Има друг на хоризонта

• 19 068
  • 663
  •   1
Отговори
# 450
  • Out of the Mix
Бояна, включва се субективизъм, не буквализъм, въпреки че на нещо хубаво, не можеш да кажеш, че е лошо. Черното не е бяло.
Всеки си изхожда от неговите критерии за "белите птици и еднорозите". Simple Smile

Лъвица, едитвам си постовете, за да не плякам един след друг, имай го предвид, иначе знам, че се четем. Sunglasses

# 451
  • София
Чувала съм за случки със секс с не особено добре изглеждащи жени. Мъжът си признава, че е бил в някаква абсолютна депресия в този момент - психически, финансово, всякак...
Тъй че, ако е наистина готов за връзка, то мъжът ще си подбере нещо по-така. Същото важи и за жените.
Само дето ние си ги подбираме красиви и безперспективни като е само за секс. 😁

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 10:54 от Rockstar

# 452
  • София
Бояна, включва се субективизъм, не буквализъм, въпреки че на нещо хубаво, не можеш да кажеш, че е лошо. Черното не е бяло.
Всеки си изхожда от неговите критериите за "белите птици и еднорозите". Simple Smile

С години съм работила основно сред красиви хора, защото са избирани да са красиви или поне хубави и не всички са били привлекателни. Атрактивните жени, привлекателните също не са един тип, но не са непременно най-хубавите. И цяла тема има тук, в която от години твърдят, че Анджелина Джоли е грозна, та всичко може да се каже.
Забелязала съм, че мъжете повече кълват на характер, колкото и да твърдят друго. Почти никой не налита на студени, капризни, надменни, злонравни жени. Весела и приятна жена е основното, дори да не е топ красавица и намират нещо сладко.

# 453
То това и е на любовта, че човекът ти изглежда най-красив, дори и да не е. Като започнете с изискванията за красота и ще излезе, че човешкият род е пред затриване. Повечето хора, не само жени, далеч не са красиви. Красивите хора са рядкост.

Да бе, ти да видиш, в обикновени момичета се били влюбвали, ама по веднъж, де. То не може обикновените момичета да бъдат удостоявани често с тази чест да се влюбят в тях такива необикновени мъже като съфорумците в бг-мама. Последни, като проверих, Брад Пит, Илън Мъск и Джеф Безос още не се бяха регистрирали в бг-мама, ама карай.

# 454
Чувала съм за случки със секс с не особено добре изглеждащи жени. Мъжът си признава, че е бил в някаква абсолютна депресия в този момент - психически, финансово, всякак...
Ма за бг ли говорим? Бил в депресия и психически зле?
Та тук голяма част от мъжете над определена възраст нямат право и устата да си отворят на тема как изглежда жената, по причина че са без ресурс да я издържат, да не говорим, че са занемарени, то зъби, кореми, коса, всичко.

Перифразирано: чувала съм за случки със секс с недостатъчно реализирали се мъже, грозновати на вид. Жената си признава, че е била в абсолютна депресия в тоя момент - психически, финансово, всякак...

Ето така имаме баланс, Рокстар

# 455
  • Далечният изток
Нормално да имат критерии и да си търсят красавици. Въобще не намирам нищо лошо в това. Дразня се, че когато става въпрос за тях - големи претенции, не щат змейове, крокозъбели и глигани, а жена като каже, че не ще ниски, дебели и без пари, ауууу колко сме лоши...

# 456
  • София
Бънде, ама Лъвичка не казва, че иска да й се плащат тези неща, а съвсем различна конотация. Wink

Аз изобщо не визирах материални неща, ама кой докъде му стига... Кръгозорът Joy

# 457
  • Обран бостан ;)
Ревоукър, жената има хиляди способи да привлече един мъж, който е харесала Wink Просто обикновено са по-дискретни от мъжките. Някои говорят, все едно жената има физиологична невъзможност да предприеме нещо към мъж, който не е предприел нещо към нея Joy

За един се сещам. Я дай нещо от другите 999.

Нормално да имат критерии и да си търсят красавици. Въобще не намирам нищо лошо в това. Дразня се, че когато става въпрос за тях - големи претенции, не щат змейове, крокозъбели и глигани, а жена като каже, че не ще ниски, дебели и без пари, ауууу колко сме лоши...

Кога съм казал, че сте лоши ?
Виж наскоро една потребителка (коя ли беше, че не помня Trollface ) ме нарече с доста обиден епитет, защото съм харесвал млади и красиви жени. Wink

# 458
То и нас ни обиждат, като отворим приказка за свестни мъже, умеещи да се грижат за жена. Особено за успяли мъже.
А конкретно и един потребител е доста жлъчен, когато се каже и млади, атлетични, красиви мъже.

# 459
  • Далечният изток
Да харесваш млади е едно, в смисъл по-млада жена от теб - напълно нормално. Да харесваш наборки на внучката си - гнусно...

# 460
  • София
Това, което установих от целия ми живот и успешни и неуспешни връзки до сега - човек привлича огледален образ на себе си. Ако изглежда добре и като цяло е ок и готов за връзка - ще се появи точно такъв човек отсреща.
Големите разлики във възрастта са доста криво огледало.....

# 461
То всеки харесва младото. Въпроса е ,защо това младо девойче,ще се хване с мъж 40+,като може да избира и то от младото? В този случай,мъжа няма проблем да си плаща за да излиза с по-млада,но да плаща и да излиза с наборка,никакъв шанс.
После се опитват да се изкарат много извисени и не харесващи меркантилните жени. Да бе да,още малко и ще им повярвам.

# 462
  • Обран бостан ;)
То всеки харесва младото. Въпроса е ,защо това младо девойче,ще се хване с мъж 40+,като може да избира и то от младото?
В този случай,мъжа няма проблем да си плаща за да излиза с по-млада,но да плаща и да излиза с наборка,никакъв шанс.
После се опитват да се изкарат много извисени и не харесващи меркантилните жени. Да бе да,още малко и ще им повярвам.

Питай Ферай от Ергенът. Wink

Има и други, които можеш да питаш, но повечето са на онзи свят.
Амбър Хърд е още жива - можеш и нея да питаш.

# 463
Е аз някога да съм казал такова нещо? Съвсем нормално и естествено е всеки да си има критерии, дразнещо е когато тези критерии и претенции далеч не отговарят на предлаганото насреща. И при двата пола.
Сега че някой крокозъбел като си повярва на лансираното тук и не само схеащане как жените избирали, и съответно удари греда с някой мъж далеч над нивото и, естествено е да реагира с разочарование, а и с озлобление. За това не е лошо да се придържаме към реалността, че сблъсъкът с нея понякога боли много

# 464
  • София
То всеки харесва младото. Въпроса е ,защо това младо девойче,ще се хване с мъж 40+,като може да избира и то от младото?
В този случай,мъжа няма проблем да си плаща за да излиза с по-млада,но да плаща и да излиза с наборка,никакъв шанс.

Питай Ферай от Ергенът. Wink

Да де, ама някои искат хем младо, хем безплатно Wink Ама то младото безплатно не е като на снимките, дето търсят в Гугъл Laughing

Общи условия

Активация на акаунт