Има друг на хоризонта

• 19 034
  • 663
  •   1
Отговори
# 540
Двама-трима сладури тук тоооолкова богат избор имат, че от години кесят в женски форум, да обясняват на жените как аджеба трябва да не се имат за много важни и да си свалят критериите
А, да, забравих Trollface

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 12:55 от Марена

# 541
Аз още цикля над мнението, че 30-годишната жена е тъжна, че 18-годишният не я искал. Нещо беше казал Фройд, а, проекция му се викаше. Simple Smile

# 542
Двама-трима сладури тук тоооолкова богат избор имат, че от години кесят в женски форум, да обясняват на жените как аджеба трябва да не се имат за много важни и да си свалят критериите.

И не какви да е жени - обвързани, омъжени (някои с дългогодишни бракове).

# 543
  • Обран бостан ;)
Двама-трима сладури тук тоооолкова богат избор имат, че от години кесят в женски форум, да обясняват на жените как аджеба трябва да не се имат за много важни и да си свалят критериите.

Ц. не.

Тук сме за да четем хуморески като например : "Не искам мъж с по-малък доход от моя, защото ще се чувства подтиснат" Wink

За това и аз не излизам с грозни жени защото ще се чувстват подтиснати от вродения ми чар и сексапил. Trollface

# 544
  • София
Вярно хумореска. На мъжът с ниския доход потисната е жена му. 21-ви век, но никой не иска да гледа деца, които не е родил и са пълнолетни.

# 545
И на теб какъв точно ти е проблема?
Както ти можеш без всякакво покритие да искаш млада и готина мацка, така и жените могат да имат изисквания и критерии.
Дали нея някой ще я вземе или не с нейните критерии теб какво точно те интересува?
Гледай ти да се пласираш на пазара според това, което ти предлагаш.

# 546
Аз и друг път съм го писала, че на 18-20, като се гледам вече от тази ми възраст, бях милион пъти по-смотана, отколкото на 38-40, когато си бях мацка...
Е това много не го вярвам - какво ти е било на 20, че да не си била по-готина от на 40? Да не би някакъв комплекс да си имала за външността си, който после да си преодоляла? Едно е да станеш по-хубава обективно, друго е просто да започнеш да харесваш себе си повече.
Дори и да е така и жените да стават по-хубави на 40, отколкото на 20, то ако трябваше да се женя пак, винаги бих предпочел да си намеря жена на 20 вместо на 40 (ако успея). Защото ще можеш дълго да се радваш на живота с нея и то само ще си дойде времето тя да стане на 40. А ако я вземеш на 40 какво ще дойде тепърва - менопаузата може би...

# 547
  • Обран бостан ;)
Както ти можеш без всякакво покритие да искаш млада и готина мацка, така и жените могат да имат изисквания и критерии.
Дали нея някой ще я вземе или не с нейните критерии теб какво точно те интересува?

И аз те съветвам същото. Wink

# 548
  • София
А ако я вземеш на 40 какво ще дойде тепърва - менопаузата може би...
Или еректилната дисфункция.

# 549
  • София
Те някои мъже докато се обясняват, жените тук що гаджета смениха, влюбиха се, някои се сгодиха, други омъжиха, трети деца родиха Smile И всичко това с мъже, тоест, не всички мъже са толкова "прецакани от системата и лошите жени" Joy

ПП: Бънди, Ариел доколкото помня последно беше сгодена. Вече може и да е омъжена.

# 550

И аз те съветвам същото. Wink

Ти мен не ме мисли. Аз тази година се омъжвам. Себе си гледай.

# 551
  • София
Аз съм казвала много пъти - срещу природата никой не е успял да извърви пътя.  Но това е житейският, биологичният цикъл. Важи и за мъже, и за жени.
Мъжете, които се смятат за младички, но смятат жените наборки за старички и не пропускат да го отбележат са си женомразци. И това е техният вид отхвърляне. Имагинерно, разбира се, защото както яйцеклетките почват да мрат, така и сперматозоидите започват да куцат. Особено при българския мъж, който обича чашката и смята шкембето и космите по гърба си за изконен символ на мъжество.

Това е много лесен знак за женомразство. Казвала съм, че имам няколко човека в обкръжението, които са възпитани, сравнително интелигентни, големи кавалери, но се просмукват леки намеци за жените и как те на 50 вече не стават, щото менопаузата нали, а у. А пък себе си виждат като "златната възраст, която може да избира от три поколения жени".

Едит: Докато писах коментара, вече са се разписали точно с тия жалки забележки Joy

# 552
@Бояна - Ем да, то и за мъжете важи същото. Има много готини мъже на 40, ама ако го вземеш на 20, той пак ще си стане на 40 след време. А ако го вземеш на 40, през туй време ще е станал на 60.
То затова само отличниците могат на зрели години да се уредят с млади жени - нали трябва да компенсират с нещо.
Обаче възрастни жени, които искат млади мъже, с какво компенсират - по-горе четох, че можело с житейски опит, трупан от пътувания и преживявания... пфф, мерси - за мен това не компенсира младост и красота.

# 553
  • София
Те и парите не компенсират потентност за средностатистическите немутренски среди.

Не знам къде ги виждате тия златотърсачки, хванати с чичковци. По риалити шоута и телевизията може би. Около мен повечето жени са си с мъже, горе- долу набори, горе- долу от същата черга като образование, външен вид и т.н.
Не са се затичали към богати чичковци

И по- важният въпрос - къде ви е златото, "момчета" Joy Joy

# 554
  • София
@Бояна - Ем да, то и за мъжете важи същото. Има много готини мъже на 40, ама ако го вземеш на 20, той пак ще си стане на 40 след време. А ако го вземеш на 40, през туй време ще е станал на 60.
То затова само отличниците могат на зрели години да се уредят с млади жени - нали трябва да компенсират с нещо.
Обаче възрастни жени, които искат млади мъже, с какво компенсират - по-горе четох, че можело с житейски опит, трупан от пътувания и преживявания... пфф, мерси - за мен това не компенсира младост и красота.
Нима смяташ, че само мъжете могат да имат пари? Защото възрастите мъже компенсират единствено с това.
Иначе и двата пола компенсираме с проблемите на младите с родител или с другите млади, поводи някой да харесва по-стари колкото щеш. Лично за мен мъж над 35 е почти винаги непривлекателен. То и тези под 35 масово са нискочели и кривокраки прабългари, но пак може да изникне нещо. След това...

Общи условия

Активация на акаунт