Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ - Да поговорим - Тема 91

• 27 318
  • 610
  •   1
Отговори
# 300
Вярно, да, мерси за допълнението, бях изключила.

Тази информация може да се види и в трудовия договор.

# 301
Момичера след стимулация с Перговелис и Цитротид съм, която продължи общо 8 дни. В последните два дни ми включиха Достинекс х1 таблетка за 10 дни. Пункцията мина преди три дни, но след нея се чувствам много подута, коремът ми е като в 3ти месец и имам усещане за тежест. Чувствам постоянен глад, а в същото време ми е тежко. На някой случвало ли му се е? Как мога да подтисна чувството за тежест?

# 302
Момичера след стимулация с Перговелис и Цитротид съм, която продължи общо 8 дни. В последните два дни ми включиха Достинекс х1 таблетка за 10 дни. Пункцията мина преди три дни, но след нея се чувствам много подута, коремът ми е като в 3ти месец и имам усещане за тежест. Чувствам постоянен глад, а в същото време ми е тежко. На някой случвало ли му се е? Как мога да подтисна чувството за тежест?
Здравейте! Не съм имала такива оплаквания. Моята пункция мина и след това нямах дори кървене. Предполагам, че е било заради малкото яйцеклетки (6 бр.) и по-малкото натоварване.
Достинекс заради висок пролактин ли пиете? Кога Ви го изследваха - в деня на пункцията или преди това?

# 303
Believe, аз се чувствах така след първата стимулация. При мен постепенно изчезна чувството на подутост и като дойде следващия цикъл, бях значително по-добре.

# 304
Благодаря Minie, явно е нужно време.
Simona, Достинекс ми предписаха заради хиперстимулация и подутост.

# 305
  • Sofia
Момичета да ви попитам какви дрехи носите по време на стимулацията и пункцията? От къде пазарувате и какво препоръчавате като по-удобно? Аз обикновено ходя с дънки, но се замислям, че няма да ми е никак комфортно с тях и ще трябва да се позаредя с нещо по-удобно преди да започнем.

# 306
Лятото нося рокли, които не са по тялото. През останалото време от годината или клинове, които не са супер тесни или широки панталони.

# 307
На пункцията си бях с дънки и нямах проблеми. По време на стимулацията също съм носила панталони и дънки в последните дни и не съм се чувствала зле.

# 308
  • Sofia
Питам понеже при стимулацията на едната инсеминация в единя яйчник се бяха бутнали няколко фоликулчета (мисля бяха 3 или 4) и се чувствах изключително некомфортно. Коремът ми беше доста подут и болезнен. Та сега реших да се подготвя предварително, че да ми е по-малко некомфротно.

# 309
Предполагам, че е индивидуално. Аз лично не съм имала дискомфорт от облеклото.

# 310
Моята стимулация беше ужасна. Имах по 9 фоликула в яйчник а може би и повече но не можеха да ги преброят както трябва. Бях подута до степен в която ако легна настрани корема ми не падаше до леглото а седеше във въздуха. Купих си клинове за бременни и общо взето изкарах само с тях. Сега съм след хиперстимулация с тон хапчета и след 10 часов престой в клиниката след пункцията. Общо взето съм на протеин, хапчета и много много много вода. Част от рецептата ми е 1л айрян, 3 купи пилешка чорба и 2.5л вода. И съответно съм в постоянно седнало или легнало положение. Тежест има ама то и с количеството течност което пия може ли да няма.

Иначе в момента трепнем за новини от ембрилозите. Имах 12 изкарани като са успели да оплодят само 7 но ембриолога каза че морфологията на спермотозоидите била много лоша. Утре им е 3ти ден. Казаха ни че ще се обадят само ако има поражения. Едвам спим с ММ.

# 311
Аз бях с 36 фоликула и едвам стигнах до болницата за пункция. Пътя до там ми се стори цяла вечност. Последните дни носех широки анцузи, беше си студено и общо взето само лежах така или иначе. Ядох много извара по препоръка на момичетата от форума и мисля, че ми помогна.

# 312
Не знам дали съм си въобразила, но на мен ми се стори, че ми става по-добре като пиех кокосова вода. Тя съдържа много минерали и може да я пиете вместо напитки с електролити (електролитите, които се разтварят от аптеката, на мен лично са ми много гадни).

# 313
Момичета кръвният тест задължително ли се прави във клиниката ? И след положителен тест прави ли се някакъв преглед ?

# 314
Би трябвало да може във всяка лаборатория, поне при мен е така и им ги пращам по email, викат от 7 до 10 дни по късно за преглед.

Момичета кръвният тест задължително ли се прави във клиниката ? И след положителен тест прави ли се някакъв преглед ?

Общи условия

Активация на акаунт