Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ - Да поговорим - Тема 91

• 25 590
  • 610
  •   2
Отговори
# 90
Колкото и да не ви се иска и моя съвет е да изчакате и да регулирате здравословните си проблеми. Една бременност не е края а е началото на един още по дълъг и изтощителен за организма период.

# 91
Здравейте! Ще подавам документи към фонда за нов опит и пуснах АМХ. Останах направо втрещена от резултата в Рамус. Прикачвам снимки

И резултат от юли месец в друга лаборатория

Резултат 2.34 при горна граница 9.23 ми се струва много нисък. Какво мислите, дали е възможно да е грешка, за пръв път виждам такава  горна граница на референтни.

# 92
Много странни референтни стойности наистина. Сега си погледнах мойте от Рамус, референтните са 0.15-3.02 ng/ml. Имам и от Цибалаб, там пък са 0.06-4.40 ng/ml.

Здравейте! Ще подавам документи към фонда за нов опит и пуснах АМХ. Останах направо втрещена от резултата в Рамус. Прикачвам снимки

Резултат 2.34 при горна граница 9.23 ми се струва много нисък. Какво мислите, дали е възможно да е грешка, за пръв път виждам такава  горна граница на референтни.

# 93

А може ли с това АМХ да се кандидатства по фонда или трябва задължително да е пуснато в клиниката чрез която ще се подават документите?

# 94
  • Sofia

А може ли с това АМХ да се кандидатства по фонда или трябва задължително да е пуснато в клиниката чрез която ще се подават документите?
Може, няма проблем, че е в друга лаборатория. Също така и стойността е приемлива - трябва да е над 0.50. Аз също правих моите в Рамус за документите за фонда. Успех!

# 95
Може да, няма изискване да е изследвано в лабораторията на избраната клиника. Мен ме притесни ниската стойност, спрямо горната граница и ако го съпоставя с резултата от другата лаборатория положението не изглежда розово.

# 96
  • Sofia
Не мисля, моите бяха още по-ниски - 1.86. (пак в Рамус) Трябваше да ги пратя в болницата за да ми изготвят документите и от там нищо не казаха. В краен случай ще се разбере скоро - чакаме отговор и евентуално заповед до края на месеца.
Също така забелязвам, че измерването на изследването е в същите единици, с които е и в другите лаборатории, следователно всичко трябва да е наред.

# 97
Здравейте, счупих си инжекционния разтвор за мериоферта. Мога ли да го заменя с друг от аптеката на същата основа ? Виждам, че пише на шишенцето, че е натриев хлорид ?
Благодаря предварително !

# 98
Да, и при мен се беше случило нещо подобно, за разтвора няма проблем.

PandaBanda, при мен амх беше 1.6, изследвано в Рамус и ми казаха, че резултатът е добър. Изкарахме 12 годни яйцеклетки. Според мен не се притеснявайте, всичко над 1 е добър резултат, а вашето е над 2, което е супер. И не гледайте референтните, защото висок резултат на амх (над 4) пък се свързва и с поликистоза.

# 99
PandaBanda, моето АМХ февруари беше 0,58 😞 Направо не можех да повярвам, колко е зле. На 33 години съм, не пуша, не пия, водя приличен начин на живот..
Както и да е, след месец прием на добавки, успяхме да извадим 6 Я, 3 от които зрели. Успяха да ни се оплодят 3 от 3 и двете се развиват чудесно до ден 3, а третото е средно качество.
Успех 🍀❤️

Едит: едва ли добавките са помогнали много, защото все пак се пият три месеца, а аз ги пих само един, но все пак..

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 14:13 от Si_mo_na

# 100
2,34 e супер резултат. Аз правя по 10тина фоликула с него, при добра стимулация до 7 зрели яйцеклетки. Не обръщайте внимание на горната референтна, наистина при по-високо АМХ става дума за поликистоза.

# 101
Здравейте момичета, предстои ми ЗЕТ за пръв път, опитвам се да разбера, ако не се получи колко скоро след това може да се направи трансфер отново? На естрофем съм, ако това има значение.

# 102
Да, може би не са посочили референтни за конкретната възраст, а като цяло от колко до колко може да АМХ. Макар че и така, пак доста висока ми се струва горната граница.
Бързам да Ви успокоя, моят е 0,6, а съм на 32 години. Вашият си е направо чудесен! ❤
Ако ще използвате изследването за кондидатстване към ЦАР, задължително е да го заверите с печат от лабораторията, в която е правено. Успех!

Резултат 2.34 при горна граница 9.23 ми се струва много нисък. Какво мислите, дали е възможно да е грешка, за пръв път виждам такава  горна граница на референтни.

# 103
Подкрепям казаното от момичетата по-горе, 2.34 е много добър резултат. Моето АМХ последно беше 0.57, тогава бях на 28 г.

# 104
Благодаря ви момичета, за успокоението и споделения опит ❤ аз съм на 28 в момента и ще правя трета стимулация. Успех на всички тръгнали по този труден път 😇

Общи условия

Активация на акаунт