Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ - Да поговорим - Тема 91

• 27 348
  • 610
  •   1
Отговори
# 240
Firebird, горе главата! Разбирам как се чувстваш, защото съм го преживявала. Първо от срес ми се объркаха хормоните, после не реагирах добре и резултатът беше 4 яйцеклетки и два хубави ембриона. До теста бях много сдухана и о, чудо! Единият ембрион се беше хванал! Толкова съм благодарна за прекрасния си син!
Сега отново вървим по този път, много по-трудно е с напредването на годините, но надеждата умира последна! Успех!

# 241
Утре ми е пункцията.На спонтанен цикъл съм,с лека стимулация с Коломифен.На 11 ден от МЦ имах три в единият яйчник и един фоликул с десният.Естрогена ми беше 4400.До сега не съм имала толкова високи стойности....на някого случвало ли ми се е?

# 242
Привет, в търсене съм на някой, който е/ще бъде в Турция тези дни и ще се върне до 2-3 седмици да ми вземе едни добавки. Трансферът ми се отложи и няма да ми стигнат. Пращам пари по револют веднага щом видите колко струват в аптеката. Много ще съм благодарна ако някой се отзове Simple Smile

# 243
И аз днес бях на преглед след 2 дни стимулация с Гонал, общо 5 фоликула, питах дали са малко, но докторката каза, че има време, но не ми е ясно едва ли ще се развият повече, предстои ми консултация с анестезиолог и дано стигна до пункция другата седмица. Четох, че е по-важно да са качествени, поне засега няма хиперстимулация, от което също се притеснявам, пия и Натаспин заради тромбофилията.

# 244
Повече протеин е хубаво да се приема за предотвратяване на хиперстимулация, доколкото знам.

# 245
Момичета, включвам се с ъпдейт, след трите дни зацапване финално вчера ми дойде като хората, днес бях на преглед (2-ри ден) и противно на всичките ми очаквания докторът каза, че хормоните са супер и започвам кломофен, стискайте палци пункцията да е успешна и да имаме хубаво ембрионче.
Imblue, ако съвпада с датата на очакваната менструация - да, може да го броите . Само да допълня , че това зацапване може да продължи с дни , да спира и да се появява ако е нарушен и баланса естроген - прогестерон.

# 246
Момичета, на някой предписвали ли са по време на стимулация Достинекс. Лекарката ми обясни, че е против подуване, но гледам, че го е изписала по 1 хапче за 10 дни, а чета, че се пият по половинки около 2 хапчета (това за спиране на лактацията, но все пак). Та снощи изпих едно, но се чудя дали да продължавам.
Ако някой се е сблъсквал с това, ще се радвам да сподели.

# 247
Аз лично не, но помня, че бях чела, че изписват по схемата, която ти е дадена и на теб, срещу хиперстимулация.

# 248
2402 беше писала преди време за предписан на нейна приятелка/близка по време на стимулация, в темата за бебеправенето. Надявам се да няма против, че я цитирам. Не знам дали сега чете темата и за това си позволявам да споделя какво е писала.

https://bg-mam.ma/p/1735193/49224442
На предната страница е и въпроса й.

# 249
Момичета как се справяте със запека след трансфера ?
И аз искам да знам

# 250
Момичета, на някой предписвали ли са по време на стимулация Достинекс. Лекарката ми обясни, че е против подуване, но гледам, че го е изписала по 1 хапче за 10 дни, а чета, че се пият по половинки около 2 хапчета (това за спиране на лактацията, но все пак). Та снощи изпих едно, но се чудя дали да продължавам.
Ако някой се е сблъсквал с това, ще се радвам да сподели.
Достинекс се изписва когато има проблем с пролактина, т.е завишен пролактин. И да, пое се по схема, пролактинът се изследва на определяне период от време, за да се регулира дозата ако е необходимо. Аз съм приемала достинекс по време на стимулация, но имах завишен пролактин  За пръв път чета да се изписва за подуване.

# 251
За контролиране на пролактин не се пие по хапче на ден. Аз също приемам достинекс заради пролактин а.

# 252
Мини, благодаря, върнах се и прочетох. Продължавам по схемата.

# 253
Момичета как се справяте със запека след трансфера ?
И аз искам да знам
Здравей на мен ми помогна клизмата Мелилакс уникална е 🙂
Аз се допитвам до акушерката за всяка нещо, по добре питай лекаря си🙂

# 254
За контролиране на пролактин не се пие по хапче на ден. Аз също приемам достинекс заради пролактин а.
Да, не се пие по едно хапче на ден за контрол на прищолактина. Но аз вижда, че дамата е писала, че нейната схема е по 1 хапче на 10 дни

Общи условия

Активация на акаунт