Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ - Да поговорим - Тема 91

• 25 506
  • 610
  •   1
Отговори
# 570
PRP е рестарт на самия яйчник, така ми обясни докторката. Тогава може би повлиява и самото качество, не само количеството. Аз си го обяснявам така: при мен има малко антрални, след рестарта стават повече. Щом му казват рестарт, може би и качеството се подобрява по някакъв начин. Дано!

# 571
Момичета, какво използвате за лице? Заради хормоните цялата съм в малки ситни пъпчици, които ме дразнят супер много. Какви продукти мога да използвам?

# 572
Правила съм два пъти прп на яйчниците в Тутракан - никакъв ефект.

# 573
Момичета, какво използвате за лице? Заради хормоните цялата съм в малки ситни пъпчици, които ме дразнят супер много. Какви продукти мога да използвам?
Крем здраве (малката синя кутийка)

# 574
Dragongly,
Аз ползвам крем Бочко със смрадлика за бебета и Aquasource Hydra Barrier cream на Biotherm.

# 575
Тъй като туко що минах трансфер, реших да се допитам до chatgpt за качеството на ембрионите Grinning Та добре ми разясни грейдовете. Да го имате предвид, ако имате въпроси на които търсите отговори. И все пак напомням, че най-достоверна информация може да получите от вашия лекар Simple Smile

# 576
Аз също много се вълнувах от грейдовете - разучавах, разпитвах и стигнах до извода, че абсолютно нямат значение. Имах три трансфера - първи с 4АА завърши с мисед заради генетичен проблем, втори с 3АА дори не се имплантира, трети с два - 4BC и 5BC от който в момента съм бременна в 16та седмица, а никой им нямаше вяра на тези ембриончета. Имам и много други такива примери от други жени. Мисълта ми е, че грейда не значи почти нищо и ако някой е с по-нисък грейд ембриони да не се шашка. Имайте вяра в бобчетата и всичко ще е наред 🤍

Misha, успех с трансфера 🤞

# 577
  • Sofia
Аз нямам ситни пъпчици, но на мен ми се отключи себореен дерматит покрай хормоните - още докато правихме инсеминациите. А също така ми се влоши и акнето - моето е кистозно, та доста гадна работа. В момента не може да се приема нищо с ретинол, та използвам по-леки кремове които ми изписа дерматоложката. La-roche posay effaclar duo+m - за акнето вечер, La Roche posay cicaplast Baume - като ми е по - раздразнена кожата и kelual ds - за себореята около носа и зад ушите.

# 578
Честно казано откакто добавих към грижата лавандулова вода за лице доста се подобриха нещата.
Иначе ползвам/съм ползвала каква ли не козметика за лицето, но в момента гледам да избягвам каквото е възможно, а ако е наложително - максимално пречистен продукт.

# 579
Аз също много се вълнувах от грейдовете - разучавах, разпитвах и стигнах до извода, че абсолютно нямат значение. Имах три трансфера - първи с 4АА завърши с мисед заради генетичен проблем, втори с 3АА дори не се имплантира, трети с два - 4BC и 5BC от който в момента съм бременна в 16та седмица, а никой им нямаше вяра на тези ембриончета. Имам и много други такива примери от други жени. Мисълта ми е, че грейда не значи почти нищо и ако някой е с по-нисък грейд ембриони да не се шашка. Имайте вяра в бобчетата и всичко ще е наред 🤍

Misha, успех с трансфера 🤞
Благодаря ти и честито за прекрасната новина Simple Smile Желая ти лека бременност. Моите са 2BB и 3BB, но имам вяра в тях. Казвам го, защото от време на време се появяват въпроси за грейдовете, а обикновено лекарите не обясняват такива неща.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 17:06 от Misha_

# 580
Аз имам детенце от 5BB (балансиран след минат PGT) и съм в трети триместър на бременността с 3BB, който не сме го тествали. Може би такива, които отиват към C и D в символите вече отиват към крайно рискови за успех, но доколкото и аз съм чела лични примери, А и B са със сходни шансове, а цифрата винаги съм си мислела дали не би могла да промени стойностите си, ако например не се замрази на 1BB, а се изчакат още няколко часа да се доразвие до възможни 3BB, например (това са си мои разсъждения ☺).

Успех, Misha! 🍀❤

# 581
  • София
Здравейте момичета отдавна ви чета ,благодаря ви за опита и куража който вдъхвате. Имам въпрос днес ми беше пункцията, много трудно излязох от упойката. Доктора ми връчи рецепта, но не разбрах от кога се почват. Лекарствата са естрофем, циклосет и vita dha materna.

# 582
  • Sofia
Здравейте момичета отдавна ви чета ,благодаря ви за опита и куража който вдъхвате. Имам въпрос днес ми беше пункцията, много трудно излязох от упойката. Доктора ми връчи рецепта, но не разбрах от кога се почват. Лекарствата са естрофем, циклосет и vita dha materna.
За свеж трансфер ли ви гласят? Ако да, от утре, поне на мен така ми бяха казали. Да ги започна от деня след пункцията. Витамините може и от тази вечер.

# 583
  • София
За свеж трансфер ли ви гласят? Ако да, от утре, поне на мен така ми бяха казали. Да ги започна от деня след пункцията. Витамините може и от тази вечер.
Това беше дежурния лекар с моята говорихме за замразен. Понеже цял ден спя взех, че ги изпих.

# 584
  • Sofia
Това беше дежурния лекар с моята говорихме за замразен. Понеже цял ден спя взех, че ги изпих.
В случай на замразен не знам как е. Ние бяхме говорили за свеж, ако има какво и аз ги бях започнала на следващият ден, като dha materna- та от същата вечер.

Общи условия

Активация на акаунт