🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 635
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 375
Забавлявам се аз, като Васко нападна Косара се разсмях на глас. Мм не издържа толкова тъпотия и се измъкна още на срещите, и аз сама си се хиля тук.
Това последното, дето Марто обясняваше за двете,... ще взема накрая и аз да го харесам този ми ти Мартин! Satisfied

# 376
Щасчието обича чишината.
Ама бяха много сладки 🤭
Прештанете да се пудиграваче с момичиту.

# 377
  • България
Трябваше това парти по-рано да го направят...
Пепел ти на езика. Пак няма действие и интрига.

# 378
  • Stockholm
В следващия епизод: Косара ще разбере за баса и ще има драма🤣

Мартин пак направи интрига и мръсен номер. Когато Косара разбере, че е била целуната заради облог, ще ѝ стане много криво. Очаквах повече характер от бат Васко.

# 379
Васо е подпийнал и целуна Косара като прахосмукачка. От вратата за краката. Това момче все повече ме разочарова.
Аз се чудех как да опиша целувката между тях двамата, ама твоето описание е брутално Joy Баш като прахосмукачка я засмука за муцуната Joy Joy Ужассс

# 380
Ой, много ме накефиха Васко и Козара.
Страхотно парти.
На Марто му се ..две не вижда, горкият! Тройки бленува.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 22:24 от densi

# 381
В тая целувка между Виктор и Козара имаше повече отвращение от колкото страст или каквото и да било привличане... Мале мале.

# 382
Аз се притесних да не си избият зъбаците, с такъв устрем  се целунаха.

# 383
Е чак пък да се е поддал Васил, вие сериозно ли? Искаше си да я мляска и то много. Алохолът и  шутчетата му направиха услуга.

# 384
Васко как не ѝ изяде цялата глава не знам Joy Толкова агресивна беше тази целувка, че не мога още да го преработя това Joy Хем ми стана смешно, хем се отвратих Grinning

# 385
Марто искал тройка, Клюкара я целунаха в устата, Бранка по главата.
На Виктор продължавам да не му вярвам, че харесва жени.
Не е обидно да си гей, Виктор за мен е 100%

# 386
Васо е подпийнал и целуна Косара като прахосмукачка. От вратата за краката. Това момче все повече ме разочарова.

Ама много е зле, наистина!

# 387
Този епизод ми е най -интересният от всички до сега.Васко и целувката Joy ,нахвърли се на Косара като невидял.

# 388
Марти парти! Това е истината! Направо се изстреля извън орбита. Пиене, яденье и тия три неща.
А Виктор се кълчи като пидируга.

# 389
Васил и Косара са овни и двамата,гледахме нагледно агресивно засмукване

Общи условия

Активация на акаунт