🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 635
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 390
Всъщност, Виктор и Мартин не предложиха целувката като бас, а го подтикваха да отметне и той. Васил беше, който пита какво печели от това (?!?!) и го превърна в грозен цинизъм.

# 391
Мартин целува най-нежно Данка ,Васил и Виктор като прахосмукачки наистина.

# 392
  • България
Аз продължавам да мисля, че Васил не харесва Косара. Безизразен както винаги. Може би са му приятни Ферай и Адрияна.

# 393
Оф, а мъжът ми щастливо си четеше нещо на креслото и само се разнесоха звуците от мляскането, та ме погледна объркано какво се случва и какво гледам 😂😂😂 притесни се видимо

# 394
много тъпо се получи това с целувката. онемях и аз, когато Васил попита какво печели. а бе ти на колко години си, че се хващаш на такива въдици.

# 395
  • София
Ех, Васил много лесно пропука фасадата, съвсем малка провокацийка му трябваше... Мисля, че така или иначе имаше желание да целуне Косара, просто Мартин и Виктор го провокираха да го направи необмислено и доста принизи самия акт на целувката, интересувайки се какво ще спечели от баса.
Обаче за първи път видяхме Васил усмихнат на това парти. Може да е защото си е пийнал, но досега не се беше усмихвал изобщо.

# 396
Гледам партито сега, на Мартина й личи, че тренира здраво, коремът и бедрата й са като камък стегнати.

# 397
  • София
Косара изглеждаше отвратена от тая целувка. Разбирам я.

# 398
Оборот от милион и половина съвсем не е равно на печалба милион и половина. Максимум 20 процента е - обикновено около 10.

Аз сметнах с 15% печалба, това са 236000 печалба. От които Мартин взима 15% - 35000 лв. Това е за Джанъм Варна за 2021г., която знаем, че беше слаба за заведенията. Софийското заведение, което Мартин нон стоп промотира и за което каза, че е негово, е поне 1,5-2 по това. Т.е. от там сметнах, че би трябвало да прибира още 55000. Има още 6 заведения във веригата. От всяко по 10 бона са 60 хиляди. Все говоря за 15% дял от 15% печалба, не от прихода.
Отделно, споменах за фирмата на майка му, на която е управител и единствен служител, с печалба 200000 за 2019г.
Та, не му берете грижа на Мартин за приходите. Човекът си е с висок стандарт, поне по моите критерии 10+к. на месец са си висок стандарт.

# 399
Мартина секси се кълчоти обаче. Във вихъра си беше.

# 400
Еми да взима и двете

# 401
  • # супернатурална #
Ми да беше задълбал Васко, да предложи контраоблог те да целунал някоя, която не са целували. Никакъв играч не е Мартин, но в царството на слепите и едноокия е цар.
Косара е много неприятна тази вечер.
Даниела правилно избегна пиянски порив на Мартин, когато налетя да я целува в началото. Косара не отреагира. Сега....прибързано било.

# 402
  • България
Гледам партито сега, на Мартина й личи, че тренира здраво, коремът и бедрата й са като камък стегнати.
Изглежда малко едра заради корекциите, но е най-спортна и енергична от жените, признавам ѝ го. Фурия.

# 403
Мартин заваля думите. Сигурно е от бозата. Щото той не пие по принцип. И трябва да му влезнат в положението, че му е много трудно да избере между две жени. Горкичкият!

# 404
Тази вечер Даниела е абсолютно невзрачна на фона на Мартина. Самата Даниела с всеки епизод изглежда все по-спихнала и сбръчкана, защо се случва това на нейните години?

Общи условия

Активация на акаунт