🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 855
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 840
Ахх пак с тези дистанционни вани Joy
Няма как. Ваучерът от Грабо е за 2 посещения. 😁

# 841
И Виктор, и Косара имат маниери на 60-годишни.

# 842
  • Stockholm
Бат Васко наистина харесва Косара. А тя е доволна, че я е избрал. По-приятни са ми от Марто и Данка. Не разбрах снощи целуваха ли се Мартин и Мартина?

# 843
Такава среща с вани май имаше и предния сезон с Алек Simple Smile

Почти сигурно в синхрон някой ще каже "супер беше, само където бяхме малко далеч един от друг бла бла бла"

# 844
  • Out of the Mix
Карла, според мен Даца прави това:

Офф, Данчето се държи като недоклатена лелка с 30-годишен брак - заяждане, цупене, условия, заплашване... И Мартин, тиквеникът, се кефи.

Това не ми кореспондира с "влизане под кожа", не знам какво умее, мен ме отблъсква.

Относно младите, при повечето им липсва живец, не знаят какво е връзка, какво са отношения, флирт, както се каза Косара въобще не му отвръща, както трябва, като жена, харесваща мъжа отсреща. Също и много мрънка Косарка, едно флегматично говорене, аз ще заспя с нея. Няма живец.

# 845
Ох това с ваните пак, ако харесвате някой, няма ли да искате да сте по-близо до него, а не в отделни вани?

# 846
Диво отегчителен епизод, и явно скоро няма да се размърда. Този сезон приключи преди да е почнал.

# 847
В един момент на синхрона Васил ми заприлича на ББ като млад.

# 848
Само на мен ли от самото начало Косара ми прилича на Гери-Никол:
Скрит текст:

# 849
Мега пропуск: вместо розови листенца, на дъските трябваше да има ЛУКАНКА! #продукциятаспите

# 850
"Но ти все пак опознай и другите момичета" 😃 Косара си начеса крастата и суетата и го праща на м@йната си. Двамата с Васил са такава нелепа двойка

# 851
Диво отегчителен епизод, и явно скоро няма да се размърда. Този сезон приключи преди да е почнал.

Чакаме Мамата на  Мартин да дойде с голямото мачете.
Очаквам да надгради образите на Мама Светла и Мама Ксения.

# 852
Васил май не се маже с Цикатридина след слънце. Grinning Косара, на мен ли ми се струва или въобще не е ентусиазирана, тя ми е леко фалшива на срещите- прави ли се, притеснява ли се, не знам.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 21:45 от BobbyDyl

# 853
Може да се подиграваме на Виктор, но само при него има интрига.

# 854
Никакъв интерес няма Козара към Васил. Лигава работа. Да умре от скука човек с тия двамата.

Общи условия

Активация на акаунт