🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 998
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 855
Много изнасилена среща, и двамата не се чувстват комфортно..
Косара като, че ли не се чувстваше комфортно във ваната.

# 856
Диалозите между Васил и Косара наподобяват търговска сделка.

# 857
  • София
Никаква химия не се усети от срещата между Васил и Косара, няма как да се получи там, според мен тя не го харесва, или поне не го показва.

Бранимира и Виктор ми бяха сладки, обаче си личи, че тя хич не харесва Даниела.

# 858
По-голям шанс има да излезе двойка от бармана и Анна-Мария, отколкото Васил и Косара.

# 859
Диалозите между Васил и Косара са веднъж - ''Харесва ли ти?'', ''Много е яко!''
Косара без грим има доста лелченско излъчване.
Васил в началото правеше друго впечатление като мъж. Поне не даваше заявка, че харесва типаж като Косара. Да си разменят любезности, кухи, лишени от съдържание фрази...Не знам, не знам...Аз любов там не виждам. Сякаш и двамата искат да се държат на ниво и говорят неща, които не мислят.

# 860
Може да се подиграваме на Виктор, но само при него има интрига.
Абсолютно! На мен ми е симпатично това момче, наистина около него има повече загадка. Би могъл да избере всяка една от трите. Бранка явно , че няма интерес към него освен далечна симпатия. Но Любомира и Клаудия го харесват сериозно според мен.

# 861
По-голям шанс има да излезе двойка от бармана и Анна-Мария, отколкото Васил и Косара.

Най-голям е шансът между Виктор и барманът Stuck Out Tongue Winking Eye

# 862
Анна-Мария вместо да обсъжда Роси и Ферай как реагирали на розата на Косара, да погледне себе си в огледалото. От злоба и постоянно интриганстване е заприличала на бабите пред блока. То пък една среща беше с Васил 🤮

# 863
То май изобщо няма да излязат никакви двойки от този сезон. Само Марто си напазарува малко с...кс за навън и това е! Който за каквото си е платил е положението!

# 864
Много години вече не ходя по срещи, че с ММ сме заедно 14 години, но това ми се вижда някакъв абсурд. Какво им се е случило на тези млади хора? Та те 15 минути разговор не могат да поддържат. Направо ми става жал, честно…

# 865
Надявам се Косара да е посетила ендокринолог след предаването. Недоумявам как никой не ѝ е обърнал внимание или поне не личи да се лекува проблемът. Не съм запозната, това обратимо ли е с лечение?

# 866
  • ВАРНА
Ние гледаме диалозите около час и се отегчихме,а представяте ли си цял ден да е така?

# 867
  • here and now
Много години вече не ходя по срещи, че с ММ сме заедно 14 години, но това ми се вижда някакъв абсурд. Какво им се е случило на тези млади хора? Та те 15 минути разговор не могат да поддържат. Направо ми става жал, честно…
Все пак има много камери наоколо, не могат да се отпуснат. Пък и вероятно от продукцията им задават теми. Нали трябва да има интрига и да обсъдят и другите участници.

Хареса ми Виктор в началото "Едно, две, три, тази вечер си тръгваш ти". Понякога има големи попадения.

# 868
  • Stockholm

Ох, то и аз пред камера няма да съм много словоохотлива Joy

# 869
На АМ какво ѝ направило впечатление.... на мен пък ми направи впечатление Ивет как буха картофье

Общи условия

Активация на акаунт