🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 763
  • 2 199
  •   2
Отговори
# 405
Силвата- реве защото й липсват децата, реве още повече при мисълта, че може да й свърши почивката Laughing

# 406
Мм каза за Мартина още докато гледаше в началото, че е секси и знойна. Ако беше гледал и на партито...
За Данка няма да кажа какво каза.

# 407
Дойдохме си на думата, сексуалното напрежение е на макс, Мартин е раздвоен, ши полудее от кеф, АМ ми е сладка в дивотията си даже, Косара залага сериозно поведение и изисквания, ще го мъмри май  Wink

# 408
Косара изглеждаше отвратена от тая целувка. Разбирам я.
Да не говорим, че тя му вика достатъчно, и този продължаваше да я смуче. Личеше си, че и стана некомфортно и гнусно.

# 409
Хубаво парти, бютифул пийпъл, бютифул лайф... И аз надянах розовите очила... Всички са тралала, какво му трябва на човек))))

# 410
В истинския живот рядко се срещат ситуации, в които един мъж да ухажва две жени едновременно - просто няма време за това. А ако го прави, значи е играч. Самото шоу Ергенът е доста нереалистично, ето защо трудно ражда истински двойки, които да продължат да са заедно и извън шоуто. Мартин на пияна глава и всички жени му харесват - Мартина, Даниела, всички. Така си е, човек като се напие и всички представители на другия пол му се виждат прекрасни. Sweat Smile

# 411
Според Мартина, мъжът до нея трябва да я задоволява. Е ?! Аз ли не разбирам или Даниела казва същото, само че всички се нахвърлят срещу нея. А толкова защитаваната Мартина от всички, повтаря същите неща, но на нея ѝ е простено, защото им е по- симпатична.

# 412
  • Пловдив
Задоволяването за всеки индивид касае различни нужди.

# 413
Не е казала, че иска да я задоволяват с 60 бона.

# 414
Абе, нека сме честни - всички искаме от мъжете си това - да ни задоволяват нуждите, но пък Десиссслава е права - нуждите на всеки са различни. И тук е разликата - на едни са нормални, на други... е, не са нормални!

# 415
Според Мартина, мъжът до нея трябва да я задоволява. Е ?! Аз ли не разбирам или Даниела казва същото, само че всички се нахвърлят срещу нея. А толкова защитаваната Мартина от всички, повтаря същите неща, но на нея ѝ е простено, защото им е по- симпатична.

Тя Мартина като видя, че това върви пред Мартин и го удари през просото и го започна с номерата на Даниела.
Ха сега да го видим него. Имам чувството, че Мартин обича да го използват, пък после да рИве...Не е лош човек, но като научи някой да му дава, после като спре да дава и отсрещният го намразва.

# 416
Мартин ще обере много хейт покрай това колко е раздвоен между две жени, но аз намирам съвсем реално това и в истинския живот. Човек може да е зарибен по двама човека едновременно. Съвсем отделен е въпросът, че това е нечестно, болезнено и егоистично спрямо всеки от замесените. Не виждам каква е разликата и тук.

# 417
  • Out of the Mix
Васето стана мъж! Joy
Епа, изненада я.
Според мен проблем са и камерите, ако ги няма, би било друго.
Има сценична треска, все едно са във филм, и им е обременено съзнанието.
На Косара не й стана неприятно, но си пролича, че е притеснена.

Пияни бяха и тримата ергена.

Браво на Марта, само така, мъж й трябва само за едното нещо, има си всичко друго. Ясна и директна. Joy
Покорна би била, да, но Данка не, много е заблуден "Новобранката Марти Парти".
Не разбирам не вижда ли Мартина как му говори, как общува с него, как го гледа, и съответно постоянното натъкмяване, нагаждане на приказките, изреченията, тона и сценария в главата на Даца. Rolling Eyes
Явно не. Продължавам да недоумявам какво може да й харесва.

Мернах случайно докато се бръснах и слушах в началото майката на Косара. Приятна жена, хубава.
Има една приказка "гледай майката, такава ще е и дъщерята после". Вярна е. Приличат си много, както и диалектът, де. Smile

# 418
  • # супернатурална #

Ма и няма да ги върне, ако някой ги даде. И стига вече с тия 60 бона. Беше на майтап, и аз така бих отговорила, ако някой ми каже, че мадама харчела 5-6 К на месец. Ако беше казал 7-8, тя щеше да каже 70-80. Никой в БГ не разполага с толкова за лични нужди.

# 419
Искам да видя дали майката на Косара ще има по-брутален акцент от нея. Слагам 5 лв. че "да".
Браво - пИчелиш. 😁
Тази част дори не я слушах внимателно, но един определен акцент ме накара да вдигна очи и да се заслушам дали не е мамито на Косарито. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт