🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 736
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 735
Купонът беше за продуктово позициониране.

# 736
Според вас дали и как Косара ще разбере за облога?

# 737
Скрит текст:
Че той на вечерята с Ферай остана безмълвен от нея, не виждам как му е приятна
Аз продължавам да мисля, че Васил не харесва Косара. Безизразен както винаги. Може би са му приятни Ферай и Адрияна.
Приятно му е да е близо до нея и да я докосва, компанията й е неангажираща.

Tова е скандално.
Васил не понася Ферай и съм сигурна,че ще е първата подритната от него,защо не още тази седмица.
Срещата им беше отегчителна и досадна. На нас от 5 мин видео ни доскуча,представям си на човека какво му е било 2 часа да слуша "Аз,аз,очаквам,изисквам...." и безумни клишета,които е чула от тук и от там.
И много е ангажираща,защото дразни.

Кога пък я е докосвал?
Вие пък, скандално. Това, че не я иска за жена, не значи, че няма някакъв друг импулс.

# 738
Не ми пука как ще разбере, но дано още тази вечер и кажат.
Матрин я бъзика сега в стори. Направиха я за смях.

# 739
  • София
Имам предложение, което няма как да се случи 😉 /?но за следващ сезон/:
Ергените да си спретнат състезание на следващото парти - кой ще целуне повече момичета 😜 / не само от своите, че
 Марто е прецакан/

# 740
Росица има ниско самочувствие , защото глутницата там се постара да и го срине със земята. И понеже не е толкова силна и обиграна , като Даниела го позволи.
Най ми хареса момента в който Косара се прояви като лъжкиня и клеветница , а Васил заръкопляска , колко честна и искрена жена е. Децата по -добре различават доброто от злото , явно като пораснен и понятията се размиват

# 741
Майките сричаха от листове, защото от предаването явно са им пратили конкретни въпроси. Всички следваха една и съща структура. Какво е любовта, какво да търсят момите в любимия мъж, какво ще ги посъветват.

# 742
Росица има ниско самочувствие , защото глутницата там се постара да и го срине със земята. И понеже не е толкова силна и обиграна , като Даниела го позволи.
Най ми хареса момента в който Косара се прояви като лъжкиня и клеветница , а Васил заръкопляска , колко честна и искрена жена е. Децата по -добре различават доброто от злото , явно като пораснен и понятията се размиват

Не е само от това.
Направи ми впечатление още на вечерята ѝ с Виктор след групова среща как каза, че я е страх, че ще остане сама и той я попита поглеждала ли се е в огледалото.
Тези неща, това чувство, че си never enough - това е с много по-дълбоко корени, просто излезе на повърхността в условията на изолация.

# 743
Виктор за пореден път показва, че не е особено умен. Оставането сама не е толкова просто свързано с това, което показва огледалото.

По мои наблюдения сами остават по-скоро най-красивите жени с високи претенции, неизиграли си картите добре навреме. По-грозноватите се женят по-млади и имат деца. Може би защото не чакат принца на бял кон.

# 744
Виктор много лошо впечатление ми направи как ядеше докато Клаудия  си изливаше душата и не хапна и троха.

# 745
Милата, даже не се е усетила.

То бива да си прост, ма чак пък толко..

# 746
И тримата ергени са самовлюбени, затова са и още ергени.

Идеята на това предаване е много проста. Да покаже че само спокойните и мислещи хора успяват в любовта. Тези които са нервни и се карат и обиждат другите, са неприятни дори и на зрителя. Какво остава за хората които са вътре. Как Мартин да избере Ана Мария или Мартина за жена като вижда че ако имат възможност с голи ръце биха удушили някой. Как да направи същата грешка с тези злобни хора прикрити зад изкуствени лица. А не са само те двете. Това са млади хора с хиляди комплекси и изисквания. Чак страх го хваща човек от тях

Тук и в живота побеждават умните и спокойни жени. Никой не иска нервна и лоша жена до себе си, дори и най лошия мъж избира всеотдайна и грижовна жена и майка за децата си

# 747
Скрит текст:
И тримата ергени са самовлюбени, затова са и още ергени.

Идеята на това предаване е много проста. Да покаже че само спокойните и мислещи хора успяват в любовта. Тези които са нервни и се карат и обиждат другите, са неприятни дори и на зрителя. Какво остава за хората които са вътре. Как Мартин да избере Ана Мария или Мартина за жена като вижда че ако имат възможност с голи ръце биха удушили някой. Как да направи същата грешка с тези злобни хора прикрити зад изкуствени лица. А не са само те двете. Това са млади хора с хиляди комплекси и изисквания. Чак страх го хваща човек от тях

Тук и в живота побеждават умните и спокойни жени. Никой не иска нервна и лоша жена до себе си, дори и най лошия мъж избира всеотдайна и грижовна жена и майка за децата си
Аз затова редовно пия транквиланти Stuck Out Tongue Winking Eye

Шегата настрани, но тук никой не е затърсил жена и майка на децата си, особено Мартин. Мисля, че той си търси неконфликтна секси купонджийка, която да му е вярна, но да не го обсебва твърде много и да не му създава проблеми.

# 748
Роси привлече и Виктор, и Васил от пръв поглед и после прецака всичко с неуместното си поведение. Ако имаше малко флиртаджийска нотка, лекота, смях, ефирност, нямаше да има стигане там, Косара щеше да ѝ диша праха.

Аз пък не харесвам Росица. И ще се обоснова. Не, че имам нещо против нея, не съм видяла кой знае какви негативи, НО.
Дано, излизайки от предаването да си е направила някаква равносметка и взела поуки.
Тя е единствената участничка, която изглежда депресантка.
Вечно унесена, вечно тъжна, с крива усмивка тип Джокондата. С реещ се поглед, роматичка, която обаче не знае как да се държи и се натиска на мъжете. После, се дърпа и тъй като е и хипер чувствителна, започва да реве.
Няма точна позиция, сменя си мнението.
Но, най-големият и проблем, че при нея няма спонтанност, лекота и жизнерадостност и това се вижда дори и през екраните.
Няма нормален човек, който би искал сам да отиде и да се набие при човек, който излъчва " самота, липса на самочувствие и комплекси ".
Съжалявам, такива съм ги виждала и в реалния живот и ако не са ми близки приятелки ( защото се случва всеки да изпадне в дупка ), тези непознати ги избягвам, абе направо си бягам от тях, защото по пасивен начин, ми изпиват цялата енергия с техния негативизъм и лашкане от невъзможност на взимане на решения.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 18:22 от BlackCat12

# 749

Общи условия

Активация на акаунт