🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 070
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 885
Горката Косата! Много е семпла като интелект...
Бранка отчаяно набива сандвич само и само Виктор да не й говори хахаха...

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 22:26 от Adelle08

# 886
  • София
Косара във ваната как го дистанцира с това да опознае и другите...wtf? И този още ли си вика "стават сериозни нещата"Joy

За не докторите, може ли превод?
Надявам се Косара да е посетила ендокринолог след предаването. Недоумявам как никой не ѝ е обърнал внимание или поне не личи да се лекува проблемът. Не съм запозната, това обратимо ли е с лечение?

# 887
Косара оправда  мисълта, че колкото и красиво да изглеждаш в първите десет минути, след това се налага и да кажеш нещо...
И след тези първи десет минути в началото, когато ни позаслепи с походка, с лека екзотика и сдържаност, после само разсипва първоначалното впечатление с всяка  дума, жест, мимика, речников дефицит...Разхожда го тоя манталитет с огромното самочувствие, че е "татков подарък" и всеки трябва да я третира именно като такъв . Нула финес в общуването с мъжете, нулева женска мекота, семпла мисъл, безсъдържателни разговори, единствено клюкарство и хитро подпитване оживяват тая заспала същност.
Душевният ѝ облик е толкова ярък, че затъмни и загрози цялостната ѝ визия.
Ходеща скука с претенции,  на която цялото внимание е съсредоточено в усилието да си сплита косата.

# 888
Бреййй, какво се счупи при Виктор и Люба???
Мартина защо изглежда така наранена?
Жалко, след вчерашния готин епизод, днешния...никакъв такъв, утре ще става гадничко.
А Ферай, като едно малко сестриче, подредило на кака гардероба. Много мило. Ферай си е готино момиче. Даже, като гледах видеото с майка й, ми беше трогателно.
Бранимира също е много готино момиче, добър приятел, проявява дарбите си без да ги набива в очите още в началото.

# 889
Нещо ще да се е случило на Sri Lanka Open. Такива драми, такава мъка...

# 890
Дано утре да има по-голяма чистка на момичетата. Няма какво да запълват бройки и да им губят времето. Дори Роси, която ми е безкрайно симпатична, няма смисъл да седи и да се мъчи. Не са нейните хора, нито момичетата, нито Васил. А Васил като цяло почна леко да ме напряга, възпитан е, но ми е като робот, супер равно говори, без емоции. Само снощи на партито го видях малко по-разчупен. Като гледам и как му 'вървят' разговорите с Косара падам. Тя иначе е с огромно самочувствие, но нищо особено като умствен багаж, добре че има някакъв чар, че иначе щеше да е от статистките.

# 891
Косара оправда  мисълта, че колкото и красиво да изглеждаш в първите десет минути, след това се налага и да кажеш нещо...
И след тези първи десет минути в началото, когато ни позаслепи с походка, с лека екзотика и сдържаност, после само разсипва първоначалното впечатление с всяка  дума, жест, мимика, речников дефицит...Разхожда го тоя манталитет с огромното самочувствие, че е "татков подарък" и всеки трябва да я третира именно като такъв . Нула финес в общуването с мъжете, нулева женска мекота, семпла мисъл, безсъдържателни разговори, единствено клюкарство и хитро подпитване оживяват тая заспала същност.
Душевният ѝ облик е толкова ярък, че затъмни и загрози цялостната ѝ визия.
Ходеща скука с претенции,  на която цялото внимание е съсредоточено в усилието да си сплита косата.
Това е описание достойно за героините на Чудомир 👌 "Ходеща скука с претенции" , много добро 😂😂😂 Не съм от тях како Сийке..

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 23:31 от Catfish

# 892
Мартин беше много жалък в гримьорната. Дано Мартина си тръгне сама.

# 893
И Виктор, и Косара имат маниери на 60-годишни.

Не знам на колко годишни имат маниери, но Косара не умее да се целува. Как е възможно на 26 да се целуваш сякаш си на 10 ? Дори зле изглеждаше...

# 894
Екстра си е Мартин, но е шаран. Дида ще го метне яко. Ама яко. Ако не му набие някой шамарите и не се освести.
//
Полускучен епизод към скучен.
Бранка много добре се представи на игрите. Понеже съм състезателен спортен тип, много оцених играта ѝ.
//
Васил е секси и се целува хубаво.
Косара е много семпло моме. Много.

# 895
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не я оправдавам, даже не я харесвам, ама… Според мен този я сграбчва доста непохватно 😁

И Виктор, и Косара имат маниери на 60-годишни.

Не знам на колко годишни имат маниери, но Косара не умее да се целува. Как е възможно на 26 да се целуваш сякаш си на 10 ? Дори зле изглеждаше...

# 896
Любомира удобно не забелязваше конкуренцията и колко му е интересна/ влязла под кожата Бранимира, но за жалост това, че са се целували не означава, че го е спечелила. Очаквах нещо подобно да стане, но си мислех, че Виктор няма да си признае до края, че харесва повече Б без да са се целували дори (поне в предаването).

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 22:45 от BobbyDyl

# 897
  • София
Косара се молеше през цялото време да не я целуне. Даже не го поглеждаше от страх пак да не я налапа.

# 898
Според мен на Косара й е важно да спечели, а ако й харесва ергенина, ще й е бонус, но не това е важното, важното да е различна и Специална!  Фалш и скука! Бубката и нейната физиономия не беше от най - ухилините Бранка кат разказваше, ама Росица им е все проблемът. Ана- Мария да си гледа нея и Мартин, какво другите моми гледа...ама си знае, че за нея мача е свирен, та да коментира другите...абе, и аз съм от тия дето не го харесвам този сезон, щото всичко е ясно още от третия епизод и само си губя времето с предъвквания и повторения на срещи...уж най- естествено се случват нещата, пък то- фалш и едно и също....

# 899
Бреййй, какво се счупи при Виктор и Люба???
Мартина защо изглежда така наранена?
Жалко, след вчерашния готин епизод, днешния...никакъв такъв, утре ще става гадничко.
А Ферай, като едно малко сестриче, подредило на кака гардероба. Много мило. Ферай си е готино момиче. Даже, като гледах видеото с майка й, ми беше трогателно.
Бранимира също е много готино момиче, добър приятел, проявява дарбите си без да ги набива в очите още в началото.
Куроротът свърши! Утре!
Ферай не усеща ли, че тя също влиза в таргета ''самолет с номер 5''  и фиуууу за България? При това момиче, въпреки симпатичното лисиче личице, е налице ефектът Дънинг Крюгер.
Виктор сигурно е признал на Любомира, че иска да даде шанс на Бранимира. И да чака до края на света. А Мартина, въпреки шегичките за нея и Мартин, които подхвърля, вече си дава сметка, че той е хлътнал с двата крака по Даниела. Ластичето за коса на ръката му й направи впечатление. Може и то да беше тоя катализатор, който я отрезви. Май торбата с компромисите при нея вече е изчерпана.

Общи условия

Активация на акаунт