🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 476
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 335
Според мен е Клаудия, но нека да видим.
И аз мисля, че ще е Клаудия.

# 1 336
А какво стана между Виктор и Любомира, че пропуснах този момент?

# 1 337
  • София
Според мен е Клаудия, но нека да видим.
И аз мисля, че ще е Клаудия.
Е тя директно си му заяви, че иска близост, че иска доказателство за интереса към нея.

Бранимира не знам дали ще го допусне толкова близо до себе си, ще бъде голяма изненада за мен, но да видим.

# 1 338
Според Росица приключението продължава. Кое нарича приключение не е ясно. Сигурно това да гледа от диванчето как Васил и Косара се чудят какво да си кажат на измъчените си срещи. Според Васил пък отношенията им с Косара вече ставали по-сериозни. Виктор пък напира там, където и топ не би пробил, за да си даде шанс. Какви изкривени представи...Да ревеш ли, да се смееш ли?

# 1 339
Ей за това е дошъл Мартин. Парти, алкохол и мацки. И най-хубавото - някой друг плаща.
Право в десетката! От мен 10000 лайка! Надявам се,че никой от форума не смята, че Мартинчо е дошъл в Шри Ланка да се задоми!?! Ако е така-жалко за разбитите илюзии! Simple Smile

# 1 340
И като каза, че щяла да върне розата. Айде, немаше нужда.
Класика. Четвърти сезон всяка втора отхвърлена твърди, че е щяла да върне роза и четвърти сезон си мислят, че им вярваме.

# 1 341
Добре, че е Керана, да ми оправи настроението.
Мартина много, ама много ми прилича на младата Аня Пенчева и не мога да й се зарадвам. Освен това е като Аня и по държание и поведение.

# 1 342
Не мисля, че има как въобще Бранимира да целуне Виктор. Та тя е лед към него! Има привличане само от негова страна, но не и от нейна.

# 1 343

Синхроните за седмицата.

# 1 344
Не мисля, че има как въобще Бранимира да целуне Виктор. Та тя е лед към него! Има привличане само от негова страна, но не и от нейна.

На мен ми се струва, че може да е целунал Клаудия. Тя е готова на тази стъпка и си го каза тази вечер.

# 1 345
  • here and now
Като Анета се прави. Казваш, че сте "несъвместими" и чао! Няма щях, ще, и други несбъднати спрежения на "връщам".

# 1 346
С нетърпение очаквам Биг Брадъра там имаше повече смях

# 1 347
  • Stockholm
Ако се случи целувка между Виксата и Бранка, тя ще откаже розата Joy

# 1 348
Според мен е целунал Мартина Wink

# 1 349
В предни сезони момичетата се убиваха да се целуват с ергените, за да се задържат.. в тоя сезон Ергенът се опитва да задържи момичетата да не откажат роза като се целува с тях😁

Общи условия

Активация на акаунт