🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 541
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 560
Кои момичета освен Алекса явно?

Нещо е станало на партито, поопипали са се малко. Но според мен е повече от алкохол и лигавщина, отколкото някакви реални мераци една към друга.

# 1 561
Алекса в един друг формат – Къщата на инфлуенсърите, беше представена като бисексуална. Прави си ефирно време момичето.

Ана-Мария и Ивет бяха партньорките, като първата потъваше от срам на другия ден.

# 1 562
Шри Ланка, ден 85
Хронология на един скандал Grinning

На Брана ѝ закъснява с две седмици, понеже е бременна от Мартин. Семето на зачатието било посято в една знойна шриланкска нощ. Мартин се прибирал от шопинг, на който изхарчил цели сто евро, а накрая чул фаталното изречение „Няма да ти пусна“. За негов късмет край басейна се натъкнал на Брана, която се била уединила с бутилка шампанско, за да отпразнува факта, че Виктор се е преориентирал към Бубето. Брана вече била пияна на манивела и всичките врати на розовия ѝ замък зеели отворени.

Бременността била потвърдена от най-добрия гинеколог в Шри Ланка, който от съображения за дискретност пристигнал в имението, дегизиран като най-добрия ди джей на Шри Ланка. Тайната била разкрита от Росица, която по време на купона се затворила за няколко часа в тоалетната, за да плаче, понеже никой не я харесва, и намерила положителен тест за бременност в кошчето.

Даниела била толкова разстроена от ситуацията, че се поуспокоила едва когато Мартин се съгласил да ѝ прехвърли половината от дяловете си в Джанъм.

Вдъхновен от филма „Любовното лято на един льохман“, Виктор решил, че ще се самоубива и тръгнал да се дави в океана. По пътя обаче се сетил, че може да плува, и се върнал. От пода в стаята на Ферай събрал метални скоби от обелени и изядени луканки и измайсторил годежен пръстен със слонска глава за Брана. Падайки на колене пред нея, той се заклел със сълзи в очите, че ще я обича, докато е жив, ще я носи на ръце и ще гледа детето като свое собствено. „Добре“, отвърнала Брана и веднага му обърнала гръб, понеже била изпотена.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 10:21 от mondchen

# 1 563
На дискотека може да пацикаш и една бира цяла вечер или 2 води. Не е нужно да пиеш по 1 бутилка Шивас.
В периода, в който като студентка хептен нямах пари, баш тогава се счупвах от дискотеки - ама пиехме преди това вкъщи или в общежитието евтин алкохол, после на дискотеката по една бира, едно малко от най-евтиното или една вода. Ходене на пица ни излизаше по-скъпо.
Не е на 1 бира цяла вечер, на снимките се вижда.

Няма големи финансови възможности Виктор. Как разбрах? Наум през цялото време гледа любовно Мартин, когато ги представя на коктейлите и на обезрозяването. Щом Наум не гледа към Виктор, значи Виктор никакъв фактор не е, а Мартин е.

# 1 564
Алекса + Анна-Мария, после Алекса + Ивет.

# 1 565
И според мен е просто дефицит на мъже и алкохол. Grinning

# 1 566
Вярно ли е имало нещо между момичетата? Кои? Аз си мислех, че е само примамка за гледане.

Имам два въпроса, дами...моля за разяснение:

1. Алекса е ...гей, би или трето?

Питането ми е свързано с подмятанията тук в темата.
Там тищо не показаха. Тук се коментираше в тая насока и помислих, че има инфо отвън...че аз тия влогъри или квито там са по тик тоците, не ги следя и грам не ги знам
За това питам.

# 1 567
Роси си реагира съвсем нормално на волейбола. Какво да направи, да изгърми една топка в главата на "съдията" ли? Игра добре, поне по-добре от Мартина и АМ ( с Брани и Виктор не гледах). Какво сте я нарочили за лузър?
Ами и тук явно има хора, които се влияят от групата на булитата. Питам аз ако булитата бяха нападнали още в първите дни на престоя която и да е друга и не спират през целия сезон, как щяха да се почувстват и отреагират.. Дори и Даниела ако нямаше пълната подкрепа на Мартин. Как щяха да са с настроението и самочувствието Любка, Клаудия, Косара, Анна Мария, Силвия, Брана, Синтия, Адриана.. Щяха ли да са толкова ухилени, щяха ли да са толкова наперени, щяха ли да се покажат в пълния си "блясък"

# 1 568
Алекса + Анна-Мария, после Алекса + Ивет.
Нищо чудно, че са ги обезрозили ергените. Притеснили са се да не изместят центъра на внимание върху тях двете ,и на зрителя, и на момичетата😀.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 15:39 от Labubu8

# 1 569
Алекса в един друг формат – Къщата на инфлуенсърите, беше представена като бисексуална. Прави си ефирно време момичето.

Ана-Мария и Ивет бяха партньорките, като първата потъваше от срам на другия ден.

Благодарско......давам ти луканка и вилица в знак на признателност!!!
 Grinning

А за Козарка ще ме светне ли някой?

# 1 570
Точно това е проблемът – няма да се опита да разбере къде бърка, а ще замаже очите с пръстен.

И добре, че момичето е имало повече акъл и достатъчно ясен поглед върху ситуацията, та е отказала предложението. Явно причината за отказа не е била, защото й е подарил ръчно направен пръстен. Просто тя не е искала да се обвърже с незрял младок, като Виктор, който и сега продължава да е такъв, а представям си преди години какво чудо е било.

# 1 571
Без Нуи, ама то в тази тема, нормално.

Благодарско......давам ти луканка и вилица в знак на признателност!!!
 Grinning

А за Козарка ще ме светне ли някой?

# 1 572
Алекса поне ни спести кринджави свалки, поседя си до басейна, хапна Nuii, малко луканки, кимаше разбиращо в съответните моменти и чао.

# 1 573
Алекса поне ни спести кринджави свалки, поседя си до басейна, хапна Nuii, малко луканки, кимаше разбиращо в съответните моменти и чао.
Алекса и Силвето отидоха, починаха си, хванаха малко тен, никой за нищо не ги закачаше и дори не се наложи да се плюнчат с някакви непознати мъже. Истинските победителки в “Ергенът”. 😂

# 1 574
Алекса и Силвето отидоха, починаха си, хванаха малко тен, никой за нищо не ги закачаше и дори не се наложи да се плюнчат с някакви непознати мъже. Истинските победителки в “Ергенът”. 😂
Бранимира, милата, мечтае да е на мястото на Силвия, ама Виктор ни й дава

Общи условия

Активация на акаунт