Стрес инконтиненция - модерни методи на лечение

• 3 496
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде другаде
На 50 години съм. След операция за отстраняване на матката и яйчниците се появи този проблем при мен. Пробвах да пия Фемин хелп , но нямаше подобрение.

# 31
Имам този проблем, и тъй като съм писала във теми във форума, доста жени ми пишат за съвет, споделяне, информация. Напоследък започна да се обсъжда и публично, макар и във виртуалното пространство,  но по-открито в публични теми. Извън форума рядко съм го дискутирала, главно с лекари, за съжаление някои са били откровено груби и некомпетентни.
При мен се появи също вследствие на раждане на големи бебета, съчетано с хлабава съединителна тъкан и много вдигане на тежко след раждането, за което нямаше кой да ме посъветва. Главно вдигане ежедневно на тежка количка+бебе по стълбите пред входа. Така че смятам , че профилактиката и лечението трябва да са много много комплексни, да включват много неща, като информация, инфраструктура, адекватна помощ на жените, обучение за пози за спорт и вдигане на тежки предмети, рехабилитация, отношение на медицински лица....и да, също апарати, операции и прочие.
Да, интересувам се от новите методи за лечение и с удоволствие бих пробвала някоя от новите процедури, макар да не крия, че съм скептична към повечето от тях. Надявам се да са подходящи за моето състояние и също така достъпни.

# 32
За съжаление и при мен се появи, не е нещо сериозно, но виждам разлика. Опитвам се да правя упражнения, но не виждам голяма разлика.

# 33
Това найстина е страшно неприятно, имам две раждания първото нормално, второто беше секцио) по време на ковид пандемията, като бяхме в реанимация та почти месец. Но всичко завърши добре, освен този проблем който се появи след първото раждане. Не съм предполагала че има решение и за него.

# 34
Това найстина е страшно неприятно, имам две раждания първото нормално, второто беше секцио) по време на ковид пандемията, като бяхме в реанимация та почти месец. Но всичко завърши добре, освен този проблем който се появи след първото раждане. Не съм предполагала че има решение и за него. С удоволствие бих се възползва да видя резултат

# 35
На 35г съм с две естествени раждания на 4кг и 5кг бебе. След второто имам проблем с инконтиненция, която  ме тормози освен физически и психически.

# 36
  • Велико Търново
След раждането получих подобен проблем. Не съм пробвала методи, но бих опитала.

# 37

Изтеглен е победителят, който печели безплатна процедура в избрана клиника, участваща в кампанията на Global Asthetics.

Честито на: Emonka

📩 Очакваме Emonka да се свърже с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 12.05.2025 г. и да посочи, че е победител в играта на Global Aesthetics, както и да предостави следните координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  телефон за връзка

Представител на Global Aesthetics ще се свърже с победителя до 18.05.2025 г. с цел уточняване на детайли, свързани с процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт