Тренировки в домашни условия - 123

• 34 391
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Ден 11 от fuel крака добро натоварване .И аз си взех нов ластик вчера (имам силиконов,но сега взех текстилен мисля, че е с по - голямо съпротивление от тези дето имах) Жегата ме мъчи,но заради тея .... Иначе желание имам Simple Smile

# 136
Имахме приятели с деца вкъщи уикенда, пълна къща и хаос. Обаче пак станах преди другите и си направих тренировката, че аз план имам! Joy
Събота - седмица 3,ден 4 + 6.5км ходене
Неделя - седмица 3,ден 5 +6.5км
Днес само стреч и разходка, 7км
От утре започва fit In 30,новата програма от Chris & Edi, нямам търпение. Само силова, 4 дни в седмицата е календарът, така че ще си я съчетая и продължа  с 1.0 на Хедър за хийт и ходенето с кучкото за зона 2 кардио.
Спринкълс голямо браво, че си излязла да си изтичаш маратона. Истинската битка е винаги вътрешната и е най-трудната!
Дух стискам палци бързо да излезеш от тоя кофти период.

# 137
Благодаря, момичета!

Агент, и аз съм като теб - по принцип с по 2 аларми и се будя постоянно преди важни събития. Като лягах започнах да слагам втора аларма на часовника и реших, че няма нужда, защото аз "никога" не пропускам алармите Simple Smile Famous last words Joy Здраве да е! Трябвало е така да стане. Успех на теб с умуването и целите!

Costa, браво за постоянсвото!

Днес - Епик Еднгейм - пореден ден. В понеделник по принцип е долна част, но аз разместих дните и направих горна да не се издевателствам над тялото си. Довечера ще пропусна танците и мисля да направя една йога.

# 138
То там при вас не е точно лято, жива фурна си е предполагам...
На тези географски ширини ние ходим на плаж... октомври Simple Smile

# 139
Днес ходене по задачи цял ден, като погледнах Google Fit-а:

# 140
  • Там където
Аз вчера направих първата тренировка от новата програма на Крис и Еди. Чак силова за мен не е точно, по-скоро хиит с тежести. Не е лоша и понеже са само 4 тренировки седмично мога да я бутна в дните без групови или фитнес. Мога да направя и две в един ден, защото са по 30 Мин.
Хубав и успешен ден и честито на именниците!

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 12:18 от Qaki

# 141
Ден 12 fuel горна част

# 142
Аз вчера направих първата тренировка от новата програма на Крис и Еди. Чак силова за мен не е точно, по-скоро хиит с тежести.
Интересно как всички сме различни Hug, на мен ми се струва точно силова, всички упражнения са бавни и премерени. Аз ползвам по-тежки от нейните тежести за повечето упражнения. Изключение е последният кръг от бърпита, това беше хийт.
И на мен ми хареса, особено че е само 30мин и мога да си добавя по нещо. Днес това беше с4д2 no repeat hiit от 1.0 на Хедър.
Ще вмъкна и две разходки днес, времето е разкошно при нас, слънчево и синьо небе.

# 143
  • Варна
80мин силова + 20 мин Шон Т25.
98 мин - 400 активни калории. Доволна съм!
Разходка днес няма да има, довечера сме ба имен ден, но си дадох зор да компенсирам с тренировката.
Утре имам страшно много работа, дано имам крака да я свърша Grinning

# 144
Честит Рожден Ден, Агент! Пожелавам ти много здраве, по-малко контузии, много изгребани километри,  пътешествия из екзотични и любими дестинации, както във виртуалния, така и в реалния свят! Welcome to halftime!

Честит имен ден на всички, които имат повод да почерпят!

От мен ме скромно 5 км бягане. Довечера ще си направя силовата във фитнес залата или просто ще отида на сауна 🧘‍♀️

# 145
99/99 Whitefish Lake 9-minute Rowing Pyramids + 99/99 North Kirra Beach(Australia) Endurance Ride + 99/99 TCS London Marathon 5K Start Segment

Завърших си цикъла със много смешна тренировка, понеже едновременно и тренирах и стриймвах Мет Галата и правех скриншоти на телефона на роклите, които ми харесваха, та беше мижи да те лажем. Та се сетих за Спринкълс и как трябва да имаш чест и срам като пооа...ш работата и си пуснах първите 5 км на Лондонския маратон и ги направих на кростренажора!

Честит ми РД! Много го мразя този ден, ама много и страстно Grinning
Мерси, Sprinkles!

PS След тренировките се скарах с ММ, сипах си пълна чаша червено, направих си втора застраховка живот 30 мин преди да навърша 50 и заспах с усещане за добре похарчени пари!

Честит ни Гергьовден! Честити ни именици!

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 18:59 от Agent Provocateur

# 146
Огин жина Simple Smile

# 147
  • Там където
ЧРД, Агент! Изглеждаш фантастично, никога не бих ти дала 50г. Да си все така умна, красива и със свежи ( и спортни) идеи! Днес метнах и втората тренировка от програмата- беше горна част и наистина чисто силова, Добавих 10 мин корем от някаква пилатес мацка и 10 мин дупе с ластик от Синтия.

# 148
  • на острова на мечтите
ЧРД,Агент🎂 Много успехи и здраве ❤️
Аз пак не видях снимки☹️Вий докато ги публикувате и ги изтривате.
Честито на всички именници!
Още не съм тренирала днес. Сигурно ще е по- късничко.

# 149
Агент, как съм те пропуснала! Да илядиш. Никакви контузии и много пътешествия. Аз също мислех, че си на 40 от последната снимка. И по-малко можех да ти дам, ако не бяхме зачекнали въпроса за менопаузата и колко са ни големи децата Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт