Тренировки в домашни условия - 123

• 35 383
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
GVH, направо ме вдъхнови да ги пробвам Крис и Еди, ако после ме чака почивка с релакс и разходки Simple Smile

Ще ида да ги потърся на първа страница да видим ще ми остане ли вдъхновението.

Сутринта вмъкнах една бърза 20 мин тренировка с три упражнения:
Staggered stance hinge
Goblet squat
Biceps curl + overhead press
Трябва да си купя 2 до 4 5кг диска, за да мога да вдигна килограмите, че нямам повече.

Една мобилност мисля да направя по-късно, ама не съм избрала каква още.

# 631
Аз си платих за Руми Илиева. Вече съм в напредналите. Избрах си програмата "Моята мечтана форма". Всеки ден е с отделни видеа със загряване, цяло тяло, някоя проблемна зона и разтягане. Не е едно цяло клипче. Много се потя, но май щото е топло.
От предните тренировки на други треньори бях свикнала всеки ден да е за определена зона, тук е за всичко. Има разнообразни и интересни упражнения, не са едни и същи, но нямам мускулна треска.

# 632
50 минути горна част с Крис и Еди. Страхотна тренировка, с възможно най-тежко и до failure. Днес имам и над 20 хил крачки, две разходки отметнах - 8км и 4.5км. Доволна съм Grinning

# 633
50 минути горна част с Крис и Еди. Страхотна тренировка, с възможно най-тежко и до failure. Днес имам и над 20 хил крачки, две разходки отметнах - 8км и 4.5км. Доволна съм Grinning

Аз от понеделник почвам Крис & Еди, след IRON мисля да хвана Build I, как мислиш?

Днес избрах някой по-далечен магазин, свърши ми зехтина и си казах, знам едно магазинче с внос от Турция, ще взема една тенекия 5 кг и няколко буркана маслини... та взех и още неща, напълних 10-15 кг покупки и хайде пеш до дома, да направя и аз малко крачки и то с натоварване... еми едва 3 хиляди направих... и с този да се заприказвам, с онзи и хайде... час-два хвръкнаха... та повече пеш - нйе! йок! ич! нихт! Simple Smile

# 634

Аз от понеделник почвам Крис & Еди, след IRON мисля да хвана Build I, как мислиш?
Мисля, че е супер план Grinning Само че ще ти трябват по-тежки дъмбели.
Аз съм на море след 4 седмици и затова не почвам програма и карам по списъка от full body тренировките им. Но в момента в който се върна, хващам и аз Build I.

# 635
  • Варна
Мъжа на работна вечеря, с детето решихме, че ще вечеря палачинки (спаначени със сьомга и Филаделфия), но казах палачинки без разходка няма. Вземай колелото, аз маратонките и газ едни бързи 7км. Извънредна разходка за тази седмица.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 22:14 от eli70o0

# 636
Вчера започнах Епик 2 отново, като си оставих първата тренировка (кардио без тежести) за петък.
Ще съм седмица в Полша, но не искам да прескачам тренировки вече. Там ще правя със собствено тегло пак от Епик 2.

В кантара искам да видя движение надолу. Естествено, махнах пшеница, захар, млечни.

# 637
  • Варна
Ден 9 и 10 от IRON за днес.
Някой въртял ли е повече тренировки на Каролин. Как са замислени като последователност или хващаш една за ушите и действаш? Едва ли…

# 638
На Каролин нали са програми, би трябвало последователността да е предварително зададена.

Аз съм с оф топик въпрос, но ако случайно някой се е интересувал, ще съм благодарна за споделена информация.
Как се борят таргетирано висцерални мазнини? Аз тепърва проучвам и засега май само при Mary Claire Haver намирам по-систематизирани съвети.
Калорийна рестрикция и прочие за съжаление не им се отразявали особено.

# 639
И аз за празника вчера се записвам с двучасова тренировка. Вместо да се бутаме с тълпите по разни организирани градски мероприятия, си останахме вкъщи. Днес всичко ме боли и ще почивам, а утре мисля Пилатес.

# 640
Отчет за последната седмица (гадничка беше, хем гореща, хем тичах по болници и изследвания и седях гладна)

33/99 Йога 60 мин. + ходене 8 км
34/99 Ходене 7 km
35/99 Ходене 6 km
36/99 Martigny Switzerland Tempo Ride
37/99 Ходене 5 km + Speed Row - Temae Beach, Moorea, French Polynesia + Saillon Switzerland Endurance Ride

Costa,  задължително да споделиш!
Апропо, да ви поканя и теб и Ули и Би и Спринкълс в една друга тема, дето сме все наборки...
https://m.bg-mamma.com/?topic=1790686

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 02:30 от Agent Provocateur

# 641
На Каролин нали са програми, би трябвало последователността да е предварително зададена.

Аз съм с оф топик въпрос, но ако случайно някой се е интересувал, ще съм благодарна за споделена информация.
Как се борят таргетирано висцерални мазнини? Аз тепърва проучвам и засега май само при Mary Claire Haver намирам по-систематизирани съвети.
Калорийна рестрикция и прочие за съжаление не им се отразявали особено.
Ули, намери Gabrielle Lyon. Тя има пациенти в менопауза. Общо взето ги слага на високопротеинова диета, 2гр на паунд желано тегло. Вх под 100гр на ден, мазнините по средата. И лек калориен дефицит. Тя има неин подкаст, който следя, но участието й при Андрю Хюберман беше много добро и систематизирано, та препоръчвам за слушане. Ще се опитам да намеря линк.
И като спомена Mary Claire Haver, днес най-накрая ми дойде часът при личния. И най-накрая почнах hrt. Ще докладвам как се чувствам след няколко седмици , ако някой го интересува де Joy
За днес 1ч цяло тяло силова с Крис и Еди и две разходки, 3.5км+8км.
Едит: намерих линка https://open.spotify.com/episode/6XSaRo1FY7pK1qD3yj3r4o?si=5b3OZkx_Q4mLP2s-1lk_xQ

# 642
Благодаря, Costa.
Тъкмо неин подласт слушам за ставите, ще намеря този й с Хюберман и ще го чуя.

M. C. Haver препоръчва 25 гр фибри на ден, под 25 гр добавена захар, протеина ясен, плюс леко-задъхващото кардио и движение така или иначе. Започнах й книгата, дано има повече подробности там.

На мен със сигурност ще.ми е интересно и полезно са споделиш за хормоно-заместващата. И аз я обмислям.

# 643
  • Бургас
Да се отчета и аз. Завърших си пирамидите миналата седмица, а днес беше 5 ден от Iron. Допада ми, но не се потя толкова, колкото при пирамидите. Нито кантар, нито мерки са мръднали, но си знам причината (крие се в потна чаша Simple Smile ). Иначе се храня е по Зоната, т.е би трябвало да е балансирано. Отчитам обаче значително повишение в издръжливостта - днес качих 6 етажа с торбата с диня и пъпеш- около 10кг, без да се задъхам особено. И всичко това, за да избегна бабите пред асансьора Joy.

# 644
Какви са тези пирамиди?

Общи условия

Активация на акаунт