Тренировки в домашни условия - 123

• 35 378
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Firebird26, ето тези:
Pyramid series

# 646
Добро съботно утро Simple Smile Започнах уикенда с 75 мин Крис и Еди, цяло тяло. Базови упражнения, 80% бяха горна част и ядро. С малки тежести ги правих, по 3кг на ръка.
За утре час пилатес мисля да е. Хубав и прохладен ден на всички!

# 647
  • на острова на мечтите
Аз мисля да си карам само с гири от 3 кг. Подозирам, че за хора с проблеми на очите не е много препоръчително да вдигат тежко. Искам да прибера малко излишни обеми. За четири месеца влязох в някои стари панталони и рокли и ще си карам така бавно и без много натоварване. Още повече, че доста упражнения от тренировките , които следите, не са ми все още по мярка. Приятни почивни дни!

# 648
Много слабо тази седмица - 2 тренировки от Т25, една йога и много разходки. Трябва да се организирам с тренировките, защото цял месец пътуваме и е прекалено дълъг период да съм само на разходки. 🫤 Трябва и виното да огранича ...  всяка вечер по срещи с приятели ... Август ще плача 🙄

# 649
Влезнах в ритъм и през ден тренирам по 1 1/2 - 2 часа сутрин рано, а вечер имам по няколко км ходене.

По съвет на АГ лекаря се стремя да съм в калориен дефицит заради МП, както и преди карам на протеини и салати и що-годе положението е прилично.

# 650
Закривам седмицата с 6 тренировки в пет дни. В четвъртък и петък имах само ходене и йога с Травис. Имах 4 кофти нощи само с по 4 часа спане Cry Вчера 45мин цяло тяло с Крис и Еди, днес 40мин пилатес ядро и 30мин хийт с тежести от 1.0 на Хедър. Като го направих с по-тежко и по-бавно темпо, та се получи пак нещо като силова.
Горещо препоръчвам тренировката за ядро, гледам да я правя поне всяка втора седмица и всеки път е убиец. Ще се радвам на отзиви, за който реши да я пробва Grinning  https://youtu.be/Kry2y-MxENc?si=NJ82KhTEPWwLOGtk

# 651
Аз днес реших да отида до зала, че гледам да имам по една тежка тренировка на седмица (не, че винаги успявам). Вкъщи за момента макс тежестта ми е два дъмбела по 10 кг.
Иначе за седмицата 3 пъти мобилност, 3 домашни силови тренировки и 1 в зала.
Евентуално по-късно може още някоя по-дълга йога/мобилност да направя.
Не съм скачала тази седмица, та може и малко скокове да включа.

# 652
  • Варна
Събота - 10км бързо ходене.
Неделя активна почивка!!
Днес ден 13 и 14 от IRON.
Всичко по план!

Ходих днес до един спортен магазин да си купя йога блокче, че до сега се мъчих на гира и в петък щях да се пребия,  и викам я и един по-тежък дъмбел. Нямаше в магазина, а в склада, изчаквам да ми го донесат. Идва едно момче, носи и оставя на касата. Момичето на касата хваща да го маркира и и се огъва ръката. “Това вие ли ще го носите?”. Отговорих и само, че ще ми се наложи, платих си, грабнах си го в ръка и си тръгнах доволна. 😆

# 653
Така свърши морето и почивката  и започвам  с тренировките  от  днес с цяло тяло  на  Каролин . Сега съм решила да правя само цяло тяло от нейните тренировки .

# 654
Здравейте момичета, завръщам се (пак и отново и изобщо до когато спре да има нужда да е завръщане), с ден две от ultimate beginner. Аз и кръстът ми много харесахме тренировката

# 655
  • Някъде по Дунава
Привет! Миналата седмица правих три тренировки с Крис и Еди, но малко ги поразместих, за да имам две за горна част и една за долна. Краката в края на седмицата натоварих достатъчно, защото с едното дете се качихме до връх Ботев.
Тази седмица пак имам три тренировки - ден 24 цяло тяло, ден 23 задна верига и 25 горна част. Утре отиваме на почивка и след това ще завърша програмата.

# 656
Вчера ден-2 , днес 3 ден цяло тяло с мускулна треска на краката и под гърдите,но пък доволна

# 657
  • на острова на мечтите
Днес трети ден с Каролина Гирван и мускулна треска. Не много, но усещам , че съм натоварила добре определени зони и това е добре. Утре принудителна почивка, но в петък ще компенсирам. Доволна съм от мене си. Лека нощ 🌃

# 658
След добро физическо и емоционално възстановяване хванах ден 3-ти на Крис & Еди... така или иначе ще го почна отначало в понеделник, но реших да хване едно за ушите, за да видя дали няма да се прекарам с тази програма хе хе хе, то с тези добри програми човек трудно ще се прекара, но исках да сравня с Карълайн Гирван как стоят нещата...

Начиииии... тегава ми е малко работата... не са толкова добри перфекционисти с изпълнение на цялото движение и никой нищо не обяснява, не дава тънкости, насоки, просто хайде, юруш и това е Simple Smile
Няма я тази емоция, усмивката, дори лекото преиграване, дори не искам да ги гледам по време на тренировка... и музиката е... никаква една такава... много тежести разхвърлят и както е на 12 скача на 7 или някаква такава голяма разлика на бицепс например и аз не знам защо... сигурно има причина... но като съм правил близо минута сгъване на бицепс с моите 10 кг и като взема 5 и ми е толкова лека, че имам усещането, че ще я запратя някъде из стаята...
Абе не е редно така да критикувам добра програма, ама да си кажа...
И хубавите неща са, че 40 минути ми е по-дбре от 30 на Карълайн... Тя ме изстисква добре, но аз си мисля, че за добър фит си трябват поне 40 минути...
И упражненията на Крис & Еди са по всеобхватни и разнообразни ми се струва, или защото е ново, не знам, но според мен си струва да захвана Build I от понеделника Simple Smile
И като го свърша ще ударя един платен MAX на CGX Simple Smile

# 659
Ми.....че то Iron има на всяка тренировка добавка 10-15 минути ,линк към добавката в описанието на Тренировката, отделно всичките и други програми в тубата са по 40-50 минути.
Откакто съм с Карълайн не понасям други треньори ,а бога ми -I tried so haaaard лала -лала ....😅
Вчера бях на фитнес с детето ,което си е дойде за малко -стълби и крака на машини,голям кеф..... 🤩

Общи условия

Активация на акаунт