Тренировки в домашни условия - 123

• 34 411
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Agent Provocateur, благодаря!
Чисто като сравнение и ориентир попитах. Факт е, че пропорциите на тялото имат огромна роля както и терена.
Главната на въпроса ми беше, че с това темпо не мога да вляза в моя пулс за горене на мазнини(все съм на ръба да го закача), а наистина чувствам, че по-бързо не мога, а не искам да бягам.
Относно точността на gps, крачки и пулс за сега съм доволна от техниката, на която се доверявам и при сравнение не е имало издънка с някакви фрапантни отклонения.

# 196
Опитайте или хълмове/пресечен терен или раница/вест с утежеление или и двете.

За мен при пулс всичко над 3 удара/мин и 50м на 10 км е отклонение.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 15:27 от Agent Provocateur

# 197
  • Bristol
Аз целенасочено търся хълмчета за катерене. Точно това не ми харесва при тичането в квартала ни, равно е. С идеята съм, че катеренето на хълмове подобрява фитнеса. Докато катеря се ядосвам, защо този маршрут съм избрала. Като изкача, удовлетворението е голямо 😁 Има хора, които предпочитат колоездене и разходки по равно, за мен е загуба на ценно ввреме 🤪
Аз на Радлей си взех часовник, хареса ми дизайна, но честно да си призная, не го нося често, не съм свикнала да имам нещо на ръката, като съм в къщи и особено като спя. Беше ми любопитно да си видя пулса, да не се напъвам много, защото и аз съм в групата 50+. Не знам колко точно мери, но това ми изкара от колоезденето в събота

И статистиката от апоа за маршрута

Вчера рамене за 30 мин с Хедър, уж с леки гирички 3 и 5кг, обаче втората половина ръцете ми трепереха. Как ги измислят тези упражнения...
Снощи спрятам багажа за 5 дни да работя в друг град, как съм напълнила и напънала раницата, скъсах ципа... Силни ръце, какво да се прави 😁 Мъжът изкоментира, че милитари грейд неща трябвало да ползвам 🤣

# 198
Споменавате няколко пъти Хедър, аз гледам на Крис и Еди, че са мъж и жена и мога да се "вместя" идейно в тези тренировки, но ми стана любопитно коя е тази Хедър? На първа страница гледах, но не видях...
Гледам и Каролин Гирван, но там нещата са висока летва, просто перфектно изпълнение, машина... но Хедър ми стана любопитно коя е Simple Smile

# 199
  • Bristol
Navy, има я в списъка под още треньори.
Аз следвам по-стара нейна програма, 12weeks express, заради 30 мин сесии
https://m.youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOodBLHJ821c5dmt1plrJyEi
Но тя има още много програми в YouTube канала си.

# 200
Благодаря!
Страхотна зала има, с тази стена е чудесно да я следиш с периферното зрение докато тренираш Simple Smile Има много хубава загрявка и разтяжка... крада си ги Simple Smile
Като интензитет и натовареност най-много ми допадат Крис & Еди. Тях си ги работя от няколко дена, но си избирам какво да правя, не ги карам подред...
Разбира се с тежести между неговата и нейната, щото не съм Арнолд Wink
Най-хубаво ми става към края на програмата, но по грефик спирам, че батериите свършват Wink

# 201
Страхотна си е Хедър. След като приключих с 5.0, започнах с 3.0, която съм правила, но съм забравила, защото беше в друг живот (да се чете с усмивка и разбира преди бременността). Много кардио, много нещо, но я започнах и не искам да я оставям незавършена.
Има ли кардио в програмите на Крис и Еди?

# 202
# 203
След толкова писане от моя страна през уикенда да взема да си отчета и последните няколко дни:

1/99 Seven Mile Beach Endurance Ride Part 1
2/99 English Channel Endurance Series Part 1 + Interval Walking
3/99 Seven Miles Beach Endurance Ride Part 2
4/99 English Channel Endurance Series Workout 2 + 8 km walk

Merry, потърсих си каране на колело със хълмове, съпоставимо поне донякъде с твоето (много рядко ми се случват такива) за да ти покажа моята статистика:

Разбира се, забравяла съм да паузирам часовника по време на почивките (бяхме група - моа + 3-ма мъжове, дружките ми завъртяха изразително очи на идеята да се изтезават 60+ км с колела под дъжда и отидоха на брънч) и на обяда.

Данилу, снимах - съвсем обикновена лежанка имаме, но аз държах да има няколко наклона.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 17:48 от Agent Provocateur

# 204
Имам следния въпрос, понеже на много места информацията е противоречива, а ЧатГПТ е категоричен само до тогава, докато не му кажеш че лъже, той се извинява и обръща стратегията Simple Smile

Когато преди обяд имате пълноценна тренировка, но се окаже, че след обяд се чувствате прекрасно и в добра физическа кондиция, имате и нужното време, втора силова дали е подходяща, или има риск от претрениране или саботаж на възстановяването?

За дъмбелите на North Deer... великолепни до пристрастяващи, защото като обем са по-малки, но си тежат колкото трябва, което ги прави много по удобни за сложни движения, имат по-малка ротационна инертност, а захвата е супер удобен.
Е, не са шестограми, но при здрава китка риск от контузия няма Simple Smile
Тъпото е, че като си пусна 30 минутна серия и онея там сменят дъмбелите с друга тежест и аз трябва да паузирам, да развивам или завивам дискове и така си губя леко темпото Simple Smile
Обаче не заемат място и като пътувам за няколко дена /не на почивка, разбира се/ ще мога да си ги нося със себе си...

# 205
На отчет:) ден 16 от fuel

# 206
Страхотна си е Хедър. След като приключих с 5.0, започнах с 3.0, която съм правила, но съм забравила, защото беше в друг живот (да се чете с усмивка и разбира преди бременността). Много кардио, много нещо, но я започнах и не искам да я оставям незавършена.
Има ли кардио в програмите на Крис и Еди?
Имат тук таме по някоя, но са рядкост. Аз ги комбинирам с хийт от Хедър. В момента правя паралелно 1.0 на Хедър и fit in 30 на Крис и Еди. Тренирам двуразово в три от дните. Т.е, събират ми се 4 силови и 4 кардио/хийт + ходене.
Да взема да се отчета, вчера ден 4 от fit in 30  и 5км
Днес 6.5км преди работа и ин йога довечера

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 20:18 от Costa

# 207
  • Бургас
И аз да се разпиша днес с една мижава тренировка, първо бягах около 20 мин навън, леко, после направих една тренировка за цяло тяло от FitOn още 20 мин. Уж кратка, но от тези с комбинираните упражнения тип отпад с раменна преса, клек+бицепсово сгъване... та добре ми дойде като натоварване.

# 208
  • на острова на мечтите
Agent, твоята  е професионална и май ще ми заеме доста място. Благодаря сърдечно! Ще помъдрувам още малко и ще поръчвам.
Аз продължавам да тренирам много скромно. Planк и лежаща буболечка с леки вариации са задължителни в моите занимания. Заради счупен и не съвсем окончателно възстановен глезен не мога да подскачам. Контузената на осми март т. г. китка, я счупих преди три години, та и с нея трябва да се съобразява, но с ластиците и гиричките, моите са леки, гледам да правя повече повторения. Чувствам се много добре и съответно мотивирана да продължа напред. Успех желая на всички!

# 209
Данилу, това е моята. Аз също исках с наклон. Не си давай парите просто за права дъска, няма смисъл от нея, все едно си на пода. Моята е супер евтина, лека е за местене, но стабилна като си на нея. Тея ластици от снимката направо ги изхвърлих, не ги гледай Joy

Общи условия

Активация на акаунт