Същата работа да се твърди, че имаме "звезди" в БГ!
Даже за кореняци емнайсто поколение софиянци не може да се употреби понятието "аристокрация". Сега, не ме бийте, но ние и висша класа нямаме в България
в истинския смисъл на думата, така че наистина не знам защо е това разделение на буржоа и простолюдие, граждани vs. селяни.
Даже за кореняци емнайсто поколение софиянци не може да се употреби понятието "аристокрация".
в истинския смисъл на думата, така че наистина не знам защо е това разделение на буржоа и простолюдие, граждани vs. селяни.
Обичам си я по жребий на съдбата, но нямам никакви илюзии за превъзходството ѝ. 

Питаш ли ги, горките, какво е да събират и да пълнят градовете си с чужденци, не селяни, както при нас, чужденци, които им мелят на различни езици, джанжара-джунджара, изглеждат много по-различно от тях, имат коренно други традиции. 

Питаш ли ги, горките, какво е да събират и да пълнят градовете си с чужденци, не селяни, както при нас, чужденци, които им мелят на различни езици, джанжара-джунджара, изглеждат много по-различно от тях, имат коренно други традиции. 

Препоръчани теми