Жените без корекции

• 18 382
  • 518
  •   1
Отговори
# 210
Темата е за общи дискусии. Всеки си казва мнението. Аз не знам как събират смелост да го направят.

Реално после си същият човек. Няма как рязко да се разхубавиш. Но самочувствието е супер важно, ако то се вдига, сигурно си струва.

# 211
  • София
Същото е и с всички телесни модификации - щом тялото е чуждо, тяхна си работа.

# 212
Скрит текст:
Девойката на показаната снимка едва ли изглежда така, ползва доста филтри, та няма как да се прецени точно. Но дори и да е такава на живо, това е изцяло нейна работа, ако и да не ни харесва. Чак от психологически портрети няма нужда. Ако се харесва така и е в мир със себе си след корекциите - чудесно за нея.
Пак да питам, какъв точно е проблемът с това, че някакви хора си правят корекции? Хубави, грозни, за тях са си, не за вас. Нали вие не бихте си направили, би трябвало да не се вълнувате другите какво правят.
А относно повдигането на вежда и подигравките към жените с корекции, вероятно те също повдигат вежда на тези без корекции. Излишно и от двете страни.
Така е и не е така.

Аз лично не бих се разсърдила, ако някой изкоментира, че нямам корекции, а мисли, че имам спешна нужда от такива Sweat Smile Така да се каже, напълно разбирам, че в очите на една жена с издути устни и гърди, моите естествени дадености ще изглеждат малки.

Ако започнем само да пишем, когато се възхищаваме една на друга по някои теми, форумът много ще изпосталее и ще изгуби от чара си.

Само да кажа, че в реала не ми се е случвало жена с корекции да ми прави кофти коментари, че съм без, но тук съм сигурна, че може да се случи Sunglasses

# 213
  • Melmak
Преди 15 години бях още ученичка, а модата беше много грозна, който е на 30-35 ще си спомни как момичетата си тупираха косите и приличаха на телевизори. Сега това е грозно от наша гледна точка, не е стилно, нито красиво. Мажеха се с тъмен фдт и изглеждаха като препечени филии. Ама да кажеш коса се оправя, грим се трие. Както ходеха така, никога не съм се влачила и аз по тая мода, защото за мен не беше стилно. И имам право да коментирам, че съученичките ми изглеждаха гротескно с подобни коси и кожи. Същото и към днешна дата с инфлуенсърката или която и да е друга.

Мирът в себе си не се постига като резнеш нослето и надуеш джуките. Корекциите като станат мания не са нищо хубаво, както всяка друга мания/пристрастяване. Хората мислят, че с някаква такава промяна ще оправят нещо, ще излекуват себе си. Ама не работи така. Самочувствието не се базира на това да си с модерен нос, правен в Турция или с нови гърди, защото ако си на 35 и вече нямаш операции си изостанала пещернячка.

# 214
Ех, къде ме върна! Не съм се мацала с фдт ама какъв телевизор бях, 50 инчов сигурно и повече.

# 215
  • Melmak
Ех, къде ме върна! Не съм се мацала с фдт ама какъв телевизор бях, 50 инчов сигурно и повече.

😁😁😁😁

Моята приятелка клепаше тъмен фдт и бледо червило. Само като се сетяяяяяя

# 216
  • София
И кафяв молив на устата! Оня ден се направих вкъщи на майтап и уплаших децата. 🤣

# 217
Хеч, можеш да говориш как постигаш само твоя вътрешен мир. За чуждия няма как да знаеш. Може пък коригираните устни и гърди да им дават необходимия процент самочувствие. Не стига, че казваш как не трябва да изглеждат другите, ами и мислиш че знаеш как се чувстват.  Без да се заяждам, помисли защо си се вторачила в чудия външен вид и чуждото самочувствие. Или градиш самочувствие като се подиграваш на други жени?
Замисляла ли си се, че за теб може да използват същите определения? Който не е пожелал, не ти е намерил кусури, за които да ти се подиграва.

# 218
Това с корекциите на жени, които нямат нужда от тях, са постигнали обратен ефект е диагноза.
В този ред на мисли, четох за китаец ( май беше), който съди съпругата си, защото му е родила грозно дете, а тя била страшна мацка след корекциите. Явно си я взел коригирана.
Много да внимават младежите, като избират 😀, че да няма после оле майко.
Аз съм си без. По едно време бях - аха я да се бодна , я да мушна нещо в пазвата, но се отказах заради възможните странични ефекти. Всички около мен си правят корекции на корекциите и така....... защото не се получило и резултатите са комични.

# 219
  • Paris, France
Преди 15 години бях още ученичка, а модата беше много грозна, който е на 30-35 ще си спомни как момичетата си тупираха косите и приличаха на телевизори. Сега това е грозно от наша гледна точка, не е стилно, нито красиво. Мажеха се с тъмен фдт и изглеждаха като препечени филии.

Хм, тупирани коси помня, но от 70те. Не помня да са били модерни в по-късен период, макар и да съм виждала жени с тупирани коси през 80те. Тъмният фон дьо тен го свързвам със северна Англия, където светъл не можеше изобщо да се намери по големите магазини. Веднъж търсех светъл, при това не най-светлия, а вторият или трети от най-светуъл към по-тъмен и нямаше. Обиколих 2 големи Boots, Binns (още ме го бяха затворили), House of Fraser. Отказах се от скъпи марки, защото продавачките се опитваха да ми пробутат тъмен фон дьо тен и ме убеждаваха, че ми отивал повече. Бляк. Никъде другаде в света не съм виждала толкова салони за тен. Надявам се е минала модата, защото много хора се обзаведоха с рак на кожата покрай мода.

Аз помня студеното къдрене. Отврат. Даже и през ранните 2000г беше пълно с накъдрени жени в София, особено по-стари. Широки лица рядка, изсушена коса, която изглежда като овча вълна, а корените мазни. И в Англия съм виждала такива лелки, но не беше толкова често срещано. Миризмата на веществото, с което ги къдрят ми докарва позиви за повръщане. Не знам как си го причиняват, но аз не бих. 80% от приятелките на баба ми бяха със студено накъдрени коси + боядисани или изрусени.

А отпреди 15г помня косите с вафли. Все още ги имаше в София.

# 220
О, бяха. Бяха мноооооого модерни. И аз имах приятелка, която яко мацаше ФДТ вместо червило, изглеждаше като... Но беше мода също.

# 221
Още има вафли за обем Grinning

# 222
А на мен са ми особено смешни мъжете със силиконови импланти вместо мускули.

Не съм сигурна дали Шефо, който също се е обезобразил в лице с този рязан нос, без да има изобщо нужда да го реже, не е с гръдни импланти.

Колкото и да харесвам тренирани мъже, толкова и ме отблъскват тези, постигнали същата визия, но със силикон.

# 223
  • Melmak
Напишете в гугъл “селски пръчки и леопардови щампи” и ще видите какво беше модерно. Модата с тупетата си беше 2010, ако не сте живели в бг тогава, може да сте я изпуснали.

Оставам това тук. Познайте звездата.

Алекс, не се вторачвам. Тема е, коментираме. Със същия ентусиазъм коментирам и други теми и това не ме прави вманиачена.

Хората, които нямат увереност в себе си, често я набавят отвън. Може да е с дебел ланец и старо бмв- правим се на мутра или ходим с пищов на улицата, понеже сме много страшен мъж, който няма особена увереност. Това са елементарни примери за също толкова елементарна психология.

# 224
  • София
Хечи, че тя не е мръднала, същата си е. Напълно естествено. Wink

Общи условия

Активация на акаунт