Жените без корекции

• 18 363
  • 518
  •   1
Отговори
# 225
  • Между гори и планини
Аз съм много за пластичната хирургия когато човек е роден с вроден дефект - заешка устна например, или е пострадал в катастрофа, пожар.
За съм и ако човек има наистина много тежък комплекс и реши да поправи нещо, но малко и без да губи индивидуалност
Много против съм млади момичета от 20 годишни да са с еднакви носове, скули, брадички, устни, прически, зъби... Всички като по калъп, никаква индивидуалност! Да не говорим, че много си личи, особено на живо и става порочен кръг от постоянна поддръжка на силикони, филъри и др , докато не се докарат на вид като жената котка. Обаче - вижте ме имам пари и мога да ходя по процедури. Не знам и какви мъже харесват такива жени с уста като хемороиди и нищо естествено.
За мен старостта е привилегия отнета на мнозина - всеки мой бял косъм е спомен. На 45 години съм и съвсем умишлено никога не съм боядисвала косата ди, а сребърните коси дават много блясък и са разпръснати равномерно. Слагам си разни серуми и благодаря на родителите си за гена който имам, нямам бръчки. И да имам - ще си ги нося с гордост, това са моите емоции и спомени.

# 226
Днес научих, че им казвали Mar-a-Largo мацки. Повечето около Тръмп са със сходни корекции - чипо носле, скули, брадичка и устни. Определено повечето са направени майсторски, но има и няколко  failures.

# 227
Ами звездата на снимката по-напред, определено изглежда по-добре след корекциите. Не че е станала красавица, но определено изглежда в пъти по-добре. Това естествено не я прави по-умна или с по-несъмнителен морал.
Моето мнение е, че всеки може да прави с лицето и тялото си, каквото намери за добре, негови са си, както и парите. Не ме вълнува как изглеждат околните. Ама били еднакви, губели индивидуалност. Тяхна си работа, стига да не се опитват да ми дават тон в живота.

# 228
Точно това е, че дават. Особено на младите. Наскоро дори попадах на разговор под снимка на момиче, че било неподдържано - беше облечена добре, с прическа и маникюр, беше и с грим. За мен лично дори си беше красива. Това което нямаше беше устни, мигли и подобните "стандартни" неща. Вярно, бяха 20-тина годишни, но това няма значение, не може липсата на корекции да те категоризира в "неподдържан".

# 229
  • Между гори и планини
Аз имам двама сина - на 24 и 19г, нямат нито една позната с разни подобрения. Само една съученичка на малкият започна много от рано с мигли тип - криле на гарга и много грим и целия клас се подиграваше. Контактуват с интелигентни и много хубави момичета от това което съм видяла на снимките и на живо. Дъщерите на приятелките ми също са с много добър вкус , имат индивидуален стил на обличане - млади, свежи и прекрасни .
Интелектът на една жена може да се прочете по лицето, а броя на прочетените книги е обратно пропорционален на декорацията и дължината на маникюра!
П.п преди 20 годишни когато живеех в Узбекистан, са о труженичките имаха дълги , акрилни нокти с камъчета и всякаква липса на вкус. Жалко, че тази мода дойде тук и стана масова.

# 230
Леле Доня Дафина Черешова какви пораснали деца имаш, а как изглеждаш! И то без корекции.

# 231
  • Между гори и планини
Благодаря 😊
Всъщност като дете носех шина на горната челюст. Имам и операция за събиране и прибиране на зъбите, защото иначе щях да съм сестра близначка на Фреди Меркюри ☺️ Но от шината много ме болеше и я носех само нощем и то не особено постоянно. Такива интервенции одобрявам. От тогава си спомням каква симетрия търсят в захапката и челюсти, зъби и хирург и ортодонт.
За това безкрайно грозни ми изглеждат зъбите като на кон които сега са модерни, пък и едва говорят. Благодарение на правилната захапка и зъби нямам говорни дефекти и имам изключително ясна дикция.

# 232
От както свят светува, хората изразяват себе си И чрез външния вид. Даже сега с пластичната хирургия е по-лесно, и в сауната, и в басейна лесно разбираш кой е срещу теб Wink
Малко снимки от миналото. И те са се харесвали така, а други хора от онова време са се подсмихвали. Мода.

# 233
Хечи, че тя не е мръднала, същата си е. Напълно естествено. Wink

Коя е тази? Ужасни зъби. Наистина не разбирам жени, които си правят корекции, а живеят с развалени и жълти зъби. Да де чудиш накъде да гледаш първо.

# 234
  • Пловдив
Светлана Гущерова е. Има доста корекции след това.

# 235
  • Paris, France
Познайте звездата.
Скрит текст:

Не можех да я позная, та търсих с Google lens. Ужас! Не съм си я представяла толкова грозна и селска. При нея корекциите са добре направени и смислено. Браво на този, който е направил носа и. Направо е нов човек и много женствена. Чест и прави, че се поддържа и в момента изглежда много по-млада, отколкото на снимката. Също е подобрила вкуса си.

Акрилните нокти с рисунки и камънак ги свързвам с лондонските негърки. В Брикстън бяха салоните преди 35г и другаде рядко правеха акрил. Бели жени с изкуствени нокти почти нямаше или пине не бяха изрисувани. Бяха все квадратни. Острите нокти стилет и бадем свързвам с източноевропейки и през старото хилядолетие такива не бях виждала.  Балерина или ковчег - арабки, но вече всякакви. В Лондон сутрин ме впечатляваха гримираните негърки с кокове със стърчащи букли, плитки, намазани с нещо като гел или вазелин. Мислех, че стават в 3 сутринта да се гласят. После ме светнаха, че ходели на фризьор веднъж на две седмици и ги носели до следващото посещение, като нощем спели в мрежа за да не се развалят. Това не мога да си го причиня.  

Де да имаше повече мъже с подобно телосложение по улиците, независимо как са облечени! Нямат пластика мисля. Мъжките кореми и дебелите мъже ме отвращават.

# 236
  • Пловдив
Е, чак грозна...
Иначе е добра илюстрация на каските, вафлите и светлите червила на тъмен фон, за които се говореше преди няколко поста.

Какво е балерина и ковчег за ноктите?

# 237
  • Melmak
На Гущерова, пардон Василева вече, някои от корекциите са ок, но други не. Зъбите са важни, обаче като се усмихне (вижда се основно при движение) лицето й се набръчква много неестествено в областта около устата.

Даже се учудвам, че някои са забравили тая мода с каските и телевизорите. Явно ме е травмирала много, защото беше не само при плеймейтки, а навсякъде. Просто коса се оправя, грим се трие. 😁

# 238
  • Paris, France
Какво е балерина и ковчег за ноктите?

Вид оформяне на свободния край.

Често наричат и с двете имена подобна форма, но не е едно и също. При балерина страничната линия на свободния край е леко заоблена, а при ковчег е права. Отиват на почти всякакви пръсти, от къси и дебели като кебапчета, през кокалести, до тънки и изящни без да изглеждат плашещо като стилетите. Могат и да са по-къси.

Гущерова или Василева изглежда много добре. Като се сбръчкана при усмихване, може да се цупи постоянно и няма да си личи. Наистина съм впечатлена от промяната и.

Магдена, на мене ми изглежда грозна на снимката, освен нечистоплътна. Косата е като евтино удължаване с лепило, дето не го мият, нито решат по 2 месеца. Не точно жената е много грозна, а визията. Имам чувството, че без грим и ужасната коса ще е много по-хубава.

# 239
  • Пловдив
А, евтино-аматьорска е визията на снимката с вафлите и розовото червило, не споря.

Общи условия

Активация на акаунт