Жените без корекции

• 18 336
  • 518
  •   1
Отговори
# 315
Всички известни, които се "разкрасиха" с корекции изглеждат коми-трагично.
Едно е да ги видите в инстаграмите с хиляди филтри, но реалната действителност е коренно различна.
Сещам се за Богданска, и тя се направи на Майкъл Джексън и не прилича на себе си, а беше толкова хубаво момиче! С индивидуалност и естествен чар.

# 316
Ми с времето кожата старее, и формата на лицето така или иначе се променя. Не само филърите имат вина за негативната промяна. И без филъри се случват същите процеси.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 12:28 от alex_jp

# 317
  • Между гори и планини
Ужасен нос си е причинила!
Гравитация си казва думата и филърите падат на долу , правят много грозни назобиални бъръчки които са присъщи на възрастните, а не на младите 30+ жени.

# 318
Алекс, всички стареем, факт. Някои искаме, ако е възможно да забавим/спрем процеса, аз затова и се интересувам от темата и това, което виждам ме притеснява. С публикуваната от мен докторка сме наборки, аз не съм си правила все още нищо (не че не съм обмисляла), тя с години се "поддържа". Накрая и двете си изглеждаме на годините, като моят вид е по-естествен. Е, какъв е тогава смисъла? Въпросът ми е риторичен, не го приемай лично.

# 319
То така не може да се сравнява един с друг човек. Хората различно стареят, различна им е кожата, костната структура, начинът на живот. Някои и нищо да не правят, пак са по-добре от други, които полагат грижи.

# 320
Алекс, всички стареем, факт. Някои искаме, ако е възможно да забавим/спрем процеса, аз затова и се интересувам от темата и това, което виждам ме притеснява. С публикуваната от мен докторка сме наборки, аз не съм си правила все още нищо (не че не съм обмисляла), тя с години се "поддържа". Накрая и двете си изглеждаме на годините, като моят вид е по-естествен. Е, какъв е тогава смисъла? Въпросът ми е риторичен, не го приемай лично.

Аз докторката Валянова не съм я виждала ни на снимка, ни на живо - и не я коментирам. Но на живо съм виждала Радина Денкова. Над 60-те е, изглежда доста добре. Тоест, докторките, и те са живи хора, прекаляват здраво, някои...  Разказвам мой личен случай - отидох в една клиника, поисках еди какъв си филър. Когато ме покани в кабинета си докторът със спокоен тон и доста разумно ми обясни, че това, което аз искам, е доста скъпо и прекалено. Предложи ми друг филър, доста по-евтин, но по неговите думи, далеч по-подходящ за моя случай. Постави го леко, в малко количество и ми пожела всичко хубаво. И ефектът беше доста добър. И за доста време. Тоест, пожелавам ви да попадате на доктори, за които е важен и интересът на пациентката. Здравословен и финансов.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 12:58 от Не се сърди, човече

# 321
А, никак не го приемам лично. Моето мнение е, че Валянова много е прекалила. Но, ако човек е умерен, може само плюсове да има. И да, няма да изглежда много по млад, просто видът е по-свеж. Въпрос на това, как се харесва конкретния човек.
Аз единствено защитавам правото на всеки да прави със себе си, това което го кара да се чувства добре.

# 322
Сещам се за Богданска, и тя се направи на Майкъл Джексън и не прилича на себе си, а беше толкова хубаво момиче! С индивидуалност и естествен чар.

Интересно дали сама си е внушила, че нещо не и е наред с носа и е тръгнала да го оправя или е дошло отвън това внушение.

# 323
  • По света и у нас
Момичетата като богданска се правят на готини и широко скроени, обаче много ги интересува как изглеждат отстрани.
Толкова много, че биха си отрязали носа, само и само да са ненадминати красавици.

Да гледаш на себе си като на парче кожа и кости, което можеш да си разтягаш и режеш, както искаш е показателно колко се цениш като същество.

# 324
Вие не сравнявайте професионални снимки с аматьорски и не съдете за фирмата на нечий нос по рекламна снимка. Тя е и подбрана, и пипната. На Богдански носът беше крив в анфас, осовата линия не беше по средата на лицето, а кривеше, не беше само гърбицата и големината. Сега е прекалено малък, изтънен и заострен за такова едро лице, но това не значи, че преди това е бил идеален и без кусури.

# 325
  • Melmak
Тя си изкарва парите с тялото и лицето. За мен беше по-добре с нейния си нос, но явно иска да се вписва в някакви моди. За бюста беше казала, че не са я взимали за модел на бельо, защото нямала бюст и за това сложила. Иначе си е тъпичка милата, не се изненадвам от изборите й.

# 326
  • По света и у нас
Ясно е че като е манекенка ще иска да се продава, и се е оеднаквила с останалите барбита.
Според мен си беше прекрасна и преди корекциите, имаше си неин фасон, ма като и е толкова важно да е като другите - ОК.
При положение, че си инфлуенсър би трябвало да искаш да изпъкнеш с нещо пред другите, но тя явно залага накой да я наема за каталози.
Тъпа професия е моделската - кратка, мъчителна, и опустошителна за психиката и физиката на жените. Отврат е.
Затова е добре момичетата да се махат от там преди да са станали на парцал. Моделствай до 18, вземи каквото можеш и изчезвай от там, няма как да победиш в тая индустрия.

# 327
Боядисвам си побелялата коса. Съмнява ме да се брои за корекция, но е факт, че боядисаната коса може рязко да промени начина, по който изглежда човек.

# 328
Аз бях решила никакви корекции, всичко натурално ( е, без зъбите, там се наложи да слагам корони и т.н.) обачеее, животът се случва.
След грозна диагноза и още по-грозно лечение внезапно за 3 месеца остарях видимо с 10 години. Особено в лицето. Не смеех да се погледна в огледалото, беше страшно.
В един момент се ядосах и отидах в една много реномирана местна клиника ( живея във Ванкувър).
Казах им - каквото може да се оправи - действайте но без операции.
И без да ми пипате устните.
Изключително съм доволна от резултатите в момента. Направиха ми няколко процедури с лазер и филъри.
Направо ми върнаха 10-те години. Simple Smile и изглежда доста естествено.
Мерси, че ги има.

# 329
  • По света и у нас
Браво, ей това трябва да е предназначението на разкрасителните процедури. Ако имаш нужда и самочувствието ти е зле защото си се скапала. Давай. Но да си на 20 - 25  - 30 и да си правиш корекции за няма що... изчакай.

Общи условия

Активация на акаунт