Жените без корекции

• 19 139
  • 518
  •   1
Отговори
# 390
Нищо лошо не виждам, просто се оформя една тенденция на задължителност.

Не мисля, че има такова нещо. Или поне в средата, която се движа.

# 391
Около мен постоянно чувам " О, без маникюр не мога". Мисля че по-скоро влиза в графата " направих нещо за себе си". Като шопинг терапията и др.
Кумата ми след две-три години нон стоп гел лак изгуби два нокътя на ръката. Вече колко години ги лекува. То не беше гъбички, бактерия ....от кожен на инфекционист, на медицински маникюр и така в порочния кръг.
Та явно и това не е безвредно.

# 392
  • Между гори и планини
Аз пък не мога да си представя на всеки 2 седмици да ходя на маникюр. Много загубено време ми се струва. Ходих на педикюр само като бях бременна и не можех да ди стигна стъпалата. Два пъти ходих на някакъв лак дето го изпичат, обаче на мен много бързо ми писва да съм все с един и същ цвят, второто отиване - да ми махнат първият лак, то ацетон, то миризма в едно малко салонче, чувствах се като надишала се с лепило на Сточна гара. Направи ми френски маникюр жената, обаче и тя се беше омагьосала, та втората ръка не беше толкова хубава като първата. После счупих два нокътя, клъцнах останалите и изчаках ноктите да израстат, в да ходя пак да дишам тия химикали.

# 393
Ако си без работа . Като заседнат на клюка при маникюристката откарват сякаш часове.
По-скоро е в графата соц. медии под местен , локален шпионаж. Т.е, извън радарите на клауд, ии и пр. събирачки на данни,

# 394
Тези лакове, които се изпичат, са голяма глупост според мен. Вече има много случаи на рак на кожата под нокътната плочка вследствие на дългогодишно изпичане на нокти.

Но жените винаги са правели глупости в името на красотата и следвайки някаква мода. През 16-и век например жените са използвали капки от беладона, за да правят очите си по-изразителни с по-големи зеници, въпреки че са ослепявали от тези капки с времето.

След откриването на радиоактивния елемент радий много жени са използвали кремове с радий, за да сияят.

# 395
  • Между гори и планини
Ако си без работа . Като заседнат на клюка при маникюристката откарват сякаш часове.
По-скоро е в графата соц. медии под местен , локален шпионаж. Т.е, извън радарите на клауд, ии и пр. събирачки на данни,
Ей това е другото което не понасям, на такива места яко клюки. Пък аз толкова да ги мразя!
Един път ходих на една фризьорка, която обсъди всичките си клиентки докато ми оформи косата. Повече никога не стъпих там.

# 396
И както казват миските
" Красотата ще спаси света"

# 397
Вежди кати на генералния секретар на КПСС не знам как някой може да ги смята за красиви.

Както и нарисувани такива.

# 398
А защо така масово жени на по 30г. останаха без вежди, та се налага рисуване?
Много си губят веждите заради проблеми с щитовидната жлеза между другото, така че да не съдим много тези, които си ги рисуват.

# 399
  • Между гори и планини
Или от много скубане на младини. Моите вежди бяха така модерните днес дебели и много плътни. Скубех ги от 19 до 30 годишна доста тънки. Вече почти не пипам и почти не расте нов косъм. Но поне не са като на снимките когато съм на 23 🙄

# 400
Уф и аз съм с хипофункция, гадничко.

# 401
Или от много скубане на младини. Моите вежди бяха така модерните днес дебели и много плътни. Скубех ги от 19 до 30 годишна доста тънки. Вече почти не пипам и почти не расте нов косъм. Но поне не са като на снимките когато съм на 23 🙄
Да има и този момент, ама я да ти е казал някой да си ги оставиш естествени, щеше ли да слушаш? Същото и със сегашните млади момичета. Има мода, следват я, че после може да съжаляват, ще го мислят после.

# 402
  • Melmak
Аз не си ги скубех тънки като бяха модерни, защото ми беше грозно. Сега съм благодарна за това. Имам някакви нормални вежди. Нито тънки, нито като на генералния секретар на КПСС.
Микронийдлинг не бъркайте с микроблейдинг. 😁😁😁

# 403
  • По света и у нас
Аз от маникюр винаги съм патила, естествените ми нокти са по хубави. Обаче сега купих едни изкуствени нокти адски добри - и само за 8 лв комплекта с канаколит върху стария лак, си направих дълги нокти. Иначе за по-зле изглеждащи акрилни даваш 120 лв, жертваш си хубавите нокти и после чакаш 8 месеца да ти израстната прилични нокти… не мерси

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 21:20 от PriMadonna

# 404
Аз съм с микроблейдинг и мога да кажа,че това са най-добре похарчените ми пари. Ако не се поддържат изглеждат зле,това е вярно. Но аз след ужасно скубане като тийн,останах без вежди. Направих ги преди 6-7г и сега ги махам с лазер,за да ги направя наново. Много естествено стоят,за разлика от пигментацията. Красивите вежди много добре оформят лицето,по-добре с микроблейдинг, отколкото с 3 косъма с различно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт