Раздяла или изневяра

• 32 266
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
  • Сф
Внимавайте авторе, не ми харесва как нищо хубаво не казвате за жената, която ви е родила 2 деца.

Внимавай авторе, тук забелязавам опит за вменяване на вина. Жените използват децата или темата за децата понякога доста безкрупулно.
Айде де, мъжете не правят по 2 деца на първата срещната. Не говоря дори за отговорност в отглеждане, изучаване и тн. Наистина не прочетох едно хубаво качество за тая жена. Това са над 25+ години все пак. Първо беше няма секс, после нямаме еднакъв вкус за филми и прочие, после не случих на брак. Иначе не са говорили помежду си за проблемите.  Е, какво е това? Да няма вече друга или да се търси някоя на л.с. ,че и това помни форума . Чак пък толкова да не знае какво да прави автора и да не може да говори вкъщи .Това всичко го пиша ,за да не нарани децата си наистина с това си нерешително държание с години. И да не забравяме, че чуваме едната страна само как са нещата.

# 361
Темата генерира доста трафик, но...
Аз искам да попитам автора - ти харесваш ли жена си като жена? В смисъл - извинявам се за директността - като се загледаш в нея искаш ли да я съблечеш или да "посегнеш" (с добро) към нея?

Ако не, ... трудна работа. Ако не - ти сам си отговаряш защо, по какви причини. Ако да - жената може да се поддаде на завладяване, покоряване, обладаване. Относително лесно ще спасиш брака.

Ако си говорил тези дни с нея, вземи сподели, темата ще стане още по-интересна.

# 362
Те явно са в периода, в който не си говорят.
Иначе не разбирам защо не я пита, да разберем какво мисли тя.

# 363
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Внимавайте авторе, не ми харесва как нищо хубаво не казвате за жената, която ви е родила 2 деца.

Внимавай авторе, тук забелязавам опит за вменяване на вина. Жените използват децата или темата за децата понякога доста безкрупулно.
Айде де, мъжете не правят по 2 деца на първата срещната. Не говоря дори за отговорност в отглеждане, изучаване и тн. Наистина не прочетох едно хубаво качество за тая жена. Това са над 25+ години все пак. Първо беше няма секс, после нямаме еднакъв вкус за филми и прочие, после не случих на брак.
Иначе не са говорили помежду си за проблемите.  Е, какво е това?
Скрит текст:
Да няма вече друга или да се търси някоя на л.с. ,че и това помни форума . Чак пък толкова да не знае какво да прави автора и да не може да говори вкъщи .Това всичко го пиша ,за да не нарани децата си наистина с това си нерешително държание с години. И да не забравяме, че чуваме едната страна само как са нещата.

Да говориш с жена и да очакваш да промениш нещо ... хм.
Ами да !
Точно така ще стане, как не се е сетил автора Trollface

# 364
Скрит текст:

Айде де, мъжете не правят по 2 деца на първата срещната. Не говоря дори за отговорност в отглеждане, изучаване и тн. Наистина не прочетох едно хубаво качество за тая жена. Това са над 25+ години все пак. Първо беше няма секс, после нямаме еднакъв вкус за филми и прочие, после не случих на брак.
Иначе не са говорили помежду си за проблемите.  Е, какво е това?
Скрит текст:
Да няма вече друга или да се търси някоя на л.с. ,че и това помни форума . Чак пък толкова да не знае какво да прави автора и да не може да говори вкъщи .Това всичко го пиша ,за да не нарани децата си наистина с това си нерешително държание с години. И да не забравяме, че чуваме едната страна само как са нещата.

Да говориш с жена и да очакваш да промениш нещо ... хм.
Ами да !
Точно така ще стане, как не се е сетил автора Trollface

Сентенцията: Лозето не ще молитва, а иска мотика !
не е много на почит в този форум. Тук говоренето е универсален пенкилер Simple Smile (pain killer Wink )

# 365
Е, айде сега! Много сте черногледи.
То, понеже авторът много го е копал това лозе - дотука го е докарал. По линията на най-малкото съпротивление може всеки.
Но и да каже - развеждам се и преди да е опитал да си разясни ситуацията поне за себе си - пак е тъпо.
А ако се развеждат нека да е бързо - на 50 за кога да чакат за по-хубаво.

# 366
Сентенцията: Лозето не ще молитва, а иска мотика !
не е много на почит в този форум. Тук говоренето е универсален пенкилер Simple Smile (pain killer Wink )
Мотиката как си я представяш в лозето на автора? Дай препоръка, може пък точно съвет от областта на лозарството да помогне.
Flushed

# 367
Прочетох повечето от постовете на автора и някои коментари и ми настръхна косата. Авторе, на твое място да съм си била камшика преди години. Не знам как живееш с тази жена, в тази атмосфера на напрежение, неразбирателство мълчание и даже страх. Липсата на секс е само един от проблемите и то не най-големия. Това е само последица от неуважението и незачитането, което тя ти демонстрира. Вечно уморена, вечно болна, обаче за скандали и сърдене има енергия.
На 50 години си, не си на 100. Имаш още живот пред себе си, обаче ако продължиш с тази жена, няма да е много хубав. Абсурд да се променят нещата между вас и тя да погледне на теб с други очи. Когато привличането и любовта са се изпарили, няма как да се върнат обратно. Това, което търсиш може и да го намериш, но няма да е с нея. Ако продължиш да се чудиш и мотаеш, може да изтървеш и последния влак. Децата ти винаги ще са твои деца. Казваш, че се разбираш с тях, търсят те, говорите си, това е чудесно, едва ли ще се промени след един развод. На твое място бих побързала да се разделя и разведа с тази жена и бих си търсила късмета другаде. Даже и да не намериш партньорка веднага, спокойствието, което ще имаш, когато няма да стоиш на тръни и да гледаш кисели муцуни ще е безценно.
Явно си много търпелив и донякъде пасивен и позволяваш да ти се качват на главата и да те унижават.

# 368
  • Out of the Mix
Бабри, то реално със загубата на уважението + тръпката, спира и сексът.
Ако ще на челни стойки да застава жената, мъжът трябва да усеща уважението, а жената да има и респект от него.

По същия начин, както той да я гали с цвете, и да е твърд, когато е нужно. Flowers Rose

# 369
Точно! При тях това си е отишло и връщане не може да има. Няма как тя да го зауважава отново, съответно секс и нормални отношения там повече няма да има. Колкото по-бързо го приеме автора, толкова по-добре за него, защото ще може поне да се опита да уреди остатъка от живота си.

# 370
Последните коментари звучат силно. Все пак в едни 20-годишни отношения не може всичко винаги да е на висота, на макс. Има възходи и спадове, има кризи и т.н.

Това за уважението, обаче, е доста важно. Не съм 100% убеден, че не може да се върне. Особено ако става дума за умни и съобразителни хора, които не действат съвсем импулсивно и емоционално.

Тъй като здравата комуникация и уважението са условия, без които не може една връзка да е нормално, аз смятам, че може да се опитат да подобрят нещата, започвайки от комуникацията. За мен е по-вероятно никога повече да не намерят по-подходящ партньор, отколкото да не могат разумно да поправят нещата между себе си. Разбира се, ако зад всичко това сега има и изневери/ предателство, което не може да се изключи, тогава този брак е приключил, според мен.

Доверието се гради трудно, а се разрушава бързо и лесно. Ако няма предателства, би трябвало да могат да изградят някакво крехко доверие отново.

# 371
Не знам, аз по-скоро бих живяла сама, отколкото с подобен партньор. Дори и да не намери друга жена, (а той най-вероятно ще намери), няма ли да му е по-добре без непрестанното напрежение, без скандали и сръдни вкъщи? Трудно се живее по начина по който той е принуден да живее.

# 372
  • Out of the Mix
Да, Бабри, но тези неща се/ги осъзнават след определена възраст, години, израстване.

Много са малко младите, които са осъзнати преди 30-35.
А сегашните може от деца да са ни надминали, когато ние сме били на техните години, че и по-големи, заради постоянния информационен поток, на който са изложени 24/7, но в социален и други аспекти, функционалната неграмотност е повсеместна.

# 373
  • Далечният изток
Нито авторът е на 30, нито жена му.
Придържай се към темата.

# 374
Авторът е на 50+ доколкото прочетох. Вече трябва да е достатъчно ориентиран. А аз лично от момиче съм ориентирана и никога не съм търпяла неуважително отношение от никого, включително от родителите ми.
Някой да ме унижава и да ме третира като мебел, аз да искам секс, а него да го боли глава, да ми спретва скандали и аз да подвивам опашка не ми се е случвало, няма и да ми се случи. Добре е да имаме уважение към себе си първо и да не допускаме поведение, което ни принизява.

Общи условия

Активация на акаунт