Искам да си излея душата и да видя дали има и други като мен. Аз съм на 21г., а партньора ми на 28г., преди бременността партньора ми беше много активен в секса и не само, но когато забременях(миналата година) той промени отношението си към мен... През цялата бременност сме правили секс 4-5 пъти, постоянно му повтарях,че можем да сме интимни и няма проблем, но той не искаше, беше го страх, добре, приех го. Родих и веднага след като ми свършиха лихиите си поисках и първият път мина добре макар и за кратко, но колкото и пъти след това да съм искала да правим секс или ми вика,че му е уморено макар, че си стои у дома и не прави нищо или вдига самолета за малко и спада(преди бременността е нямало проблем), когато той е инициатора не е било така. Опитвала съм да говоря с него за това, но той не ще и да чуе, че е възможно да има проблем, защото преди това е имал много моменти връзки и според него му няма нищо. Вече започвам да се чувствам нежелана, неоценена, мисля си,че не го привличам вече след раждането, напълнях 20кг., от които съм смъкнала до сега 11кг. и продължавам. Когато повдигна темата и започва да се ядосва, нервничи, повтаря ми, че си вношавам и съм откачила, защото искам да изясним проблема. За година и половина сме правили секс не повече от 10 пъти, не ме целува, не ме прегръща, имам чувството, че ме отбягва, предпочита да си прекарва свободното време с някой друг, но не и с мен, ако останем двамата насаме или си гледа телефона или ляга да спи. Вече не издържам, млада съм и е нормално да искам да получа внимание от човека до мен, обмислям раздяла... Та искам да ви попитам вие как сте били с вашите партньори след раждането.