Напълно нормално е да се чувствате така. Нужно е малко време, за да отшумят тези емоции и да се почувствате по-стабилна и спокойна. В обърканите си емоции понякога ние правим генерални заключения, които не са съвсем обективни. Сигурна съм, че съпругът и цялото Ви семейство се интересуват от Вас, имате и детенце. Това, през което минавате, е загуба. Тя има пет етапа, вероятно сега преминавате през гнева. Съветът ми е - направете нещо за себе си - нещо което Ви радва. Също така Ви препоръчвам да се фокусирате върху настоящето. Не се притеснявайте за бъдещето. Неприятното вече Ви се е случило. След него винаги изгрява слънце. Огледайте се и вижте колко много имате!
Разбрах, че съм бременна за втори път в живота ми април месец тази година, два месеца по-късно направих мисед аборт. Уж го преживявам леко, имам едно страхотно детенце, а и дори не бях мн сигурна колко искам второто бебе, но има моменти в които ми е много тъжно, моменти, в който съм ядосана на всички. Мисля, че никой не се интересува от мен, че нямам близки приятели, че съм съвсем сама в нищото и за никой не съм важна. В някои дни съм си пак аз, а в други отново се губя.Можем да подновим опитите ни за бебе със съпруга ми, а аз си намирам поводи да отказвам. Страх ме е дали ще го износя до края, дали ще оцелея и аз, дали първото ми дете няма да остане без майка, дали бъдещето бебе ще е нормално дете... Не знам как да се отърся от тези страхове, защото вече съм сигурна, че искам още едно дете , времето си тече, а аз не съм първа младост, за да отлагам безкрай.