Носят ли ви на ръце? :)

• 15 119
  • 442
  •   1
Отговори
# 60
За мен "носенето на ръце" се изразява в уважение, обгрижване, желание да ти достави малка радост - под формата на нещо вкусно, което обичаш, да те вземе, когато не си носиш чадъра, стяга те чепика или просто те мързи и пр. Накратко казано - проява на малките, мили, жестове.
Издържането, финансирането не се вписват в тази графа, поне за мен.
Ако е това дефиницията- носят ме.
Обаче и аз нося.
Тогава как ще е тая картинка -двойка, която се носи взаимно във въздуха, сякаш танцуват във въздушна прегръдка!

# 61
  • София
Кой това?

# 62
  • там, където ми харесва
Не знам казват , че след време остава взаимното уважение. Двойка , която и двамата се носят ръце ще е хубава картина за мен.

# 63
Абе хора за какво му е човек , които да го носи и нищо да не прави. Не ставате ли бреме така?
Това, че някой от двойката не ходи на работа и не изкарва пари, не значи, че нищо не прави.Това е клише.Понякога точно тези хора вършат много повече физическа и емоционална работа в дома и покрай децата, да кажем, от този, който работи ефективно за пари.

# 64
  • там, където ми харесва
Този модел се среща често в западните семейства, но все си мисля , че е въпрос на лично решение.

# 65
Да, лични решения, но грешно се възприема от околните един човек да не работи, веднага минава в графа”нищо не прави”.

# 66
Буквално - да, което е постижение, защото аз не съм миньонче, а дори съм висока за жена. Thinking

# 67
  • там, където ми харесва
Аз нямам нищо против ако е многочленно семейство. Въпрос на личен избор.

# 68
Нищо неправещия върши много повече работа, за много повече пари от един работещ.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 20:44 от bubolina73

# 69
Да, смятам, че ме носят!

# 70
  • По света и у нас
Да имало е такива, които са ме глезондрили - даже бих казала, че всеки кой както е можел го е правел, не се сещам за някой който не се е държал както на мен са ми разбиранията за мъж.
И аз съм се чувствала като царица, но и аз съм глезила мъжа съответно не съм седяла да ме "носят". Не съм чакала или очаквала да бъда носена. Аз не съм пасивна натура по рождение.
Но са ми правили и храна и кафета и изненади и са плащали  разни неща и са ме обичали и аз съм правила същото.  Взаимно сме го правили. Просто гледаш да си обичаш партньора както ти харесва .

# 71
Моето разбиране за носене на ръце е да ми дават крила и да ме подкрепят във всичко. Каквото кажа - да търсят начин да стане, каквото искам - да го получа. И не става въпрос да ме издържат финансово, аз имам по-скоро нужда от още една глава и още две ръце за всичките проекти с които съм се хванала, да ми се връзва някой на акъла. Да, носи ме на ръце мъжът до мен. Много неща научи и направи досега, за да сбъднем моите мечти и се вижда как се увлича по тях и постепенно ги припознава като негови. Обичам го с цялото си сърце.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 21:54 от Little Queen

# 72
  • Най-красивата страна
Да,носят ме.

# 73
  • там, където ми харесва
Подкрепата освен физическа трябва и да е морална , финансова и емоционална. Може да са големи изискванията за някои , но на които не му харесва вратата е отворена за него, винаги може да си ходи.

# 74
  • Поморие
Хайде и от мен една тема.
Я кажете, носят ли ви на ръце?
Какво - според вас - е една жена да я носят на ръце, в какво би се изразявало?

Слагам и анкета за честни отговори...
Последния (ММ) по-скоро аз съм го "носила".
Често и аз употребявам този израз, за жени, които заслужават или не (надали аз съм човека, който да каже), са обгрижвани и обсипвани с удобства от мъжете си, които също и проявяват огромно разбиране, търпение, уважение към тях за всичко. Често носеният на ръце, не оценява носещият го (без значение от пола).

Общи условия

Активация на акаунт