Носят ли ви на ръце? :)

• 15 092
  • 442
  •   1
Отговори
# 405
  • По света и у нас
Целия като неродено бебче в корема на костенурката 😂😂😂

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 04:08 от PriMadonna

# 406
  • Out of the Mix
Абуто, нали по мъжки да ти отговоря, както Прима казва, мхм - до дъно.

А може и тя да е вътре на 90 градуса, аз отвън. Сещаш се...въображение...

# 407
  • София
Важно е да имаш кого да возиш...

# 408
  • Out of the Mix
Абе, пуснал съм ви по пързалката, че се умира от скука иначе...Joy
Лесни сте за връзване.

# 409
Пуканките свършиха.
Някой да ми донесе.
Късам и фъргам у фризеро.

# 410
  • София
Да, скучно ти е било, защото целия уикенд няма с кого да се занимаваш. Мен пък ме возиха насам натам.
Хайде, че днес съм с метрото, докато го има.

# 411
  • По света и у нас
А пък аз цял уикенд правя пролетно разчистване, за да ми е хубава къщата като се прибера от БГ 😁💃🏼👙🇧🇬👩🌾 заредих и с паста за зъби!!!

# 412
  • София
Не искам да ме носят. Някак не ми идва отвътре. Предпочитам да сме заедно за големи неща, а не дали ме закарал до работа или ми купил цвете. Пазя се от крайностите, че знае ли човек...
Днес ММ е на работа от 11,  няколко пъти ме пита да ме кара ли. Е защо, особено като видях движението по Цариградско.

# 413
То едното не изключва другото. Това, че сме заедно в трудностите, не значи, че не трябва да ми подарява цветя, напротив. Както и аз ще му взема любимото вино, или нещо което знам, че ще го накара да се усмихне. Дребните жестове на внимание, на никой не са невредили.

# 414
  • София
То едното не изключва другото. Това, че сме заедно в трудностите, не значи, че не трябва да ми подарява цветя, напротив. Както и аз ще му взема любимото вино, или нещо което знам, че ще го накара да се усмихне. Дребните жестове на внимание, на никой не са невредили.
Така де, но важното са сериозните неща. Иначе за пред хората може ръка да целуват и сериозни подаръци да правят, а в останалото време да не са стока.

# 415
Образованието на жените е именно затова, за да осъзнаят, че не трябва да се товарят като магарета, а да бъдат нормални и относително свободни, което пък означава, че имат избора да инвестират свободното си време в каквото преценят, включително и в собственото си още по-сериозно развитие, защото винаги може още повече и всъщност така печели/ в буквален и преносен смисъл/ цялото семейство.  Няма по-хубаво от това и то това е най-големият лукс - времето за семейството. Иначе имате по едни голи дипломи и гръмки думи за успех, които за какво служат на жената всъщност. Нали трябва да приложите тези знания в живота, а ако можете, то няма да ви се налага да се занимавате с грижата за чуждия успех по 10 часа дневно, още по-малко пък ще си помислите, че мъжът е банкомат. Мъж, който не може да нахрани семейството си е безотговорен човек, човек без родителски потенциал, често с някаква диагноза; дали някаква зависимост ще има, която ще подхранва и ще му остава малко заради нея, дали назад в миналото някаква травма, дали ще е мамино синче, ненаучено на нищо и чакащо само на жена си да решава всички проблеми, дали някаква незрялост… Други от мъжете пък - необичащите достатъчно ще използват това “мислене” на “много успешната и можеща жена, и образована, и не искам нищо от теб да не вземеш сакън да си помислиш, че те смятам за банкомат” и ще и гледат сеира или как се разпокъсва навсякъде и не постига реално нищо впечатляващо никъде. После първо ще се озлоби жената, а после логично и мъжът и всичко приключва. Ако жената действително надгражда и се развива и не е умна само по документи, тя няма да живее неприемливо, нито пък който и да е от семейството по тези наложени норми, които отнемат здравето и усмивките на милиарди хора, защото като позволиш да ти вземат времето - нямаш нищо, друг ти го управлява не ти, ти не живееш собствения си живот и друг решава, включително кога да се храниш, колко да спиш, кога точно да отидеш на море и дали въобще да се разходиш днес и най-лошото е, че залагаш това и в мисленето на детето си. Парите са инструмент и ако и двамата в семейството са достатъчно интелигентни хора ще ги използват умно и ще поддържат и онова, което не се купува с пари. Не сте банкомати, а имате родителски потенциал.

# 416
  • София
Днес ММ е на работа от 11,  няколко пъти ме пита да ме кара ли. Е защо, особено като видях движението по Цариградско.
Да, но желанието у него го има. Това е важното. Аз също не се възползвам от другия непременно, когато виждам, че е уморен и не е продуктивно или рентабилно, но малко като онова клипче с лисичката
Искаш да ти подаря цветя?
Не
Не искаш да ти подаря цветя?
Не, искам дори да не искам, ти сам да искаш да ми подариш цветя.
Joy

Скрит текст:
Примерно, аз започвам работа 2ч. по- късно. Сега, както няма транспорт особено, опцията  е да стана много по- рано и да кукна сама в офиса. Вместо това се намери друга опция - хем да си поспя, хем друг човек да ме откара  за началото на моя работен ден. Не съм пилила или се оплаквала.

За мен носенето на ръце е мъжът да обича малко повече. Тогава има проактивна потребност да улесни и зарадва жената.
Случвало ми се е в общо 2 връзки. Едната е предишна.

# 417
Да. То са елементарни неща. Бебето е гладно в 4:40, аз се надигам като зомби и ми казва: Чакай, аз ще стана. Да, като е на работа на следващия ден, ще гледам да стана аз все пак, ама едно е да видиш, че някой е в твоето поле със същия цвят екип, а съвсем друго, ако си скрие главата с 2 възглавници и го слушаш как хърка от спалнята докато правиш всичко.

# 418
  • Out of the Mix
Ммм, не знам кой да обича "повече", или "по-малко", защото пак се влиза в кой дал, взел, получил, не получил, везни и мерения, не ми е ок това.

Имал съм няколко умираха си за мен, аз така имах спокойствие и се разгръщах.

В едни чисти отношения всеки се раздава, отменя другия, имат стиковка и всичко върви с лекота и екипност.

# 419
  • София
Няма чак толкова чисти отношения, Revoker. А това, че ти се разгръщаш с презумпция, че са ти дали, не е ли същото - мерене кой какво. "Чакам да ми дадат, за да дам.
Да не говорим, че двама много раздаващи се рядко има заедно. Както и двама егоисти. Реално, няма да се изтърпят.

Общи условия

Активация на акаунт