🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 905
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 395
Не мисля, че Данка въобще ще осъществи секс с Марто. Веднага се застрахова пред него, че ще ѝ трябвало време да се отпусне, после като се отпусне ще ѝ дойде цикъла, и то предаването свършило. Марто ще се усети най-накрая, че всички са били прави да не я харесват и ще продължи да купонясва с другите си навити приятелки в Сф.
Васко като гледам няма да изтърпи на Клюкара тъпните и от кумова срама ще остане с астроложката.
Виктор е най-застрашен от самотно завършване. Освен кукундрела Клаудия, май няма да останат други финалистки за него.

# 1 396
Младоженците ги насадиха на дивана ухилени като репи.
-кво става - вика Марто. На устата му е да пита "да не умрял някой"., ама вместо това не по-доброто "болна ли си? "
Страшен г@@з , ама айде, сеир да става.....Trollface
Бубето я разбиха тези дни. Виктор ѝ каза, че е мърла. Мартин заяви, че изглежда болнава. Остава Васил да ѝ каже, че е надебеляла - и ще я видим как влиза в океана и никога повече не излиза. 😁

# 1 397
  • София
Емоционален епизод, свършиха ми и лайковете тук.
И аз не разбирам чий ще го дирят там двете влюбени гълъбчета. Може би Мартин остава повече като съветник на момчетата, иначе не виждам логика. Не съм гледала чужбински сезони и не знам случвало ли се е такова нещо. Даниела как ще се прежали да се отдаде по тв, малко не й излизат тук сметките. Разбирам и момичетата, които реагираха дръпнато. И Мартин го разбирам, мисли си, че е открил любовта. Просто не знам защо трябва ние да ги гледаме още... Ферай е нелепа. Синтия за мен е права, да имаш мнение не е равно на това да си злобен.

# 1 398
Хиля се със сълзи на очи.
ВалиДЖирвам ви веднага!

# 1 399
За мен е странно как всички вътре обясняват как АМ е много интелигентна и умна, тези момичета общували ли са с интелигентни хора навън се чудя. Да определиш АМ за умна е като си признаеш, че имаш дефицити самият ти.

# 1 400
Косара наистина ли е казала, че й дреме на “оная работа”? 😂

# 1 401
За мен е странно как всички вътре обясняват как АМ е много интелигентна и умна, тези момичета общували ли са с интелигентни хора навън се чудя. Да определиш АМ за умна е като си признаеш, че имаш дефицити самият ти.
А, ти, па! Вътре... А тука? Колко народ я смята за умна, броила ли си? Satisfied

# 1 402
Не ми се вярва ,че Мартин е искрен,той е в предаването да се представя за готин мъжкар,влюбен,щедър и искрен към другите момичета,обаче бързо забравихме в действителност как действа🤮 това с Йоана доста го издаде какъв "мъжкар" е( до последно с нея за секс,а после като не му изнася скъсали били от лятото заради нейната възраст..не не това не е джентълменско...а и за секса за спорта също не е ,това с Данка и колко бил влюбен не се връзва с неговия типаж на манипулатор...сега ще излезе сух като си вземе неговото за сметка на продукцията и после ще каже ама ние не сме един за друг...заблудил съм се нали се влюбих..тя е златотърсачка..сигурна съм ще я изиграе..тя сама си каза че е играч....

# 1 403
Малко почнах да съжалявам,че започнах да следя предаването още от началото. И го направих заради Мартин,а то какво стана-той си помисли, че е поканен да направи шоу,а май шоу му разиграха.

# 1 404
Не съм гледала чужбински сезони и не знам случвало ли се е такова нещо. Даниела как ще се прежали да се отдаде по тв, малко не й излизат тук сметките.
В един австралийски сезон се случи нещо подобно - ергенът си избра жена по-рано и изгони останалите. Поживяха заедно пред камери и по време последния епизод се разделиха - мацката му каза, че няма да се получи.

# 1 405
Още не съм изгледала епизода, но една дума ЦИРК. Кака Силви плаче, че почивката приключва и ще ходи да е обслужващ персонал, но не в Шри Ланка. Мартин е най-разочароващият ерген за 4те сезона. Или Тушев вдигна високо летвата или Ники го няма никъв. Къде е интригата??? Не е нито латино сапунка, нито Боливуд, размазаното червило на Клаудия внесе повече ШОК, УЖАС, боНба. Даниела каква мазна усмивка пусна като Мартин говореше, че е избрал Даниела, тип гринч, долна и нагла. Траур било все едно, ако тя беше натирената нямаше да реве като магаре. Точно тя не очаквам да си беше тръгнала с гордо вдигната глава, нищо че е в женската си енергия и алфа уоман. Предпочитам да гледам Капитонови, Виктории, Валерии и т.н. отколкото море от любов с Мартин и Айше.

# 1 406
Ако не друго, прекараха си добре. Явно си направиха добри женски приятелства.
Аз наистина не разбирам защо остават Даниела и Мартин? Концепцията е дава й пръстена и да ги няма.
А сега какво? Ще гледам дали Мартин бил направил "правилен избор"? За какво ми е да го гледам това?

# 1 407
А на вас ще ви липсва ли Анна-Мария, този МегаУм, тази интелигенция?

# 1 408
Нямам търпение и аз да видя дали това ще се случи Laughing

# 1 409
Много тъпо, защо трябваше да ги гонят като можеше да получат роза от друг, както и какво ще прави МарЧин в къщата с жените? Пълна тъпотия. И Наум изглежда като състарено и оплешивяващо гномче.

Общи условия

Активация на акаунт