🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 902
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 455
Да, на гето афроафриканките в Америка….тя и тя в кюпа.
Верно много и е обрасло челото, аз кичур не виждам, виждам космато челце.. голям търн оф. Толкова пари за корекции, поне един лазер да му беше ударила.

Не стига, че челото й е толкова малко и ниско по природа, ами и някакви коси като на бебе висят отпред, грозновата е. Ако беше стока, все някой паралия щеше да е клъвнал.
КажИ честно, като видяхме Йоана на Мартин, вярва ли някой, че той ще хареса този маймун?  
Муцка, това е последен писък на модата. Косички на челото, понякога фиксирани с лак.

# 1 456
  • София
Не знам как е там вътре в този кокошарник, ама и ние имаме добри заложби да правим сеир. Аз с повечето от вас не знам как бих издържала в една къща 😀 мисля,че сме много изобретателни в обидите

Честно казано, на моменти в темата се лее повече злоба, отколкото виждам на екрана.

# 1 457
Още в сезон 1...ергенките плюваха Капитоня пред Виктор. Ама плюваха. Драпаха да му отворят очите.
Не сработи. Ергенът я избра баш нея.

Как па тия кокошки в С4 не видяха че това НЕ Е!! Работеща тактика. Просто не е!! Прости на манивела..натискат в тая посока като играта е с предизвестен край!

Не работи това просто. Мъжете не ги интересува други жени какво мислят за други жени!!!

# 1 458
.....
Изведнъж се появява някаква Даниела. Не го гони, не го моли, не му се подлага. Просто е – себе си, силна, достойна, с граници. Тя не се впечатлява от чара му, от опита му, от историите му. И точно това го разбива – не егото му, а защитата му. За първи път той среща жена, пред която иска да бъде истински, не победител.

В него се отключва нещо дълбоко заровено: желание да се грижи, да бъде присъствие, да пази, да уважава. Той започва да се променя не защото трябва, а защото иска. Защото усеща, че тази жена не е поредната спирка. С нея вече няма нужда да се доказва – просто иска да дава.

Поведението му дава пример и за двата пола. За мъжете – че можеш да си силен, мъжествен и в същото време нежен, лоялен, отдаден. Че като срещнеш някого, когото харесваш - поемаш риска и стоиш зад избора си. За жените – че никоя не трябва да се задоволява с полу-внимание, с трохи. Че мъж, който наистина иска да бъде с теб, ще намери начин да бъде достоен за теб. И няма да бяга от обвързване – ще го желае.

Той става живото доказателство, че любовта не е за наивните – тя е за смелите.

Не ми побира главата защо тяхната евентуална любов не само не предизвика радост от другите, а буквално ги поболя. Те очевидно се харесват истински – сякаш живеят в собствен свят. За околните това изглежда като сцена от филм, но не романтичен – а драматичен, защото вместо радост, тази любов пробужда дълбок вътрешен дискомфорт. Сякаш това им подейства като прожектор, който осветява собствената им емоционална празнота. Сякаш се чувстват изключени от нещо истинско. Сякаш са влюбени в Мартин, или пък искат на всяка цена Даниела да е нещастна. Сякаш е проекция на лични страхове – някои хора преживяват чуждата любов като напомняне за собствените си провали, разочарования или неспособност да се свържат с някого по този начин. При всички положения ги боли да гледат.

Така любовта, която би трябвало да вдъхновява, се превръща в дразнител, почти заплаха. Парадоксално е, но понякога щастието на другите е най-болезненият ни огледален образ.

Flowers HibiscusЦенно мнение, за мен- друга гледна точка, цитирам я, защото ми харесва стила, есеестичния поглед към тривиално събитие, каквото е едно комерсиално Шоу като "Ергенът".

Но в лично качество се вдъхновявам повече от думите Ви, отколкото от видяното между Лирическите герои Даниела и Мартин. 😉
Не съм запозната с "творчеството" на Чепеларската Муза, но Мартин познавам от ИВ.

За мен това между Мартин и Даниела не е вдъхновяваща любов, не е чист порив на сърцето, не е дори потребност от покровителство и закрила от страна на Мартин- ако е така, би било обида за Даниела и нейните емоционална, социална зрялост и интелигентност....
Това не са Орфей и Евридика, Ромео и Жулиета, Тристан и Изолда....Това не е любовта между Жорж Санд и Шопен:yum:....
Гледни точки, разбира се- много, за някои е вдъхновение, за други като мен, пародия, надявам се истината да е както винаги по средата- Вдъхновяваща пародия:smiley:Smiley

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 09:39 от ellis

# 1 459
Никаква стратегия няма да свърши работа, отдавна е написано,  пито -платено. Поне по-лицеприятни “актьори” да бяха взели, че да не 🤮 всеки път като си пуснем предаването. В С2 пак си личеше, че мачът е свирен, но беше направено с повече финес, махнаха участничките-дъно в началото, завъртяха някаква интрига и борба за ергена , а и момичетата изглеждаха на светлинни години по-добре от тези вехти лелки тук, независимо от възрастта им.

Не работи това просто. Мъжете не ги интересува други жени какво мислят за други жени!!!

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 08:39 от Labubu8

# 1 460
Даниела може да е брутална златотърсачка, но успя да си изиграе играта. Под формата на шега си заявяваше претенциите, а той се включваше в играта. Оттам нататък те си знаят кой колко вярва на другия.
Виктор и Васил искат да го спасят от нея, но не отчитат факта, че Мартин отдавна е превъртял играта. От друга страна момите се опитваха да му отворят очите, но той е врял и кипял в чалгарския свят.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 08:32 от LadyCharming

# 1 461
Абсолютен факт.
//
Снощният епизод – траур и конфузност. Чаках си церемонията, отегчиха ме с тези ревове и лигавщини. Като да свършва света, че няма да се виждат 2 седмици и до басейна няма с кого да клюкат. Драми, тръшкане, рев... Все едно са на пионерски лагер и родителите на тричките са ги прибрали по-рано.
//
Даца и Марто понеже са егоцентрици, си умират от кеф, че нещата се завъртяха около техните циркове и другите се налага да ги търпят. Това повече ги разтриса от кеф отколкото, че ще спят заедно.
//
Виксъна си е най-добре. Поцелува се с тая-оная, сега ще "мисли". Joy

# 1 462
  • Обран бостан ;)
Коментар за снощния епизод на "Откраднат ерген".

Базата за да гледам подобни реалитита е процента на импровизация от участниците.
Допустимия ми праг на интерес е, когато сценария е около 50% от "реалитито".
Снощи, след "сензационното" решение на Мартин, този праг, по мои виждания, достигна до 99%, което сериозно надвиши лимита ми за поносимост. 

Честито Мартине !
За един ден, от най-богатия ерген се превърна в заврян зет.
Желая ти щастлив живот с избранницата на сърцето ти - Даниела, домашните ви любимци Ферай и Роси, заобиколени от не можещи да ви гледат комшийки.

С две думи - добре дошъл в "Hell's Marriage".

Толкова.

# 1 463
Цитат
Даца и Марто понеже са егоцентрици, си умират от кеф, че нещата се завъртяха около техните циркове и другите се налага да ги търпят. Това повече ги разтриса от кеф отколкото, че ще спят заедно.
Споделям същото мнение, срещите им са като състезания по надлъгване. Намирам Мартин за крайно ужасна личност. Интригант, манипулатор, тиха злоба на талази. А е пред камери, не искам и да знам какъв е в реала.

# 1 464
Не можах да изчета всичко назад, та може и да повтарям нечие мнение, но мисля, че Мартина и АМ са решили да приключат участието си в цирка като върнат розите на предстоящата церемония. Обаче продукцията решава друго  - как така ще им развалят сценария???
И айде  - гледаме сълзливи любовни истории за влюбения плейбой...Прогнозата ми е,  раздяла до края на формата, за да има още драма.

# 1 465
  • София
Ако беше любов, да я приемем и да се радваме - нали всички искаме това от този формат. Но то не е. Ние го виждаме, момичетата вътре го усещат, затова не сме доволни почти всички. Защото се предлага нещо пошло, опаковано като любов. Трябваше да си тръгнат, не искам повече да слушам колко е успешна стратегията на Даниела, защото е успешна само с този пишман ерген. Набедената за най-умна АМ хубаво го каза - Даниела му натисна правилните копчета. Хубава коса има, въпреки че и на мен ми прави впечатление ниското й чело. Не знам дали й е истинска, но й завиждам искрено за бебешките коси. Другото всичко й е толкова фалшиво, че искам час по-скоро да се скрие от екран и повече да не се дава гласност и ефир на такива жени. Не й завиждам, съжалявам я.

# 1 466
Цитат
Споделям същото мнение, срещите им са като състезания по надлъгване. Намирам Мартин за крайно ужасна личност. Интригант, манипулатор, тиха злоба на талази. А е пред камери, не искам и да знам какъв е в реала.
Мисля, че за първи път видях болка и покруса в очите на Мартин, когато осъзна, че момичетата не искат да му говорят, колкото и да се прави на остроумен. Grinning

Не смятам, че проституцията е морална и етична, не ме бърка кой какъв живот си избира по улиците, но понеже Даниела е в предаване, смятам че можем да си коментираме житейските ѝ избори, колкото и неприятно да изглежда да е това на голяма част от хората в темата. Grinning

# 1 467
Само на мен ли ми се повръща от този Мартин?
Г-н Играчев нали е много убеден в своите и нейните чувства, защо не дава пръстена и да си ходят...
Противна история. Всички се възмущават на Силвия, но Мартин понеже е мъж има право да се излага пред децата си? Напива се в ефир, намъква се в стаята на Даниела да си я пробва още на чернова, клюкари повече от жена и мисли някакви схеми постоянно - тези качества изобщо ама изобщо не са мъжки, те за жена са отблъскващи, а за мъж да не говорим...
Като разбрах кои са му приятели и "съдружници" още повече... Сериозно ли някой си мисли, че притежава задоволителен % от заведенията и само с това се издържа? Изобщо някой има ли представа за каква комплексарщина става въпрос...
П.П. Не се учудвам от реакцията на Елвира. Според мен я изгони, защото се притесни, че може да го е виждала във всякакви състояния и ситуации и понеже е млада и зелена не би се усетила да си затвори устата.

# 1 468
Мен пък не ме жегва какви ги приказва Даниела,да се радва там на дрънкулки,пари на нощното шкафче,"карта без лимито",хах,да върти плочата за женска енергия,нито ми е жал за бизнесмените,които скубе,те такива като Даниела си търсят,никой не ги принуждава.Нито такива в обкръжението ми имам като нея,нито ще ѝ изслушвам мантрите,чета книгите.
Та,това,че е казала,че работещите жени са жалки,излиза от устата на човек,на който мнението не струва и 2 сти'нки за мен.,факт,че пряко си казва,че е меркантилна и си само-ръкопляска.Ако нямам високо мнение за някой ,изобщо ми е все тази какви ги приказва.

Обаче,жени,които се представят за "истинските",добрички и т.н.,да са малки булита,интригантки...това ме подразва.

Да съм "леля Пенка с чантите",ама тия чанти си ги пълня и сама,пък мъжО ми е възпитан да е джентълмен и да ми ги носи.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 09:10 от Морана

# 1 469
".........да заживеят в чалгаториума с 40 годишния седмокласник." Joy
Не можах да гледам вчерашния епизод, но разбрах, че Мартин е изгонил трите моми и се е подготвил да изживее 10 дневната си любов Grinning

Общи условия

Активация на акаунт