🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 450
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 055
Четох ви малко по диагонал, но попаднах на това мнение и ме изкефи.
Никаква любов не се е появила, а напротив. Наблюдаваме борба за надмощие и интереси между две духовно осакатени, материални същества. Мъжкият екземпляр се стреми да изсмуче всички ресурси максимално бързо и евтино като непрекъсното мисли схеми, а женският екземпляр само пресмята как да си вдига цената в сделката. Всъщност тази любоена история е най-тъжната от всички, които сме гледали в Ергена.

Ето мисля към момента за някои от чуденките, слагам ги в лексиконна форма

1. Има ли уговорка между Виктор и Любомира от преди предаването?
Има някакава вероятност - 25% примерно давам

2. Привлчен ли е Вики към Любомира?
Има нещо, но не силно.

3. А към Бранимира?
Мисли си, че е привлечен

4. Към Клаудия?
Да, но пък тя го притеснява

5. Има ли договорка между Марто и Даниела от преди предаването?
Няма. Марто не би се доверил на никой (особено на жена), че да се договори.

6. Влюбен ли е Мартин?
Мисля, че това е максимума на влюбването при него, та да хлътнал е.

7. Влюбена ли е кака Данче?
Не! На тази жена и на 10% не и вярвам.

8. Какви ги търси кака Данче в Ергена?
Да оставим настрана книгата и търсенето на ценни метали. За мен тя е толкова изпечена златотърсачка, колкото изпечен писател. Иначе нямаше да е със запори за 200к. Ще вземе без проблем следващия бърз кредит за следващата пластична операция, всички чухме, че е над прозаичните неща като плащане на сметки и такива дреболии.
Иска да се възхитим, на това което си опититва да докара като образ, мъжете да я харесат, жените да искаме да сме като нея. Ако не искаме да сме като нея - това ще е не, че не искаме, а защото можем и ни остава, само да завиждаме. Другото  е бонус.
А какво се страхува да не видим в нея, тя го описа - там на кооперативния, с непредставително пликче.

9. Синтия беше ли груба?
Беше, но пък в 10ката Grinning

10. Роси направила ли е нещо, че да заслужи такова отношение?
Не и да. Мисля, че не е направила нищо лошо на никой и в този смисъл е незаслужено, но не се и справи добре да изгради взаимоотношения.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 23:30 от Одри ♡

# 2 056
Не мисля, че Виктор е истински привлечен към Клаудия. Просто тя е лесна и на него му се иска хем да намаже, хем да се докаже пред батковците. Същото, но точно обратно ( 😁 ), е с Бранка. Не че толкова я иска, но го гложди, че постоянно го реже и иска да обърне ситуацията. Веднъж получи ли я, ще му писне. Люба изобщо не искам да я коментирам - тя е 2-ра, 3-та, 5-та цигулка.

# 2 057
  • София
Боже, боже, каква защита на Даниела. Не знам с какво го е заслужила. И не знам как доста хора сме останали с впечатление за нея, че иска отплата за валидирането на енергиите. Никой от нас не е за манастир, просто нейното не е нормално за мен. Изобщо не искам темата тук, а и в предаването да се върти около креватните им приключения, дано ни го спестят.

# 2 058
Даниела си каза цената - "Аз нямам намерение да работя,нямам желание за деца. Искам 50-60к месечно за издържка." Тоест давай ми пари,иначе няма да ти обърна внимание.
Жената си го казва в прав текст какво иска от живота.Не знам защо се дълбае тук "ама тя не е такава, ама как така лека жена.."? На домакиня,майка и работеща жена ли ви звучат тези думи и въобще нейното поведение?
Без да споменавам,че е любовница на мъж с жена и семейство. С on/off статус.

Дори книгата й проповядва същите ценности.Снощи слушах откази "Поискайте от мъжа 1000 лв. Ако не ви дава,значи не ви обича" Laughing Ще потърся линка.
Книжен парцал,който промива мозъците на младите момичета и поставя мъжете,които нямат милиони в банката в едни рамки на "лузъри и мъже,които не заслужават отношение".

# 2 059
  • Street of Dreams
Отново нещо недоразбрано служи за основа за съчинения и разсъждения. Мартин не е твърдял такова нещо за себе си.
Напротив - казва го в един от епизодите някъде в първата трета на предаването Simple Smile Запомнила съм го защото ми се изправиха косите само като си помислих за хигиенната гледна точка...
Не ставаше ли въпрос, че ако някакви хора, които го одумват, имали право, до сега е щял да има бройка над 900?
Също ми се губи моментът, в който Даниела казва, че няма желание за деца. Аз чух само, че мъжът трябва да участва във възпитанието на децата.

# 2 060
И аз съм запомнила, че нещо такова каза. Мисля, че беше първата вечер на Йоана, като обясняваше, че на всяка изневерявал, освен на тази преди нея.

# 2 061
Каза,че е ако е вярно това за,което го обвиняват трябва за четири години да е спал с 900 жени

# 2 062
Дано да сте прави. Дано само си викам дано. Simple Smile

# 2 063
Дано да сте прави. Дано само си викам дано. Simple Smile
Като цяло дали са 90, 900 или 9000, все създава усещане за нечистоплътност. Важното е да се кротне.

# 2 064
Не е нужно да ни вярваш. Това е епизода,в който Мартин не даде роза на Йоана

# 2 065
  • София
Точно това каза, че ако се вярва на някоя си (!), която го напада, трябва да е спал с 900 жени. Тоест, не е, а онази особа преувеличава.

# 2 066
В един разговор каза това,че не иска деца.
Даже тогава много се изненадах,защото мечтата на американските голд дигърки е точно да забременеят от правилния чичко,за да са уредени за цял живот с издръжка и помощи.

Аз пак да попитам - Щом толкова много вярвате в тяхната любов и как тези,които не я виждаме сме злобни и неразбрали, защо още с напускането на Шри Ланка са приключили отношения.
Мартин дори си направи труда на подиграе Даниела в песен..
 Много истинска и голяма ще да е била тази любов Simple Smile

# 2 067
Аз съм в шок как този напълно ясен коментар на Мартин за пореден път бива изкривен - не само тук, а и по всякакви подкасти и социални мрежи.
Той каза, че в предишната си връзка преди Йоана не е изневерявал (става дума за Емануела, фокусът обаче се измести към това, че явно на Йоана е изневерявал).
Обаче Емануела като коментатор в Биг Брадър твърдеше, че той обичал да си пийва и да "шляпа парцалани по дискотеките" през вечер. Той каза, че ако това е вярно, би трябвало да е навъртял 900 бройки. А самият той твърди, че тогава е бил само с нея.

Това е.

# 2 068
И преди съм давал пример с "чаках те СТО ЧАСА" ... което е хипербола, вид преувеличаване, с цел драматичен ефект Grinning

Допускането е, че отдавна не сме на 5 годинки и няма да възприемем казаното буквално.

Толкова по повод бройката на Мартин (900) и месечната издръжка на Даниела (50-60 К)

# 2 069
  • София
Ох, бе хора, никой не вярва на тяхната любов 😀. Сега ще се самоцитирам:
1. Когато Мартин се извиняваше за целувката с Мартина, после на пейката й каза: “Ти да не вземеш да се влюбиш сега?”, а Д: “Няма страшно” - Благодаря на “добрия” монтажист!
2. Краят на историята - австралийският Ерген. Тук няма лош или страхотен секс, или са се осъзнали, разочаровали и т.н.

Колкото до романтичната приказка на OnDiNe, може да се погледне като филм, турски сериал …
Сега си мисля, че и булитата са в роля / но може да са се вживяли повече 😉/

Общи условия

Активация на акаунт