🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 725
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 280
Шри Ланка също е един от големите производители. Зара, Манго и друга хай-стрийт фешън се произвежда там. Там произвеждат ментета по-качествени от китайските. На Дана ментетата от чаршията там , най-вероятно са тяхно производство😆

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 09:48 от Labubu8

# 2 281
Според мен си е на 32, просто корекциите много състаряват, когато са толкова мащабни. Тя и Йоана не мога да кажа, че е на 20.

# 2 282
Опитах да гледам Силвето, но ме изгуби още в началото със суперлативите, които каза по адрес на Мартин. Проблемът не беше Мартин, а угодническата поза, която доброволно е заела; може да е част от характера ѝ, то е същото. Речта ѝ не беше спокойна, беше я превзела логореята. По-нататък може да се е справила по-добре, но не мисля да ѝ давам шанс...🙄
Впечатлението, което остана в мен от участието на Силвето (включително и подкаста), е, че е объркала времето си и идеално би се вписала като чиновник на Политбюро.🙂 (Така де, ще ми играе тя на дребно и ще ми възхвалява някакви си Мартин и Анна-Мария...🤭)

# 2 283
  • Обран бостан ;)
Сега ще има една торба оправдания само и само да избягва интимности с Мартин.
Това с преждевременото избиране за Победителка не го беше предвидила.
Ще е голям цирк следващите 2 седмици.

Ще трябва и нощем да има снимачен екип  Trollface

Апропо - замислих се, че няма начин това да не е в сценария.
Де факто Марто вече не е ерген, а Даниела не е мома.
Защо трябва продукцията да им плаща медения месец ?
Както Мартин купува парцалки, така ще наеме къща и да се изнасят - толкова. Wink

# 2 284
  • Street of Dreams
Между другото сайтът откъдето  е една къса рокля на Даниела е супер популярен , а доста от нещата се намира ти в Али , но рекламата му е много добра .
Moже ли линк да разгледам?
Показаните дрехи от Косара са отвратителни.

https://miss-rosier.com/  , заповядай 💕
Доста претенциозен и старателно направен сайт за дрехи от Али? Моето необучено око не би предположило.
(на мен ми излиза на английски)

# 2 285
Това не е магазинът на Косара. Този го хвали Даниела. Стараят се повече, определено.

Косара май има само инстаграм магазин. Без цени Joy Явно води кореспонденция с всеки клиент.

# 2 286
  • България
Скрит текст:
Ето нагледен приемер с дрешките на Косара:

Скрит текст:

Косарка ужасно ги е наредила върху Любка. То стърчи с два размера над този, който носи Любка. Цветовите съчетания са като от Факултета.
Отделно бюстието седи добре върху Люба, която е само кокали, върху средностатистическата българка няма да седи добре. Неудобни и грозни дрехи има в бутика.

# 2 287
Е що ме изтриха...коментирах сайта свързан с една от участничките...

Това Любка ли е ве...не я разпознах...

# 2 288
Моля, имайте предвид, че разхлабените краища и малките, леки петна няма да се считат за проблеми с качеството.🤔

# 2 289
Тия сериозно ли с подобни снимки мислят да рекламират бранда? Rolling Eyes

# 2 290
Данка въобще не изглежда на 32. Изхабена е, състарена, има бръчки около очите въпреки, че всеки път пред камера е добре гримирана. Корекциите допълнително са потрес, всичките - скули, зъби, нос, устни… всичко е грешно и не добре изпълнено, не е хармонично, в моите очи е грубо, недодялано, абе зле. На 32 трябва да е просто цвете, свежа, сочна, нежна, па дори и пипнала тук-там с мярка, щеше да е супер. Тялото е ок. Дори силикона й е ок. Но лицето е леш. Изглежда на 40.

# 2 291
  • Обран бостан ;)
Тия сериозно ли с подобни снимки мислят да рекламират бранда? Rolling Eyes

Скрит текст:

Къде я намериха тая стара врата и този рзбит праг ?

# 2 292
Тази Маги има яки връзки според мен. 37 годишна ергенка, сега и в предаване с демонстриране на знания тц, тц... защо не я направят една синоптичка, ами си играят.
Тя и Даниела сигурно би се цанила да чете времето по ТВ, че всичките се изпожениха за милионери, ама е дъртичка вече за това. Упс, забравих, че това е работа, под нивото й е.
.

Абе на нас майтап ни се вижда, но мернах из фейсбук постове на няколко жени, които търсеха да си закупят книгата на Даниела.
Каква по-голяма реклама от тази, че стратегията ти действа след като си тръгваш със сравнително заможен ерген от предаването?
Чакай, не си е тръгнала още с ерген от предаването. Еле пък, заможен.

# 2 293
Значи линка със сайта не го изтрихте, а моя коментар за магазините без да давам точни имена ме изтрихте. Браво на админа!
За Даниела- аз съм в потрес, че е по-млада от Натали Трифонова.
Има такава повяхнала кожа на фона на всички разкрасителни процедури дето си е направила. Тя с грим плаши пък без грим е направо....

# 2 294
И аз не мисля, че има нещо лошо роклята ти да е от Шейн - има какво ли не, за всеки вкус. Имам нещо против обаче да се водиш дизайнер или не знам какъв собственик на "бутик", а всъшност просто да купуваш евтино и да продаваш с надценка.
Е, тя Косара как да се определи - продавачка на конфекция ли? По-добре звучи дизайнер "за моя бранд". А, да, и
 модел, който снима "за моя бранд и за други". Чудя се Васил от къде препродава стоки онлайн. Laughing А на Даниела освен роклята от Шейн, намерих и една-две в Тему от онзи сайт Бела Барнет или нещо подобно. Е, разбира се, те са жалки китайски имитации на нейните оригинали. Laughing

Значи линка със сайта не го изтрихте, а моя коментар за магазините без да давам точни имена ме изтрихте. Браво на админа!
За Даниела- аз съм в потрес, че е по-млада от Натали Трифонова.
Има такава повяхнала кожа на фона на всички разкрасителни процедури дето си е направила. Тя с грим плаши пък без грим е направо....

Даниела е на доста повече от 32 г., според мен и според доста хора, около мен, които следят предаването. Някой да й каже и да престане да си сплита косите като индианка, че изглежда още по-ръбата, зъбата и дялкана. А и  все по-често има повяхнал вид, дълбоки назолабиални бръчки и увиснал клепач.

Общи условия

Активация на акаунт