🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 723
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 295
Да, тези плитки са направо ужасни. По-зле са и от на Росица прическите. Даниела с вързана коса не съм я виждала там май. А Росица като направи и тя някоя такава прическа дето и щръкват ушити е нелепа.

# 2 296
Сега гледах подкаст със Силвия, та каза, че имала мисия да помогне на Мартин, припаднах от смях 😆

# 2 297
Сега гледах подкаст със Силвия, та каза, че имала мисия да помогне на Мартин, припаднах от смях 😆

На Мартин му помага най-вече алкохола. Когато няма става нервен.

# 2 298
А някой забелязал ли и е ноктите на краката . Има врасъл нокът, сигурно от неудобните обувки, които сама си е причинила

# 2 299
Какъв е този бутик? Тези дрехи за труженички ли са? Явно не разбирам от мода.

# 2 300
Това не е магазинът на Косара. Този го хвали Даниела. Стараят се повече, определено.

Косара май има само инстаграм магазин. Без цени Joy Явно води кореспонденция с всеки клиент.
Това законно ли е? Като продаваш, не трябва ли да има “етикет” с цена?
Дори не говорим състав и всякакви такива, за които също трябва да си информиран.

Такава инстаграм страница е нещо като нищо. Сигурно е по-лесно да се докаже, че не е магазин. Вероятно затова минава между капките. Реално са някакви качени снимки и свържете се с мен. Такива има сигурно хиляди.

# 2 301
Като започнем с разбриданата наметка на срещата с Мартин – нещо, което е недопустимо за качествена дреха, минем през пижамката на майка ѝ на срещата с Васил и стигнем до нелепия бански, който определено не е за  слонски за*ници, как може да очакваме стилни и качествени дрехи в нейния сайт?

На снимката с Любомира несъвместимите горна и долна част от тоалета, различните цветови гами и размера ми бодат очите.

# 2 302
  • София

Дори не говорим състав и всякакви такива, за които също трябва да си информиран.
Не е законно, но има доста подобни бутици, тя продава през страницата в Инстаграма - няма сайт, няма цени, всичко е "пишете на лично"... То едва ли има фирма, плащане на данъци.. НАП доста спят, затова и подобни неща съществуват и си се развиват успешно.

Даниела е набор 92, но визуално и според мен изглежда много по-възрастна.

# 2 303
Гледам пак епизода с волейбола с Роси. И след интервюто на Силвия е още по-смешно как Силвия казва “Мисля, че не се усети, че я разпитвам, защото тя няма конфликт с мен” 🤣 А Роси я усети от първата секунда.

Убедена съм, че Анна Мария смята Силвия за глупава щом й е казала, че не става за информатор на Мартин. И още повече след като Силвия я издаде, че на АМ не й било приятно как Ивет ги е нарекла култ. На Силвия изобщо не й върви мисленето.
Тя каза, че са имали заведения с мъжа й. Честно казано има типично поведение на жена, която все е била нечия маша. И й е било добре така, защото го намира по-лесно от това да мисли сама и да поема отговорност.
Даже малкото нещо, което каза за разводът си, беше показателно - как не правели нищо заедно, но колко бил лош той, че след като тя разбрала за другата жена, той дори не пробвал да оправи нещата.

# 2 304
Учудих се, че Мартина в подкаста не беше по сутиен като обикновено, явно беше само за Мартин😁

# 2 305
Ако си толкова объркан, че да я купиш..защо би я връщал. Тя и на снимките се вижда , колко е качествена

# 2 306
Това не е магазинът на Косара. Този го хвали Даниела. Стараят се повече, определено.

Косара май има само инстаграм магазин. Без цени Joy Явно води кореспонденция с всеки клиент.
Има си регламентация за продажбата, включитело и онлайн, като в нея се включват и правилата за обявяване на стоките за продажба, връщане на стоки (най-малкото при онлайн търговия има задължителен 14-дневен срок за отказ от договор - т.е. връщаш без обяснения защо). Няма законов термин "бутик в Инстаграм". LaughingАз май съм виждала онлайн магазин, който тук пишеше, че е на Косара и извън Инстаграм, но  не помня да съм го посещавала. Имам мижав интерес към него, така да се каже. Или пък беше на Даниела...Thinking

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 12:46 от FreakOnALeash

# 2 307
''Бутикът'' на Косара е ужасен, съчетанието на дрехи - депресиращо. Иначе Любомира изглежда чудесно. Според мен Косара е поредната красавица, която търси да минава леко в живота - на 27 години вече би следвало да се е ориентирала кариерно в живота.  Очевидно е, че тя е модел, като търси популярност чрез формата. Евтин магазин в инстаграм не й осигурява професия, нито доход, още по-малко може да бъде наречена дизайнер, но хората се подвеждат по гръмки заглавия. Според мен, при Косара най-много личи това, че красотата й е ''отнела'' от другото, върху което не е надграждала, даже не се сеща, че като псува като каруцарка пред маса народ олеква. Големите претенции със сигурност няма да й добавят стойност. За мен лично тя е от големите разочарования във формата, защото тръгна доста добре.
Силвия си е втълпила сама на себе си тая мантра, че помага на Мартин, за да може да даде едно поне минимално ''адекватно'' обяснение какво прави там за цялото това време. Жена на 37г. не вярвам да не може да прозре, че мъж като Мартин нито има нужда от помощ, нито че е толкова уникален човек, колкото тя счита. Наивни истории, които се надявам да говори само за пред другите. И да си влюбен до уши в Мартин, можеш да му видиш червените флагове от километри, какво остава да си му само приятел. / фен съм на Мартин по принцип, но това не значи да не виждаш къде са му пробойните/.

# 2 308
Нов епизод на анимацията на Неделчо. Падам от смях😆

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 12:44 от Labubu8

# 2 309
Изгледах Силвия докато си навъртявам вечерните 5 километри из квартала.
Приказлива и мисълта й върви гладко.
Остани у мен впечатление на мазнярка и нагаждачка от онези колежки,които всеки ден целуват задника на шефа,за да му се харесват. Една кофа суперлативи за Мартин и АМ.
Разбирам,че са в добри отношения,но не е това въпроса тук.Като изливаш кофата с ласкателства се поставяш в позицията на по-нисша от тях,която им целува едва ли не краката,че са я допуснали до тяхните животи.
Нищо,че по лична моя преценка,не смятам АМ супериорна на Силвия.

Големи приказки каза срещу Росица и ама как можело да си смени лагера от Виктор на Васил (все едно Роси имаше избор???!) обаче за дружката Косара нито дума,която освен,че си смени веднага лагера, ами и в последвали разговори захапваше Виктор и го унижаваше.

Имали мнооого свободно време.Снимали само сутрин преди закуска и вечер.
Тези,които не ходят по срещи дори било като затвор.  Горките,много тежко им е било в Шри Ланка на безплатна почивка. Толкова тежко,но приемат Розите:)
Мисля, че Силвия се надява Марто да я уреди с работа/контакти. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт