🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 688
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 460
Не казвам че Роси не се е почувствала засегната , от чиста си женска суета , че е била пренебрегната. То си и личи . Въпросът е как реагираш . Според мен тя не е нападателна и не е започнала войната с момичетата .
Не защитавам групичката в никакъв случай - напротив, противни са ми. Обаче ако кряка като жаба, скача като жаба и изглежда като жаба - значи сигурно е жаба. Роси не им е конкуренция - ергените видимо нямат интерес към нея. Нямат полза да я нападат без мотив. Има истина в думите им.

# 2 461
  • София
От изявленията на Мартина - Елвира непрекъснато говорела срещу Мартин….
Въпрос - на теб ли е казала?
- Ами казаха ми, ма няма да кажа кой
Неделчо - Ана Мария
Мартина - Ха, ха, да…
/ Приблизително предавам/ …
Е, май и 2 са й много 😂
Добричка била. Мерси за такава доброта! 😉

# 2 462
  • Ню Йорк
От изявленията на Мартина - Елвира непрекъснато говорела срещу Мартин….
Въпрос - на теб ли е казала?
- Ами казаха ми, ма няма да кажа кой
Неделчо - Ана Мария
Мартина - Ха, ха, да…
/ Приблизително предавам/ …
Е, май и 2 са й много 😂
Добричка била. Мерси за такава доброта! 😉

Изобщо не се учудвам.

# 2 463
  • България
От преразказа на подкастите и от отношението на групичката към останалите разбирам, че тази година Ергенът е бил най-токсичен от всичките сезони. Събрали са все луди mean girls. Много жалко, имаха най-много свобода.
А, че защо, много спокоен Ерген този сезон.
Нито се обиждаха като бай Елисавет или кюстендилската мома, нито се заливаха с вода, нито изпадаха в истерии тип Александра/с1.
Много по- ми хареса в тоя скучноват формат, грозните сцени от миналите сезони бяха подтискащи
Не са заровили томахавката след самия сезон, което е показателно за размера на конфликтите. Още се чудят как да се клепат една друга в подкасти и как забраняват на жените от своята клика да общуват с жените от другата клика. Ами предишни сезони не бяхме чули за такива глупости. Обиждали са се в ефир, хапели са се, но след това са забравяли.

# 2 464
Кой на кого забранява да общува с кого?

# 2 465
Не казвам че Роси не се е почувствала засегната , от чиста си женска суета , че е била пренебрегната. То си и личи . Въпросът е как реагираш . Според мен тя не е нападателна и не е започнала войната с момичетата .
Не защитавам групичката в никакъв случай - напротив, противни са ми. Обаче ако кряка като жаба, скача като жаба и изглеждат полза да я нападат без мотив. Има истина в думите им.
В началото изобщо не беше така , и Виктор доста си харесваше Роси . Не се водя по чуждото мнение, вярвам на ушите , очите си и капацитета да преценя ситуацията. В случая виждам едни агресивни хора, и една доста по-хрисима Роси . Не мисля, че продукцията има интерес да я крие нея и представя в по-добра  светлина. И често , не често ами винаги, като се събере женска група, жизнено необходимо им е да мачкат някого и обсъждат , особено ако надушат по-чувствителен и податлив. Не са им нужни сериони причини

# 2 466
В началото изобщо не беше така , и Виктор доста си харесваше Роси . Не се водя по чуждото мнение, вярвам на ушите , очите си и капацитета да преценя ситуацията. В случая виждам едни агресивни хора, и една доста по-хрисима Роси . Не мисля, че продукцията има интерес да я крие нея и представя в по-добра  светлина. И често , не често ами винаги, като се събере женска група, жизнено необходимо им е да мачкат някого и обсъждат , особено ако надушат по-чувствителен и податлив. Не са им нужни сериони причини
Разбира се, че има интерес. Във всяко риалити има по една жертва (не се гордея с това, но съм изгледала доста). Предизвиква коментари и зрителски интерес. В първи сезон беше Александра. Във втори - Пам (макар че зрителите бързо я разконспирираха). В трети - Маги. Сега е Росица.

# 2 467
Не ми харесва Мартина, за мен преиграва с това колко е добра и с чувство си за хумор на третокласник.

# 2 468
  • София
Не ми харесва Мартина, за мен преиграва с това колко е добра и с чувство си за хумор на третокласник.
Те, всички от групичката, непрекъснато повтарят колко добра е Мартина и тя взе, че си повярва 😉
Емануело, чу ли? 😂

# 2 469
  • София
Може и да съм се пренаситила, но последните три Надкаста, неочаквано, за малко да ме уморят от скука.

Силвия - някакво хи-хи..ха-ха и състоянието й на перманентна еуфория.
Мартина - много говорене - нищо_неказване. Подкаст, който изслушваш и след това не помниш и една фраза.
Ана Мария - разказ за някакви, уж, грандиозни схеми, които на мен пък ми изглеждаха дребнави и несъществени

И така...Чакам включването на следващата партида ергенки.
Аз тези надкасти не мога да ги гледам, опитах, но..😐
Два часа празно дърдорене не издържам. Като сложим и липсата на ясна мисъл и дар слово при някои участнички и става 🤦
Предпочитам преразказите от тук. Може би само Ивет поизгледах с превъртане. Тя ми беше интересна, а и не членуваше в лагера на пчелата-майка АМ и успя да предаде нещата по-обективно (доколкото изобщо е възможно това).

# 2 470
2 минути Туджаров са достатъчни. Никога повече.

Добре че Лили и други преразказват по-интересните моменти в някой подкаст, за което им благодаря.

# 2 471
  • софия
На мен ми харесаха момичетата. Цветни персонажи, всяка със своите кривини и правоти. Направиха интересен сезона, създадоха приятелства и се държат заедно. Пожелавам им да си сбъднат мечтите. Силвето да си намери спокойствието да си гледа дечицата. Мартина да се сдобие с обичащ я мъж и детенце, а на Ана Мария да и се случи човек пред, който да махне стените и и да се облегне с доверие.

# 2 472
Мартина, добра? Всички видяха как съскаше, когато не и хареса нещо. Мартина е глупава. Много глупава. И го замаскира с доброта и приповдигнато настроение. Дали сама се е сетила или някой я е посъветвал - не знам. Но работи.

# 2 473
  • Обран бостан ;)

Аха, предполагам ще са на база на личния и семеен стаж. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 474
  • България
Кой на кого забранява да общува с кого?
Някой вътрешно в групичката на АМ забранява да се срещат с останалите: Ивет, Росица, Елвира...

Общи условия

Активация на акаунт