Било е.. на реката 😱
И "нека да е лято".. 😀
Добре, че не сме се родили тогава.

Предната ми служи вярно цели 20 години, безупречно работеше, целувах си я! Новата не е със същото качество, за съжаление, така ги правят вече, уж същата марка пак избрах.
? През годините съм ползвала irobot, ilife, едно xiaomi (не бях доволна, ilife беше по-хубав, а и в момента, в който излезе от гаранция, нямаше кой да го погледне). От два месеца съм с legee Q10, супер доволна съм. Има два вакуума и мопът му търка, не се влачи само ...бе много съм доволна:)
? През годините съм ползвала irobot, ilife, едно xiaomi (не бях доволна, ilife беше по-хубав, а и в момента, в който излезе от гаранция и нямаше кой да го погледне). От два месеца съм с legee Q10, супер доволна съм. Има два вакуума и мопът му търка, не се влачи само ...бе много съм доволна:)
? През годините съм ползвала irobot, ilife, едно xiaomi (не бях доволна, ilife беше по-хубав, а и в момента, в който излезе от гаранция и нямаше кой да го погледне). От два месеца съм с legee Q10, супер доволна съм. Има два вакуума и мопът му търка, не се влачи само ...бе много съм доволна:)
Ел. четка за баня с батерии и удължител- няма навеждане, търкане на ръка, стигам до всеки един ъгъл, измивам и воала.

Препоръчани теми