Кой уред вкъщи ви улесни живота най-много?

• 7 393
  • 192
  •   1
Отговори
# 15
За нови придобивки и глезотии ли става дума, или изобщо за уреди? Защото аз лично класирам пералнята като най-важен помощник в домакинството. Не ми се мисли преди как е било на ръка цялото пране...

Било е.. на реката 😱
И "нека да е лято".. 😀

Добре, че не сме се родили тогава.

# 16
А, на реката. Имам лични спомени как не ни работеше пералнята и години наред перяхме на ръка, защото парите на родителите ми все не стигаха за ремонт... Weary
Затова сега ми е най-ценния помощник! Heart Предната ми служи вярно цели 20 години, безупречно работеше, целувах си я! Новата не е със същото качество, за съжаление, така ги правят вече, уж същата марка пак избрах.
И новата ми придобивка - робота за прозорци! Стахотно ми облекчи хамалогията и катеренето по стълбата.

# 17
Прахосмукачката робот!
Останалите са ясни: съдомиялна, сушилня, пералня

# 18
Подочистачка, прахосмукачка-робот. Спасява ми живота.

# 19
  • София
И аз гласувам за роботката.
И четката с горещ въздух за косата. Даже заради нея вероятно ще си оставя косата дълга това лято, което си е събитие.

# 20

Може ли да споделиш повече за подочистачката?

# 21

Може ли аз да споделя Wink ? През годините съм ползвала irobot, ilife, едно xiaomi (не бях доволна, ilife беше по-хубав, а и в момента, в който излезе от гаранция, нямаше кой да го погледне). От два месеца съм с legee Q10, супер доволна съм. Има два вакуума и мопът му търка, не се влачи само ...бе много съм доволна:)

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 14:57 от krasiva82

# 22
# 23

Може ли аз да споделя Wink ? През годините съм ползвала irobot, ilife, едно xiaomi (не бях доволна, ilife беше по-хубав, а и в момента, в който излезе от гаранция и нямаше кой да го погледне). От два месеца съм с legee Q10, супер доволна съм. Има два вакуума и мопът му търка, не се влачи само ...бе много съм доволна:)

А може ли линк, при мен проблемът с прахосмукачката е, че събира много космак по четката, търся нещо с по-лесна поддръгжка

# 24

Може ли аз да споделя Wink ? През годините съм ползвала irobot, ilife, едно xiaomi (не бях доволна, ilife беше по-хубав, а и в момента, в който излезе от гаранция и нямаше кой да го погледне). От два месеца съм с legee Q10, супер доволна съм. Има два вакуума и мопът му търка, не се влачи само ...бе много съм доволна:)

А може ли линк, при мен проблемът с прахосмукачката е, че събира много космак по четката, търся нещо с по-лесна поддръгжка

Да ето линк - https://hobot.bg/produkt/legee-q10/ Точно за космаК е супер. Ааа, другото, което много ми харесва....вдига си мопът като се качи на килим и спира да мокри...Бе всичко едновременно

# 25
  • София
Аз, без уреди, съм загубена кауза за домакинството. Или ще трябва да напусна работа. Нямам идея как бих балансирала работа и домакинство. Мултикукър, еърфрайър, машина за месене (не хлебопекарна), пералня, съдомиялна и т.н.. Всичко, което има програма, таймер, и може да се справя самО, без моя намеса. Relaxed Ел. четка за баня с батерии и удължител- няма навеждане, търкане на ръка, стигам до всеки един ъгъл, измивам и воала.
Сега съм на тема машина за миене на прозорци. Всичко, що улеснява ежедневието ми, е добре дошло. Парите избивам многократно с повече свободно време за семейството след работа.

Ще ви се стори смешно, но откакто се снабдих с машини за педикюр, маникюр, съм супер доволна. Обикновено правя процедурите вечер след баня, и не се чудя, къде в графика си да намеря време за посещение на маникюрист и педикюрист. С уговорката, че поддържам къси нокти, добре оформени, без изграждане, изпичане и др. моди, но пък бързо се справям с оформяне, почистване на нокти и пети.

Фризьорът обаче си остава малко удоволствие и задължителен.Wink

# 26
missence, каква ти е четката за баня?

# 27
  • София

Скрит текст:

# 28
Благодаря ти!

# 29
Вертикалната прахосмукачка, кукъра и микровълновата. И фраер имам, но спокойно може да минем и без него

Общи условия

Активация на акаунт