Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹♂🧚♀(тема 20)

• 11 305
  • 386
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
Мен и без това ми беше притеснително да слагам две, така че стана по- добре.

Инфлувак намерих.

# 376
Мен и без това ми беше притеснително да слагам две, така че стана по- добре.

Инфлувак намерих.

В такъв случай ваксинационния ви курс няма да бъде завършен и съответно ваксината няма да бъде ефективна,но всеки си решава. Спокойствието е на първо място🙂

# 377
  • Пловдив
Направо ви завиждам, че сте намерили ваксини за грип, браво! Но да, трябва да са две дози задължително, пише си го и на листовката, че ако детето не е било ваксинирано преди и му е за първи път, се поставят две.

Йони е със задна хрема, която не мога да овладея и другата седмица ще сме си у дома.
Ходим си при майка ми и баща ми от време на време - те живеят в планината (Средна гора - 1050 м над. в), което пак е по-добре от застоелия мръсен въздух в Пловдив. Вчера изкарахме приказен ден там!

# 378
Аз назални ваксини в София не намерих. Където и да питах или са получили 2-3 бройки или изобщо не са.
За нас взехме ваксигрип, не сме ги поставили де, че все нещо има. Другата седмица ако сме здрави ще ходим, но се чудя дали една от нашите да не я сложим на Рая. Хич не ми се иска да я бодем пак, но пък миналата година с този грип беше парцал 3 дена..
Леко да минава шарката!

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 16:05 от NI_CI

# 379
Здравейте и от мен! Бързо оздравяване на дечицата пожелавам! Ние сме що годе добре.Вчера задържах Ади вкъщи,че пак беше се запекла сериозно, нищо не хапва в градината освен филийка или някое кремче - сухоежби.Напоследък много се е отпуснала и сериозно се мъчи да се налага, посяга ми , не иска никакви дрехи, купувам нови , тя си иска парцалите само , въобще е някаква битка вкъщи всяка сутрин.Онзи ден в дъжда се прибира по блуза от градина - аз я обличам , тя се съблича , хвърля шапки , якета, накрая си я завлачих така , изсуших я по най - бързия начин и се молех да и се размине разболяването.Съответно от 3  дена с мъжа ми сме в решим никакво викане и никакво поддаване на претенциите и се надяваме във времето да овладеем това поведение с добър пример и с категоричност.Забелязвам , че доста деца са в такъв период,но това за мен не е оправдание за поведението и, не бих се примирила.
Аз също лепнах някаква гадна кашлица и съвсем ми е криво.

# 380
И според нашата педиатърка няма вече назални ваксини.  Питах в няколко аптеки , казаха че няма и да има повече. Изпуснахме момента...

# 381
И според нашата педиатърка няма вече назални ваксини.  Питах в няколко аптеки , казаха че няма и да има повече. Изпуснахме момента...
Аз затова взех още като ги пуснаха назалните и сега втората доза я съхранявам в хладилника. Взех две за Плами,като втората трябва да я сложим след 23 ти,но в момента кашля,та ще я забавим. Моята я сложих вече,остана баткото да боднем. Ако намерите инжекционни пак е вариант. Иглите са супер малки и нищо не се усеща

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 11:01 от Милото

# 382
Честно казано не ми се иска да я бодат Яна. С това напикаване от стрес и страх от лекари , не ми се иска ... Вчера за първи път беше с едно напикаване за деня .

# 383
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Бързо оздравяване на дечицата пожелавам! Ние сме що годе добре.Вчера задържах Ади вкъщи,че пак беше се запекла сериозно, нищо не хапва в градината освен филийка или някое кремче - сухоежби.Напоследък много се е отпуснала и сериозно се мъчи да се налага, посяга ми , не иска никакви дрехи, купувам нови , тя си иска парцалите само , въобще е някаква битка вкъщи всяка сутрин.Онзи ден в дъжда се прибира по блуза от градина - аз я обличам , тя се съблича , хвърля шапки , якета, накрая си я завлачих така , изсуших я по най - бързия начин и се молех да и се размине разболяването.Съответно от 3  дена с мъжа ми сме в решим никакво викане и никакво поддаване на претенциите и се надяваме във времето да овладеем това поведение с добър пример и с категоричност.Забелязвам , че доста деца са в такъв период,но това за мен не е оправдание за поведението и, не бих се примирила.
Аз също лепнах някаква гадна кашлица и съвсем ми е криво.

И Йоанна има такова поведение. Започнала е и много да послъгва. Говори пълни глупости!
Опитвам се да съм спокойна с нея, но на моменти ме изкарва извън нерви. Като чуе, че я наказвам да не облича следващия ден рокли и чорпогащници, за момент се кротва (да, само на рокли и чорпогащници сме у дома.. )

# 384
Няма назални ваксини, няма и да има.
При положение, че има търсене, не знам защо няма внос.
Обмислям да сложим на Рая една от 2те инжективни, които взехме за нас. Тя сега е болна и не става така или иначе, ще я оставя и следващата седмица вкъщи и дано стигнем до личната.

# 385
  • Пловдив
Няма назални ваксини, няма и да има.
При положение, че има търсене, не знам защо няма внос.
Обмислям да сложим на Рая една от 2те инжективни, които взехме за нас. Тя сега е болна и не става така или иначе, ще я оставя и следващата седмица вкъщи и дано стигнем до личната.

Няма да има, защото се спира тяхното производство от Астра Зенека. Преди това са били на пазара 12 години. Ще се използва само инжекционната от тук нататък.
Обмислят уж да направят достъпни ваксините за деца до 7 години, но.. малко се съмнявам..

# 386

Ако на някой му трябва втора назална и не е намерил ...

Общи условия

Активация на акаунт