🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 22 284
  • 389
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Към човека, който без капка опит е карал с превишена скорост на дъждовно и мокро време, разбира се.
Това е достатъчно ясно. Който иска да се прави на неразбрал, негов избор. Фаталина, ще помоля да не ми вкарваш думи в устата, защото е клеветническо. Просто казвам, че това Е един от проблемите в обществото, на които е посветено и предаването, а те се държат, сякаш е паднало отнякъде. И после се чудят защо не искал да ходи при съучениците си. Много ясно, че не иска. Не си представям този, който се е врязал, как ще го погледне в очите и колко сконфузно ще е. И респективно, всички странят от неудобните ситуации.

Морско момиче, не съм имала този избор за съжаление или пък не - зависи от гледната точка. На небето няма нужда от пари Simple Smile
Премахнах другата част, защото в крайна сметка си е моя работа за кого дарявам личните пари. Смятам, че има достатъчно страдание по света, та да можеш да си избереш от твърде много инициативи. За съжаление.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 21:45 от The Catcher in the Rye

# 376
Точно в изтритят текст беше грозното.

# 377
  • София
За непрочелите - беше, че насочвам средства към хора с неизлечими болести, а не към участници в ПТП-та, които са част от случката. И все пак, се надявам, да съберат пари и да се подложи на операциите, млад човек е. Нищо грозно няма.

Не знам защо вместо да уважиш желанието ми да не се превръща в спор, поради което го изтрих, продължаваш, сякаш имаш право да държиш сметка как харча своите пари.
Надявам се, сте компенсирали моето становище и всички до една сте дарили, защото иначе е не грозно, а гротескно.
Хайде, със здраве.

Защо избирате да коментирате потребители и да захванете спор, ако сте толкова добри, ми е странно, а не коментирате другата част от поста - че има една пробита количка и държавата с нищо не е съдействала.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 22:30 от The Catcher in the Rye

# 378
  • Mediterraneo
Участници в ПТП, част от случка... Направо не знам как ги говориш такива. Хубаво, че си имаш принципи, но в случая детето е жертва на ПТП; не се е качило в колата с мисълта, че ще слезе от нея инвалид до живот.

# 379
Не знам дали има нова тема?
Сега гледам една серия по БТВ, но дали е повторение или е вече новия сезон...

# 380
Не знам дали има нова тема?
Сега гледам една серия по БТВ, но дали е повторение или е вече новия сезон...
Не, първи епизод на стария сезон.

# 381
Ако има нов сезон, сигурно ще на пролет.

# 382
Ще има, в момента го снимат.

# 383
Супер! Дано са си взели поука от миналия сезон. Знае ли се дали пак с бригадата на Калин ще е? Четох някъде, че щял да се завръща предишния бригадир-Влади май се казваше.

# 384
Супер! Дано са си взели поука от миналия сезон. Знае ли се дали пак с бригадата на Калин ще е? Четох някъде, че щял да се завръща предишния бригадир-Влади май се казваше.
С бригадата на Калин ще е. Той качва снимки и сторита в социалните мрежи от строителната площадка.

# 385
С бригадата на Калин ще е. Той качва снимки и сторита в социалните мрежи от строителната площадка.
Много се радвам. Чакам с нетърпение сезона.Heart

# 386
Влади Караджов ще участва в друг формат на Нова ТВ с автори Иван и Андрей.

# 387
Влади Караджов ще участва в друг формат на Нова ТВ с автори Иван и Андрей.
Кой е форматът?

# 388
# 389
Благодаря! Прочетох. Няма нищо общо с "Бригадата". Ако е интересно, ще гледам.

Общи условия

Активация на акаунт