🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 22 444
  • 389
  •   1
Отговори
# 15
  • при моите деца .....
Много се радвам, че ще им помогнат!
Разплака ме историята!

# 16
Браво ,ще набутат Добри в хола, а за Веси цяла отделна стая Grinning

# 17
Във фейсбук правят на нищо момичето. В профила си в Инстаграм демонстрирала висок стандарт на живот - почивки в чужбина, скъпи дрехи и т.н.

# 18
Да не са се объркали нещо?

# 19
Във фейсбук правят на нищо момичето. В профила си в Инстаграм демонстрирала висок стандарт на живот - почивки в чужбина, скъпи дрехи и т.н.

Завистливи хора имаме много в изобилие!

# 20
Не, и аз я видях там. Vessy official се пише.
Не показва нещо кой знае какво. Най-фрапиращото е посещение в Дубай.

# 21
  • Пловдив
Накъде отива този свят, останаха ли човеци изобщо?

# 22

И какво от това, защо ни уведомяваш? Това, че момичето е ходила на почивка някъде, означава, че семейството няма нужда от помощ ли?

# 23
Браво на майката,  прекрасни деца.

# 24

И какво от това, защо ни уведомяваш? Това, че момичето е ходила на почивка някъде, означава, че семейството няма нужда от помощ ли?
Хората пишат, че няма пари за гардероб, а ходи на почивка в чужбина.

# 25
  • У Диспансера ...♥♥♥
Може приятеля на момичето, ако има такъв да я е завело. Изключителни деца, възпитани, усмихнати, напълниха ми сърцето. Майката, толкова отрудена жена, минала през толкова тежки неща и заем е теглила за бала им и сама пак без “бащата”. Момичето, какво детство е имало и въпреки това не спира да се усмихва. Точно на такива хора е смисъла да се помага това предаване.

# 26

Хората пишат, че няма пари за гардероб, а ходи на почивка в чужбина.

Изобщо не ме интересува какво пишат хората, явно това е твоето мнение! Радвам се, че бригадата ще помогне на семейството, а завистливи хора винаги ще има!

# 27
Нямам идея, защо някакви почивки трябва да се обсъждат. Нека хората пътуват и най- вече младите.

# 28
Аз предполагам, че тя ходи по участия, прави и реклами в инстаграм- момичето е хубаво, талантливо и явно работи, за да помага на семейството. Явно тя е давала парите и за ремонта-сменени дограми, боядисани стени , ремонтирана баня. Как се прави това от тези две жени и болнично момче ? Много е чувствителна тази тема- на кого е по-справедливо да се направи ремонт. Тези, които се борят и въпреки всичко са запазили усмивките на лицата си и не са затънали в крайна мизерия или онези, при които се виждат лазещи хлебарки по стените ( но очевидно са крайно нуждаещи се )…

# 29
  • София
Много чисти хора, бедно живеят, но чистичко.. Момичето явно поддържа целия апартамент, а и каза, че е много подредена. Все пак са успели да ремонтират банята, дано сега не им я разбият при смяната на водопровода..

Общи условия

Активация на акаунт