💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 437
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Аз нещо с Биодерма не се разбрах. Не съм взимала слънцезащита, но не съм очарована от други техни продукти.
Заложих на А-дерма Екзомега. Видях, че са пуснали слънцезащита. Не знам дали е нов продукт или просто не съм го забелязала преди. Доволна съм от лосиона за тяло и измивния гел от същата серия и взех и слънцезащита им. Не оставя бели следи и до там са ми впечатленията 🤣 Не съм я мазала много, за да дам отзив. Докато се наканя да купя и те ръчичките й почерняха до където стига ръкава, защото си ги държи отпред на борда 🤣

# 466
Аз ползвам слънцезащитен спрей на Мустела и стик за лице на Бебо. От Мустелата съм по-доволна. Иначе и нейните ръчички са по-черни 😀 И аз късно започнах да ги мажа, а и тя все ги яде.. 😀

# 467
Аз взех някаква слънцезащита за деца от ДМ. Сигурно не е за бебета, ама айде карай.

# 468
Дерматолог ми препоръча А-дерма за мен и детето, но засега не съм взела още.
Ходих до мястото за рд на детето да го огледам… нямам търпение🤩🤩🤩

# 469
Не мажа нищо аз 🤷 Нещо не ми идва отвътре. Иначе ползвам на Сътворено с любов.

Ние рожден ден в класическия му вид решихме, че няма да правим. Нямаме много роднини така или иначе. На мъжа ми бабите вече са много възрастни също и няма как да присъстват. На самия ден ще сме в Гърция, ще взема 5 фолиеви балона с фигурки и стойка и от там ще си намерим една малка тортичка, ще си направим фотосесия на плажа и толкова. За него и девойките имам тоалети, ще помисля за нещо за мен само. Сега се моля на всички богове да е хубаво времето от средата на юни. 2023 от 01.07 изпукахме от жега и затова решихме от по-рано, а като гледам как върви, дано не дзиндзикаме.

# 470
Ние отиваме на 1юни, това е следв уикенд… грааам не ми е морско на душата😩 днес си пуснах подгряването на седалката в колата, а др сед море🧐

Има ли някъде в Сф физически магазин за парти артикули? Чаши, сламки, балони и тн ама да ги видя на живо и да поискам съвет от продавача?

# 471
Ние отиваме на 1юни, това е следв уикенд… грааам не ми е морско на душата😩 днес си пуснах подгряването на седалката в колата, а др сед море🧐

Има ли някъде в Сф физически магазин за парти артикули? Чаши, сламки, балони и тн ама да ги видя на живо и да поискам съвет от продавача?

# 472
Лина, имаш много време до 3.07. Знам, че не това питаш, но защо не поръчаш от Тему? Всичките украси по магазините не са от Монако дошли 🤣 Пускам ти снимки от погачата (не помня дали съм ги качвала). Всичко е от Тему - чашки, чинийки, салфетки, сламки, етикетите за шишетата също, фолиевия балон, както и обикновени балони, които не съм снимала. Стойки за балони също от там бях купила.

Сега за РД също от там съм поръчала, но не е дошло всичко. Само това за сега.
Салфетките:

Тази флинтифлюшка, която се слага на стола за хранене не знам дали ще я ползвам, защото ще правим смашкейк, но е много сладка и все пак я поръчах.

А, пък, ако нещо не ти хареса, до 90 дни безпроблемно и безплатно може да върнеш.
Иначе има тема за Тему във форума и там има трикчета как да пазаруваш изгодни. Не взимам на цените, които са описани 🤣

# 473
Луси, мерси ще отида.

Ваня, ами да искам да видя разни неща на живо и не малка част ще поръчам от Тему/ Али

# 474
Луси, мерси ще отида.

Ваня, ами да искам да видя разни неща на живо и не малка част ще поръчам от Тему/ Али

В Джъмбо има голямо разнообразие и е евтино.

# 475
Луси, мерси ще отида.

В Джъмбо има голямо разнообразие и е евтино.
Да, и в Теди има.
И от книжарница Ориндж, съм купувала. Стена купих от там за на Верена рожденният ден. Там специално има страааахооотни свещи от тънките, дългите, с приятни цветове. Пастелни, лъскави - пепел от рози, розово злато и т.н.

# 476
  • София
а какви торти мислите да вземете (или правите) - има ли такива, които биха могли да хапнат и мъниците?

# 477
Аз мисля за гостите да поръчам от любимото ми място за торти в Сф - Цукерня Савенко. А за детето тортата щях да поръчвам на моя колежка, която хобито ѝ е да прави торти да направи baby friendly торта, но се мести в ново жилище и кухнята няма да е готова за тогава😩 в книгата на Пашова има рецепта за бебешка торта или нея или нещо ще търся в нета.

Кремона, прости невежеството ми, но какво значи стена😄

# 478

Кремона, прости невежеството ми, но какво значи стена😄
Някъде ги наричат стена, тук пише завеса. Завеса определено не е 😁
От тези съм купила 2 по два цвята:

https://www.orangecenter.bg/foliev-balon-partydeco-dvustranna-za … 904555060548.html

https://www.orangecenter.bg/foliev-balon-partydeco-dvustranna-za … 904555060500.html

Аз ще й направя торта, за да яде и тя. Ще сме само ние 5мата. Ако изобщо баща й е тук, защото май ще е на рейс...
Лудници не ми се правят. И без това брат й е рожденник на 30.06, а големият месец по-късно. 😎

# 479
Игстъра хич не харесва сладко, няма смисъл да му правя. По- скоро солена с крема сирене, пастърма и краставици 😂😂😂
Иначе, според мен един кексов блат със сироп от фурми и лимонова и портикалова коричка, намазан с крем от заквасена сметана и крема сирене, вътре плодчета и ванилия и ето ти торта. За най- сигурно, може да метнете желатин на крема, така се и оформя най- красиво.
Между другото, по повод украсата, втрисам се от арки 🤣 На първото дете на годинката, купих естествени цвета и си направих мини букетчета по масите. Ще потърся снимка да ви покажа. Имахме само 1 балон цифра.

Общи условия

Активация на акаунт