Прагове на толеранс в двойката

• 8 025
  • 157
  •   1
Отговори
# 75
Лъвица. Разговори, честност, вярност и разбирателство.

Тия па, ще прощават изневяра - лелееееееее.

Да, и в тези разговори трябва да покриете хиляди казуси, които могат да възникнат в процеса на връзката, и разбира се, да разчитате, че другият е честен, откровен и напълно наясно със себе си. Това включва битовизми, финанси, болести, бивши, ценности, амбиции, скука, приемане за даденост, появата на друг мъж/жена, и т.н. всяко от които имащо хиляди варианти. Ами децата като дойдат? Възпитание, разпределение на задълженията. Ами ако не дойдат? Ами колко? Ама ако първото е трудно и нагласите се променят? Всички тези неща отнемат години и изпитания на терен. Повечето хора няма как да знаят как ще реагират, ако например единият се разболее, вече не може да работи и т.н. Само си мислят, че мога да си го представят.

Мацко, като имаш тия 4 неща, които изброих, ще се получава всичко без проблем. Ще ти върви работата, възпитанието на децата и няма да се появяват други хора в живота ви. Всичко е много лесно, ама трябва да се мисли и действа по тия неща. А за поява на друг човек в живота - чао.

# 76
  • София
Ама чакай малко, ти каза, че в началото на връзката може да се разберете за всичко. Това как покрива всичко? Всеки може да каже, че ще е честен и верен в началото. И как предварително ще разбереш имаш ли тези неща? Тези неща се разбират след много време и много трудности заедно, а и не са константа. Днес се разбирате, утре се мразите. Днес сте честни, утре се лъжете. Днес сте си верни, утре идва някой и става олеле малеле. Колко хора са вярвали, че бракът им е идеален и после са разбирали, че всичко е било илюзия?

# 77
  • Варна
За пореден път се убеждавам, че ние жените угодия нямаме. Имаме само куп изисквания. Понякога съжалявам тия мъже, то няма как да отговорят на всички тях.

Аз с годините малко циник станах и леко ме напушва смях като чета тук за честност, коректност, искреност и прочие мускетарски качества. Лично аз не вярвам, че съществуват такива мъже.

# 78
Не бих търпяла мъж, който е съгласен собственото му дете да е по цял ден в градината или в училище на занималня и да търпим всички разболявания през месец, ние да му сриваме здравето много години, защото сме неспособни да осигурим нормалност. Ако е такъв, че да не го интересува как се чувства собственото му дете и жена, аз не бих го приела, защото това би означавало, че не ни обича.

Ъъъъ. Simple Smile)) Кажи си го директно...Българските деца наистина са с много крехко здраве. В тоя форум такива страхотии ги сполитат от една занималня, па детска градина...ще рече човек, че ХИВ хващат по институциите Simple Smile).
Интересно, от курсовете, танците, дискотеките също ли се съсипва по този начин здравето дългосрочно? А от университета? А от мола? Подозирам, че и работата ще вреди доста сериозно.

# 79
  • Обран бостан ;)
За пореден път се убеждавам, че ние жените угодия нямаме. Имаме само куп изисквания. Понякога съжалявам тия мъже, то няма как да отговорят на всички тях.

Аз с годините малко циник станах и леко ме напушва смях като чета тук за честност, коректност, искреност и прочие мускетарски качества. Лично аз не вярвам, че съществуват такива мъже.

Някои само. Голяма част от жените с които общувам са здраво стъпили на земята.
Държа да отбележа, че са над 40 години и доколкото ги познавам, не са имали никога нищо наготово.

# 80
Точно пък на мъжете хич не им е гайле дали детето ходи на занималня , или детска градина и са напълно склонни да приемат, че така се гради имунитет и се социализира.

Ако някоя е успяла да убеди мъжа си, че е добре да не работи, едва ли това му е в топ три на аргументите.

# 81
Хай, съгласна донякъде.
Но все още вярвам в добрите намерения и хора.
Има такива, но не са нито винаги бели, нито винаги добри, нито пък "свестни" във всеки един момент. Каквото и да значи това.
Всеки си носи и издънките, и лошотиите, и качествата. И ги показва с всеки човек и в различно време и ситуации по различен начин.
Затова и подобни заклеймявания кой бил свестен щото не изневерявал, а другия бил боклук, защото не тичал по дупата на жена си, ги приемам с великодушна усмивка.
Старост или мъдрост? Joy
//
Бънде, стига с тая осигуреност, бре. Ти голяма циция ще излезеш. Joy
Ако обичаш една жена и ти е мила, какво са някакви пари, при условие, че изкарваш и не бачкаш в мина?
Животът е да носи наслада, не ровене в дребнавости и битовизми.
//
Градините са важни за социализацията на детето и развитието му. Но пак да е дозирано. Може и 1-2 години да е преди училище. Сега предучилищната е задължителна.
Още си спомням разликата в градините и реакциите на дъщеря ми. В едната градина така и не издържа 3 месеца – тотален стрес за детето беше, не просто нормалното плакане от промяната и до свикване. Кошмари, повръщане, друго дете стана. А да вметна – аз не съм от майките-орлици и не глезя на общо основание. Сменихме градината – е, ставаше и заминаваше с усмивка на новото място. Така че – не подценявайте сигналите от детето, както и къде и в чии ръце оставяте децата си.

# 82
Ама чакай малко, ти каза, че в началото на връзката може да се разберете за всичко. Това как покрива всичко? Всеки може да каже, че ще е честен и верен в началото. И как предварително ще разбереш имаш ли тези неща? Тези неща се разбират след много време и много трудности заедно, а и не са константа. Днес се разбирате, утре се мразите. Днес сте честни, утре се лъжете. Днес сте си верни, утре идва някой и става олеле малеле. Колко хора са вярвали, че бракът им е идеален и после са разбирали, че всичко е било илюзия?

Ти май наистина си "лъвица" от саваната. 😂 Ставате и се разбирате, кой какво иска от другия и до някакво малко време не се ли работи по въпроса - раздяла. Няма смисъл да се губи времето и на двамата, ако не искат или поне единия да са нормални отношенията.

# 83
Мисля че положението на шерифа е неспасяемо, освен ако не е трол и не повтаря едно и също нарочно. Иначе няма логика хора, които нямат семейство или имат някакви сериозни лични проблеми да обясняват на другите как се правело.

# 84
Мисля че положението на шерифа е неспасяемо, освен ако не е трол и не повтаря едно и също нарочно. Иначе няма логика хора, които нямат семейство или имат някакви сериозни лични проблеми да обясняват на другите как се правело.

Ами, ако съм имал? Дали не споделям личен опит? Ти познаваш ли ме?

# 85
  • София

Ти май наистина си "лъвица" от саваната. 😂 Ставате и се разбирате, кой какво иска от другия и до някакво малко време не се ли работи по въпроса - раздяла. Няма смисъл да се губи времето и на двамата, ако не искат или поне единия да са нормални отношенията.

А, чакай ся, аз не коментирам момента с раздяла, а този, че всичко можело предварително да се разберете.

# 86
Той е дискусионен и дипломатичен. В другата тема президент искаше да става.
Не му чупете хатъра на "момчето".

# 87
BasilA. Да такъв съм.

Лъвица. Добре се изразих. Изяснявате се и, ако няма действия - чао. Сега разбра ли?

# 88
  • София
Няма толеранс. В началото на връзката се изяснява всичко за всички и, ако не се спазва това, което са се разбрали - край. Започнат ли компромиси, отстъпване и такива неща дори и заради децата става по-зле.

Това коментирам. Така и не разбрах как е възможно всичко да се изясни в началото на връзката. Ако твърдиш друго, това е друго нещо.

# 89
Лъвице давам ти пример. Лъвице искам от теб да си честна, вярна, да разговаряме и да се разбираме без да се караме. Ако няма развитие, ще се наложи да се разделим. Няма смисъл да си губим времето.

HighSpeed. И ние мъжете искаме внимание и подаръци. И ние искаме да ходим на почивки. И ние мъжете можеме да имаме куп изисквания, ама 90% от нас пренебрегват себе си заради жените.

Общи условия

Активация на акаунт