Прагове на толеранс в двойката

• 7 906
  • 157
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Шаран бе!
И прост.

# 121
  • Out of the Mix
Haha, тая Янтра...tooth
Така е...

Значи, каквото и да си говорим в една връзка, когато двама партньора се разберат, изговорят, в един момент се сваля гумата, и при вас е така, убеден съм, при повечето в затворени, моногамни връзки.

Има го момента, че какъвто и нерез да е един мъж, да има опит, и да си познава тялото до най-малък детайл, има т.нар. "предеякулационни оргазми", аз така си ги назовавам, когато задържа, примерно 20-30 пъти преди да свърши, когато реши, т.е. го вади. При всички положения, дори да не съм имал издънки никога, риск има, и е напълно възможно напористите сперматозоидчета не само да показват глава, или там каквото и да напират, а може и някои да се измъкнат и свършат "белата". Joy

ЧС, интересна е темата за "жената е по-образованата"...
Интересна би била комбинацията от нормален мъж, с нормално вишУ, но високо природно интелигентен, с итнереси в различни области с жена кариерна акула, борбена и напориста, надъхана. Тук може би ще опре до зодиите дали ще се мачнат и ще просъществува връзката, и може би секса. Smile
Той може да има собствено жилище, тя готовност да си изтегли ипотека.

Иначе, да, наистина две различни вселени, свята почти невъзможно да мелят заедно.

# 122
  • София
Тези, които са разчитали на здравия разум на другите, особено когато те самите не го проявяват, не са стигнали далеч. Само това ще кажа. А тези, които вярват, че хората, които изневеряват, забърсват случайни и т.н. винаги слагат презервативи, ги слагам в една категория с вярващите в дядо Коледа Joy

# 123

Като стана дума за разлика в образованието.

# 124
  • София
Затова в аптеките има всякакви варианти против грешки от всякакъв вид.
А онлайн има Ограничи и Блокирай.

# 125
  • Out of the Mix
Много сте забавни днес, признавам. Joy
Тоя льольо може и бот да е, или 12 годишен.

Лъв, ам нали затова "прокламираме" вярност и моногамност, за да се наслаждаваме на здрав, редовен и безопасен секс. Relieved

# 126
  • Наблизо
Или смешен инсел.

# 127
Темата, каква е, а вие за, какво говорите. 😂😂😂 Форума да си сме ни името на БГ ФИЛОСОвъ. 🤭🤭🤭🤭

# 128
  • София
Ето, връщам се на темата. Дори и съпруг да ми е, не бих толерирала да ми свърши вътре, без изрична уговорка. Въобще на тази тема съм много луда. Направо паля от раз.
Моето тяло - моите правила.

# 129
Ето, връщам се на темата. Дори и съпруг да ми е, не бих толерирала да ми свърши вътре, без изрична уговорка. Въобще на тази тема съм много луда. Направо паля от раз.
Моето тяло - моите правила.

Ха стига бе, и със съпруга ли? Той колко е издържал на такива правила? Да не говорим, че свършването вътре си е част от удоволствието, може би най-приятната и за жената. Не като да лежиш и да го чакаш да си лъска тромпета...

# 130
  • Out of the Mix
Станция, може и да клечи, не да лежи...Mr. Green
Сори, смешно ми стана...

Зависи на колко са години, след едни такива не е проблем, много жени слагат и спирали...особено "отчели" се с децата.

# 131
   Откъде се тръгна, докъде се стигна Simple Smile. Някой от пишещите в темата, живее ли понастоящем в двойка, в семейство?

# 132
Аз преди време казах, че във форума има 99% "хубави" хора. Само аз ли съм най-свестния и реално мислещ човек?

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 22:16 от Sheriff Plami

# 133
   Откъде се тръгна, докъде се стигна Simple Smile. Някой от пишещите в темата, живее ли понастоящем в двойка, в семейство?

Аз. Вече 30 години брак и 37 връзка.

# 134
  • Пловдив
Аз сега се включих. Но 20 години брак правим с Благоверния след 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт