Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 234 063
  • 737
  •   2
Отговори
# 60
Ванко според мен качва стари видеа, защото на едно от последните - от преди 5 дни, се вижда Рая, а тя напусна в края на март.

# 61
Здравейте! Мартин е пуснал гневно стори и се заканва всичко да си каже. Някой има ли идея на какво се е ядосал?

# 62
На някоя от девойките в под/над кастите. Защото е насочено срещу “тези хора, които сега излизат” и говорят за него по подкасти, интервюта, сторита. Щяло да дойде Видовден и да започне той да говори. И всичко да си каже. Коя пък е говорила против него?

# 63
Аз видях заканите в ТикТок и някой изкоментира, че Алекса била казала нещо против него. Аз лично не съм и гледала подкаста.

# 64
В основната тема чета,че А-М в Надкаст много нахейтила Васил. Това ме навежда на мисълта,че верно може да не избере Косара на финала. Така Камелия едно време нахейти Генчо и не остави съмнения ,че той ще избере Валерия.

# 65
Мартин яко се е издънил, може би още в предаването. Това би обяснило спойлерите досега.
Предполагам или се е напил жестоко и направил нещо, или се е целувал с друга или нещо от сорта. Може би точно с Косара ще е, щом Васил толкова се е отвратил.

# 66
Мартин яко се е издънил, може би още в предаването. Това би обяснило спойлерите досега.
Предполагам или се е напил жестоко и направил нещо, или се е целувал с друга или нещо от сорта. Може би точно с Косара ще е, щом Васил толкова се е отвратил.
Това спойлер ли е или предположение?

# 67

Интересни предположения.
Ако е станало нещо такова, циркът ще е пълен!

Въпреки че според спойлерите в анчалото на сезона единствено Васил си тръгва с ергенка, при това- именно с Косара.

Даниела нещо коментира ли, или се е покрила?

# 68
  • София
Ферай в стори пише, че ще е в София в средата на м.май, подозирам заради БТВ и Надкаст, явно по това време ще се излъчи обезрозяването й.

# 69
Ехее, че тя значи е била финалистка. Нали около 15 беше финала?

# 70
  • София
От надкаста с Ана-Мария се разбра, че с Косара са нон стоп заедно и спяла на дивана в дома на Косара. Косара я чакаше по време на надкаста. Ана-Мария изобщо не харесва Васил и солидно го насоли.
Явно Косара и Васил не са заедно.

# 71
  • София
А това, че Косара дойде по време на Надкаста с Ана Мария дали не може се тълкува като да е следващата за интервю? Ако тази седмица Марто й е казал за баса и тя да върне розата.

# 72
А това, че Косара дойде по време на Надкаста с Ана Мария дали не може се тълкува като да е следващата за интервю? Ако тази седмица Марто й е казал за баса и тя да върне розата.
Не, просто са си приятелки. Бранимира трябва да е следващата.

# 73
Явно спойлерът за Косара и Васил не е верен и той избира Адриана. А той защо пита Косара дали е сръдлива?

# 74
Има ли досега спойлер кога си тръгва Косара?

Общи условия

Активация на акаунт