така е. Миналата година по това време вече бяха излезли сума ти снимки, включително и такава на едно цяло племе. Докато тази, nada. От началото на Юни следя всеки който се отбележи на локация в радиус от 15 км какво поства и във ФБ и във ИГ, но суша. Каквото съществено съм намерил съм го пуснал вече в тази тема. Сори, ако не е достатъчно, но хората които посещават този район изглежда не се интересуват толкова от шпиониране на снимките (и не са и длъжни разбира се). За сметка на това съм видял 4578654 снимки на лавандуловото поле или пък на румънци, които си снимат (и те не знаят какво). Може и да са затегнали достъпа до арените докато снимат.Просто трябва да сме търпеливи (ние в темата и всичките списвачи от жълтеникавите сайтове, които с треперещи ръце проверяват темата на всеки кръгъл час
), има още цели два месеца снимки, все ще се разбере нещо, ако пък не, здраве да е.П.С. Постът от вчера че Павел отказал да е водещ защото бил разбрал че се стояло по 7-8 часа за снимки е хванал дикиш при жълтурите, и днес им е топ новината

Не се научиха да слушат Merri_An и това е 

Смятам, че това може и да се дължи на цялостен спад на интереса към формата. Ще видим дали ще измислят нещо по-адекватно за да спасят положението тази година, след миналогодишния погром с този победител.