Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 861
  • 737
  •   2
Отговори
# 345
Обикновено се знае повече вече по това време.
Еми... Pensive така е. Миналата година по това време вече бяха излезли сума ти снимки, включително и такава на едно цяло племе. Докато тази, nada. От началото на Юни следя всеки който се отбележи на локация в радиус от 15 км какво поства и във ФБ и във ИГ, но суша. Каквото съществено съм намерил съм го пуснал вече в тази тема. Сори, ако не е достатъчно, но хората които посещават този район изглежда не се интересуват толкова от шпиониране на снимките (и не са и длъжни разбира се). За сметка на това съм видял 4578654 снимки на лавандуловото поле или пък на румънци, които си снимат (и те не знаят какво). Може и да са затегнали достъпа до арените докато снимат.
Просто трябва да сме търпеливи (ние в темата и всичките списвачи от жълтеникавите сайтове, които с треперещи ръце проверяват темата на всеки кръгъл час Joy ), има още цели два месеца снимки, все ще се разбере нещо, ако пък не, здраве да е.

П.С. Постът от вчера че Павел отказал да е водещ защото бил разбрал че се стояло по 7-8 часа за снимки е хванал дикиш при жълтурите, и днес им е топ новината JoyJoyJoy Не се научиха да слушат Merri_An и това е JoyJoyJoy

Смятам, че това може и да се дължи на цялостен спад на интереса към формата. Ще видим дали ще измислят нещо по-адекватно за да спасят положението тази година, след миналогодишния погром с този победител.

# 346
Единия е с побеляла коса.
Мисля, че това е зъболекарят Лъчо (зелените нали бяха "Лечители").
Скрит текст:

Николета може би е тази плувкиня:

# 347
  • София
Огромни благодарности за Child_Of_The_Sun. Снимките са страхотни.
Относно имената на племената. "Завоеватели" беше първото което ми дойде наум (за червен коктейл) , след като изтече това на "Лечители". Обаче това на сините никога нямаше да се сетя, но е добро. Hands Thumbsup
Инак принципа изглежда е: "conquerors", "guardians", "heroes", and "healers" (също леко намигнато в последния пост на Ралица). Остава само да се разбере тези "guardians" как точно са ги измислили (закрилници ли са, пазители или нещо по-завъртяно).

# 348
Ето това се казва папараци Stuck Out Tongue Winking Eye
През бодли и тръни,но със снимки и информация

# 349
Да, наистина, страхотни папараци, страхотен спойлерски дух❣️
Да обобщим информацията до момента.

Водещи: Ралица и Павел (и да, Кристина, годеницата на Павел, също е с него на Дуранкулак).
Скрит текст:
Тази котка освен Кристина я наснима и половината екип. 🤪

Тук лежи в сеното на горната арена.
Племена:
Зелени - Лечители
Сини - Феномени
Жълти - Завоеватели (вероятно, защото е активно племе с оглед цветовете на съоръженията)
Червени - Пазители/ Закрилници... на блатото
Скрит текст:
След сервираните четири коктейла в началото на сезона червеният рязко залипсва:
Участници:
Победители в кастинг битки:
Милен Шуманов - печели кастинг битка срещу Гатьо; телекомуникационен инженер, спортист - мини футбол, вдигане на тежести, бягане. Би трябвало вече да е отпаднал.
Скрит текст:
Георги Стойчев - Шопа - печели кастинг битка срещу Мастагарков; собственик на бизнес за озеленяване, бивш гребец - спринт каяк.
Скрит текст:
Любослав Петров - печели кастинг битка срещу Елвиса; лекоатлет и четирикратен републикански шампион.
Скрит текст:
Томи Борисов - победи Михаил; ММА боец, фитнес инструктор.
Скрит текст:

Вера Хитова - победи Виолета; танцьорка, състезател по въздушна акробатика. Би трябвало вече да е отпаднала.
Скрит текст:

Радостина Радева - победи Красима; 12 пъти шампион по бикини фитнес.
Скрит текст:

Още:
Теодор (благодарности на Еми)
Скрит текст:
Николета Кръстева - плувкиня
Ивета Георгиева

Малко предположения за участници в следващ пост, че този стана дългичък. Wink

Едит: Оу, забравих некласиралата се Сабрина Илиева - фитнес инструктор.
Скрит текст:

Имам чувството, че този сезон от ИВ искат да се конкурират откъм участнички с тези в Ергенът - любов в рая...
Скрит текст:
Барбита...

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 12:03 от Bilyana14.

# 350
Минахме и през Mad Max арената в Езерец, за да я разгледаме на живо. Имаше някои нови съоражения. Познатите кубчета, колички и високи кули си бяха там. Накрая на трасето бяха сложили стръмната платформа от Сезам турнири, на която се катереха в края на битките. Имаше и 3 люлки на смъртта. Ето малко снимки:

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 13:20 от Child_Of_The_Sun

# 351
И достъпът до тия съоръжения е абсолютно безпрепятствен?!

# 352
И достъпът до тия съоръжения е абсолютно безпрепятствен?!

Конкретно на Mad Max арената нямаше никого. Бяха оставени на открит вход, без никаква охрана. Явно екипът я посещава само когато има планирана битка там. Уцелихме ден, в който битката беше в Дуранкулак на плажа. Затова успяхме да се разходим свободно на Mad Max и да разгледаме.

# 353
  • София
На базата на цялата изключително полезна информация от последните постове, може да се заключи, че днес в следващите часове по график ще снимат надпиване за територия в някой от баровете в Дуранкулак. Евентуални снимки от там биха имали двойна стойност. Аз все още тая някаква надежда, че този сезон в основната игра компаниите по чашка са 4 Joy

# 354
Аз все още тая някаква надежда, че този сезон в основната игра компаниите по чашка са 4 Joy
Дано!

Тук има червена стълба, но това може да е от първата седмица...

# 355
  • София
Аз по-скоро се надавям заради ето това прясно боадисано от вторник:

Но в крайна сметка търпение, все някой от летовниците ще постне други снимки в следващите седмици

# 356
  • Другата България
Обещала съм ти да не казвам.
Sunglasses

# 357
Да видим.
Започват с 4 куба:

Също и:

Тук червеният е встрани. Макар че може да бъде вмъкнат до зеления. Има място. 😁

# 358
  • София
Всъщност сега забелязах, че съм пропуснал една снимка от миналата седмица (пак с 4 цвята):

# 359
Аз пък забравих това 😁:

Общи условия

Активация на акаунт