Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Ралица я видях отблизо  в Балчик с майка си и двете деца. Ми не някаква красивицата неземна, доста обикновена ми се стори. Говореше на много висок тон с майка си. Явно държеше да я забележат.

# 376
Ралица я видях отблизо  в Балчик с майка си и двете деца. Ми не някаква красивицата неземна, доста обикновена ми се стори. Говореше на много висок тон с майка си. Явно държеше да я забележат.
Самочувствие има със сигурност, в интервю преди години беше казала, че, ако живееше в чужбина, би имала Оскар вече.

# 377
Че кой я спира да отиде и да се докаже? Много самонадеяност лъха от това нейно изказване.

# 378
На мен пък Павел ми харесва повече от Димо. И 100% повече от Ралица - нея я харесвах много преди, харесвам и мъжа й. Но някак в последния сезон ми опротивя. Не мога да кажа точно защо. Колкото и странно да звучи, Диляна в Островът на 100 гривни ми харесваше много повече. И визуално, и всякак. 🤷♀
И като стана въпрос за Островът, някой чул ли е нещо за втори сезон? Уж обявиха кастинг  по време на първия сезон, и след това нищо....

# 379
В темата на Островът се писа, че засега няма да има втори сезон. Евентуално догодина, но нищо не е сигурно.

# 380
  • Stockholm
Самочувствие има със сигурност, в интервю преди години беше казала, че, ако живееше в чужбина, би имала Оскар вече.

Ей тук се разсмях с глас Joy Ралица и Оскар от Али Експрес Joy

# 381
Този мисля че беше репортер в нова ТВ и сигурно е влезнал в Игрите. Поне по клипчето това разбирам с тези препятствия и плуването.

# 382
Неговото е по-близко до отиване на почивка през лятната отпуска, отколкото до влизане в реалити 🤣😁🤣

# 383
Ох всичките големи звезди станаха....тази пък Ралица не мисля че е чак толкова талантлива актриса,напоследък никъде освен в Ив не съм я гледала,но може и аз да съм пропуснала

# 384
Скрит текст:
Този мисля че беше репортер в нова ТВ и сигурно е влезнал в Игрите. Поне по клипчето това разбирам с тези препятствия и плуването.
Според мене този ще влиза там, където ще влиза и този:

# 385
Включвам се със снимки от мои приятели във фейсбук които днес са ходили на едната арена Simple Smile

# 386
  • София
Всъщност и на двете арени са ходили Grinning
Ето още малко снимки от плажа:

Единственото "интересно" нещо което забелязах, е че нe си направили труда да боядисат жълтия кош и си стои червен. Боятя ли не им е стигнала, срамота JoyJoyJoy

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 21:35 от dido2k

# 387
  • Разпиляна във въображението
Т.е. още от същото.

# 388
  • София
Е не така сега. В рекламата вече казаха:
Цитат
В новия сезон всичко ще бъде различно
А ние им повярвахме JoyJoyJoy

И за успешно начало на седмицата:
Всички тук сме:

# 389
Не мисля, че е казала това за Оскара. Иначе е нормално да има самочувствие, доста е постигнала.
Според мен е хубава жена. Какво значи "обикновена"? Laughing

Ралица я видях отблизо  в Балчик с майка си и двете деца. Ми не някаква красивицата неземна, доста обикновена ми се стори. Говореше на много висок тон с майка си. Явно държеше да я забележат.

Общи условия

Активация на акаунт