Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Някой може ли да ми разясни какво се случва с "Ергенът"? Разкараха ли неприятния Наум, който приема ангажимента само, за да закара родата си до 9то коляно на почивка? Излязоха ми постове, че бившата на Башар Рахал ще е водеща, но щяла да има и по-специална роля в предаването?

# 421
  • Другата България
а защо си мислиш, че няма участник от червените, който е "целунат" от Господ-Вито и някак си късмета ще е все на негова страна и ще му върви по вода до финала(евентуално). Това би ли ви учудило?
Мисля, че въпросът ти е риторичен. Blush

# 422
ИВ
Стана ясно, че новите участници в ИВ се набират основно от кастингите на т.нар. "треньори". Затова нека да погледнем какво имаме при Г&К:

Започваме от дамата на тази снимка от 2 май - Калина Василева, която вече ви показах. Ако е участвала, е отпаднала.
Клекнал до нея е Георги Дунчев. Занимава се с кросфит, минифутбол. "Клюкарката" на сезона - най-много общи имам с него.
Скрит текст:

Същата усмивка, същите парцалчета (или каквото са там) около китките.
От другата страна на Калоян - този с оранжевата тениска не го знам кой е, но следващият е Томислав Тодоров. Явно не се е класирал.
Скрит текст:
Първият изправен от ляво на дясно пак ви го показах Александър Мечкаров.
Скрит текст:
Явно и с пъзели се е пробвал, но не са му помогнали да остане в Игрите:

Този до него не го знам кой е, но следващият е Александър Сотиров - натурален бодибилдър. Чак ми беше чудно какво ще прави в ИВ, при положение че седмици наред му гледах на сторита менюто. Явно са решили да не му съсипват формата. Wink
Скрит текст:

Следва Марио Аладжов, а до него е Марто Петров. И двамата не са прокопсали много. 🤪
Скрит текст:

Татуираният не го знам кой е, а до него са Макс Мерджаров и  Станков, които също не са от успешните.
Скрит текст:

Повечето от влезлите с кастинг битка явно вече са извън играта.
Ето физиономиите на някои от предположенията ми от миналия пост:
Никол Кошеджийска - треньор по плуване, участник в Максимал 2023 г., сестра на Наско Николов (част от единия български екип в състезанието по калистеника в Дубай, заедно със Светлин).
Скрит текст:
Александра Колева
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 14:23 от Bilyana14.

# 423
  • гр.София
Томислав са го избрали,но по лични причини впоследствие се отказва преди началото.
( Хубав човек,между другото)

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 16:02 от blanc

# 424
Те всички ми изглеждат много хубави хора, "живея" с техните сторита от месеци.  🤭 В едно интервю Гешев беше споменал, че при тях с Калоян е имало страшна "машина", правел невероятни неща. Чудех се дали не е точно Томислав... Добрин пък отговори, че те имали човек, който не само бил добре подготвен физически, но и пъзелист. Предполагам, че е Йордан Кръстев. Пъзелите обаче май не са му помогнали особено...
Друг път ще ви покажи какви съм открила и при  Мартин и Добрин, Михаела, Румен Мирчев.

# 425
Тук явно за Територялна битка се строяват

# 426
Има клип от битка за територия, качен в тик ток. Ето линк
https://vm.tiktok.com/ZNduanaPF/

# 427
Да видим какви общи хора имам с Мишето. Някои от тях вече съм ви ги показвала, други са нови. 😊
Никол Кошеджийска - ако въобще е участвала, отдавна е извън играта. На снимката, която ви показах преди няколко поста, има интересен тен на крака. 😁

Александра Колева - според мене е сигурен участник в ИВ 7. Наскоро е отпаднала.

Катрин Пекин - вярвам, че е сигурен участник.
Скрит текст:
Сабрина Илиева - не успява нито да влезе в племената, нито да стане ястие за комарите.

Карина Мирчева - ново предположение
Скрит текст:

Йоана Лолова - последвана и от друг "треньор" (Румен)
Скрит текст:
Кони - още миналата година беше попаднала в полезрението ми; не мисля, че и тази е успяла. Или поне е било за много малко.
Скрит текст:
Симона Ръждавичка - студентката по кинезитерапия.

Десислава Сапунджиева - за мене е сигурен участник; вероятно още е в играта.

Николета Кръстева - плувкинята; сигурен участник; вероятно още е в играта

Виктория Колева - вероятно не се е класирала
Скрит текст:
Стефания Янкова - също
Скрит текст:
Теди Младенова
Скрит текст:

# 428
  • София
Ето какво се вижда от последния клип който са пуснали Нова (събота или неделя беше, извинявам се за забавянето).

# 429
Супер си, dido2k, аз този клип, качен и в ИГ, въобще не го отразих. 😁

Да видим... Феноменката ми прилича на Мартина Гордиенко заради татуировката на ръката.
Скрит текст:

Ето и още няколко предположения за участници в ИВ 7:
Йоана Андреева
Скрит текст:

Иван Красенов
Скрит текст:
Моника Караколева
Скрит текст:
Димитър Димитров
Скрит текст:
Гергана Христева
Скрит текст:
Десислава Коеджикова - притежава ветеринарна клиника
Скрит текст:
Мартина Луканова - явно създател на цифрово съдържание
Скрит текст:
Мирослав Великов - планински водач
Скрит текст:
Геро Борисов
Скрит текст:

# 430
Игра на предатели
Участието на Мирела явно е приключило:

# 431
Мирела нали влезе в натфиз? И то първа по бал, юли са били изпитите. Би трябвало там да си е била.

# 432
Мирела нали влезе в натфиз? И то първа по бал, юли са били изпитите. Би трябвало там да си е била.
Къде е това "там"?! 👀
Учебната година не е започнала.
Тя още вчера пусна стори, че Юлиян Костов й липсва. Днес вече била при него в Лондон. Много била изморена, ненаспала се...

# 433
Къде е това "там"?! 👀
Тя още вчера пусна стори, че Юлиян Костов й липсва. Днес вече била при него в Лондон. Много била изморена, ненаспала се...

Там е НАТФИЗ. Изпитите са се провели този месец. Иначе може и при гаджето си да е отишла след записването, няма лошо. 😀

Едит- поне едно време изпитите в натфиз протичаха дълго, а после след няколко дни и записването. Не е като да приключваш за ден като стандартен изпит.

# 434
Къде е това "там"?! 👀

Там е НАТФИЗ. Изпитите са се провели този месец. Иначе може и при гаджето си да е отишла след записването, няма лошо. 😀

Едит- поне едно време изпитите в натфиз протичаха дълго, а после след няколко дни и записването. Не е като да приключваш за ден като стандартен изпит.

В темата на предаването се дискутираше, че снимките на това предаване май щели да бъдат около 2 седмици, което ако е така - не пречи хем да си е била на изпитите, хем после да е влязла в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт