Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 750
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
... ще имам за РД. На него какъв срок му дават?
Виж първи пост!

# 91
Много се чудя, заслужава ли си ?

# 92
За мен да. Особено, ако имаш талон за някакво намаление.

# 93
Цената е много, много добра, но у нас този прах не се хареса. Някак много твърд беше. Добре, че бях взела от малката опаковка за проба.

# 94
До 28.05 има талон за 15% на всички дм марки.
На мен от вчерашната поръчка са ми махнали едни бебешки пюренца. Дразня се, защото си ги исках, а бях сигурна, че има има поне 10 бр като поръчвах. Хубавото, че мога да ги взема с талона (на дм био са), но не мислех скоро да правя поръчка и да го използвам. Поне левовия талон не ми е деактивиран, защото без тези пюренца падам под оборота, за който получих талона.

# 95
Да кажа за този прах, ползвам го от две седмици .
Наистина оставя дрехите твърди и се пени много, дори барабанът остава с един бял налеп след пране и допълнително плакнене. Избърсвам с мокра кърпа.
Иначе съм доволна от изпирането, без натрапчив аромат е.
Веднъж прах на ръка една тениска, много плакнене трябваше, водата оставаше бяла , с друг прах не ми се е случвало- пяна да има - да, но тебеширена вода?
Моят беше 10 лв за 20 пранета, винаги вземем по- малки разфасовки , защото качеството им е по- високо отколкото на големите.

# 96
Да похваля един продукт на Балея, който пробвах вчера разбра се взех мини варианта за проба Балсам за коса Plex Care. Много мека и изключително лесна за разресване коса, дори с въртящата четка не успях да се пооскубя както обикновено. Видях, че има серум от същата серия, който бих желала да пробвам, но за съжаление не наличен.

# 97
  • Бургас
Много се чудя, заслужава ли си ?

Не съм доволна,остава на камък в чекмеджето.Малкият пакет е същия като опаковка, но по добър.

# 98
Този за бяло е много по-добър. Цветния и при мен оставаше в чекмеджето ,не бих го купила повече. Капсулите са ок.
Имам талони за Мейбълин и NYX. Чудя се дали да тествам спиралата Sky high,  въпреки че май е със силиконова четка а аз не ги харесвам. Някой с отзиви?

# 99
За бяло го харесвам и аз.
За този се чудех, но се отказвам за момента.

# 100
  • Варна, Пловдив
Аз съм доволна от цветния прах на Дм, ползвам го от години и никога не ми е оставал в отделението за прах на пералнята, а съм във Варна и тук е влажно. Важно е да отбележа, че го пресипвам в кутия и така го съхранявам в подвижна количка на Икеа, на нея си нареждам кутиите с прах, омекотител, течните прахове, капсулите и тн. За първи път взех голямата разфасовка на цветния, но не е отворена и не знам дали ще има разлика.
П. П.
Бихте ли ми препоръчали парфюмчета за чантата, да си имам във всяка, но да са трайни? Омръзна ми да купувам скъпи и нетрайни. Бях си взела на Miss Key, нещо такова и съм по-доволна от тях като трайност от далеч по-скъпи.

# 101
Може да си вземете малки шишенца с пулверизатор и да си отливате от наличните парфюми за да подновявате през деня. Има много в китайските сайтове или в буркани.бг.
Аз успях на 30.04 да похарча 24лв.и да достигна ниво за талон от 10лв.
От перилните препарати ползвам само течни. Честно казано не знам дали съм доволна- пера дрехи на по едно обличане, няма петна, лекета и т.н., за да кажа изпират ли добре.

# 102
Притеснихте ме с тези лоши отзиви за голямата опаковка прах за пране. И аз си купих при някаква предишна промоция, но още не съм стигнала до него. Взех го, защото майсторът, който ми свърза новата пералня видя, че ползвам течни и ми препоръча да мина на прах. Неприятно ще бъде, ако остава в отделението на пералнята, а пък е доста като количество... Не може ли да се слага при прането?

# 103
И аз се заредих с такава опаковка. Като й дойде ред ще пробвам и, ако остава прах в легенчето директно ще си го поставям в барабана.

# 104
Може, разбира се, не виждам кой ще те спре да го слагаш там.
Но това беше полезно като отзив за опаковките, че големите и малките не били едни и същи, много тъпо ако наистина е така.
За бяло взех от техния като имаше наскоро някакъв талон за тази марка. Добре си пере според мен, но ми се вижда труден за изплакване като че ли.

Общи условия

Активация на акаунт