Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 763
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • пустинята Гоби
Аз само в барабана слагам, харесвам всички перилни препарати на ДМ, но голяма опаковка не съм пробвала. Предполагам, че ще ми хареса, прах като прах.

Добре перат праховете на ДМ, моите момчета доста се цапат и много рядко някое мазно петно не излиза от първия път.

# 106
И аз имам голямата опаковка прах, но не съм стигнала още до него.
От години не слагам никакви препарати за пране в отделението за прах, директно в барабана.

# 107
Ползвам праха на дм за бяло, добре изпира. Имам от по-малката опаковка от показания за цветно, но все още не му е дошъл реда и нямам отзиви. От години слагам препаратите в барабана. Преди това и допълнителната вода, която наливах не успяваше да отмие добре праха в отделението.

# 108
Талонът от лайфа комбинира ли се с талона за DM марки?

# 109
Аз да уточня, че моя прах за цветно беше от малките опаковки . Голяма не съм купувала но мисля, че ще са еднакви няма причина да не са. Моя прах сякаш беше влажен защото стоеше на бучки в опаковката(беше ми 2ра опаковка) . Първият път когато купих си беше ок но пак ми оставаше в чекмеджето. Но така или иначе не видях някаква разлика при изпирането.

Талонът от лайфа комбинира ли се с талона за DM марки?
Да. Могат да се ползват различни талони едновременно.

# 110
Могат да се ползват едновременно, но на мен не ми намалиха повторно продуктите с талон от лайфа.

Родих се откак си слагам препаратите в барабана.

# 111
Талоните са еднократни. Повторно не може.

# 112
Има разлика в състава между малката и голяма разфасовка. Не съм на "ти" с целия състав на праха, кое за какво е, в темата за перилни препарати има инфо на първа страница, в гугъл също. Само капсулите съм пробвала, все имам запас от други прахове. По принцип и аз бих сложила праха в барабана, ако остава всеки път от него в чекмеджето.
Скрит текст:
Малка опаковка:

Голяма опаковка

# 113
Бихте ли ми препоръчали парфюмчета за чантата, да си имам във всяка, но да са трайни? Омръзна ми да купувам скъпи и нетрайни. Бях си взела на Miss Key, нещо такова и съм по-доволна от тях като трайност от далеч по-скъпи.
Детето ми подари едно такова малко парфюмче, Kiss me in Dubai. Доста трайно и прекрасен аромат.

# 114
Това е общоизвестен рекламен трик- с малката опаковка и качество те зарибяват да си купиш голяма.
Отдавна съм го установила това- нищо общо между мини опаковките на Ленор , които са много издръжливи аромати и големите/ разредени за мен/. Последно се уверих с един парфюм на НМ- минито държи до вечерта, големият не се усеща.
Затова купувам малки опаковки, държа на качеството, не ми се дават пари за разредени продукти.

# 115
Талоните са еднократни. Повторно не може.
Имах предвид наслагване на отстъпки, тъй като продуктите от дм лайфа са марка на Дм. Последно се получаваше, но сега не.

# 116
Имам имейл, че от 12.05 бейбибонус програмата ще е вкарана в приложението и ще има допълнителни талони за регистриралите се.
Въвеждат чат бот да отговаря на въпроси в самото приложение и още някакви неща.

# 117
Днес ходих до ДМ и имах талони за ДМ-ска марка ,талон за парфюми и талон за лакомства за куче и котки.
Използвах ги и трите и имам отстъпки за всеки един продукт.

# 118
  • София
Днес отворих голямата кутия за цветно пране. Сложих директно в барабана,защото тук четох,че оставал в чекмеджето. Нямам още наблюдения,чакам да изключи пералнята😀
Другия път ще сложа в чекмеджето за да видя дали ще остане. Аромата е много лек ненетрапчив. Бучки има ,но видимо много малко.

# 119
Днес ходих до ДМ и имах талони за ДМ-ска марка ,талон за парфюми и талон за лакомства за куче и котки.
Използвах ги и трите и имам отстъпки за всеки един продукт.
Върху продуктите за домашни любимци освен 20% има ли и допълнителни 15%? В приложението съм сложила да видя но не хваща и 2та талона (20% и 15%)  за котешката тоалетна 🙄

Общи условия

Активация на акаунт